Jamu Terhebat!! – Jamu Susuk Dara

PRODUK JAMU SUSUK DARA TERLARIS!!

[SLIM//MONTOK//MISS V MANTOP//PERIOD TERATUR//BADAN CERGAS//]

Nak tau? jamu ni kan..memang jadi rebutan tau..siyes!! satu masa dulu masa stok jamu ni terhenti,
sana sini orang cari..tiap-tiap hari orang sms/wassap bertanyakan jamu ni..
punyerlaaa popular uolss!! pening kepala menjawab..sbb jamu ni memang sangat2 hebat!
nak tau jamu apa yang hebat sangat2 tu?? baca ni….

>>JAMU AKU DARA!!! ANTARA JAMU THORRRBAIK KELUARAN JSD<<

Jom kita baca apa istimewa nya JAMU AKU DARA:

Ciri2:
kapsul berwarna coklat tua

Ramuan herba:

manjakani
akar serapat
belimbing bukit
garam supit
nenas bukit
kacip Fatimah
bunga pakma
rempah ratus
halia putih
halia bara

Siapa yg boleh n patut amalkannya??

  • Wanita muda atau tua
  • Wanita yg Miss V ternganga berlendir & berair
  • Wanita yg mengalami keputihan
  • Wanita yg kerap “game” & En. Somi slalu melepaskan “peluru” kat dlm Miss V
  • Wanita sehabis bersalin (selepas tamat tempoh berpantang..dalam pantang x boleh makan JAD ye..boleh buat tumpah darah!!)
  • Wanita yg mengalami gatal2 dlm Miss V
  • Wanita yg Miss V nya berbau
  • Wanita yg kerap minum air batu
  • Wanita yg belom berkahwin
  • Wanita yg piyed x teratur
  • Wanita yg sentiasa sibuk @ workaholic
  • Wanita yg rasa becak atau basah dlm Miss V
  • Wanita yg bentan, sejuk2 or menggigil-gigil
  • Wanita yg pusingan haid tidak normal
  • Wanita yg x peknen tp x piyed
  • Wanita yg Miss B nya kendur
  • Wanita yg “bumper”nya jatuh

Kenape eh uollss yg tersenarai dalam mslh kat atas ni perlukan JAMU AKU DARA ini??
1- mengecutkan rahim
2- mengecut Miss V secara perlahan-lahan dari masa ke semasa
3- memanaskan Rahim. Jadi darah-darah beku atau lendir-lendir beku akan mencair dan akan menitis dari mulut Rahim jatuh kedalam Miss V Perlahan-lahan lendir dan cecair turun ke permukaan Miss V
4- Penggunaan yang berterusan membuatkan Rahim menjadi sehat.
5- Berhenti makan ketika haid jika Rahim sudah sehat dan Miss V dh bersih.
6- Consume JAD ms piyed if uollss alami senggugut teruk @ darah beku, pusingan piyed x teratur & slalu xdtg piyed ealopun x peknen

Tindakbalas POSITIF kepada pengguna:
1- Dalam tempoh lebih dari 2 hari Miss V akan terasa becak
2- Lendir2 akan mula keluar berselirat. Bergantung pada situasi pengguna dari warna pekat keperangan, perang tua, bercampur darah, kehijauan, kekuningan, keputihan sehingga lendir tiada warna dan air yang tiada warna.
3- Terasa denyutan pada bhg ari- ari atau dalam Rahim
4- Terasa denyutan di Miss V
5- Terasa hangat dalam Miss V
6- Dinding kanan dan kiri Miss V bertembung secara perlahan–lahan dari masa ke semasa
7- Seluar dalam basah akibat air bukan kencing
8- Seluar dalam berwarna kuning atau hijau
9- Bila penggunaan berterusan semua kesan – kesan di atas hilang.
10- Miss B tegang dan pejal.
11- “Bumper” tegang dan pejal.
12-Jika rahim kembang akan terasa denyutan untuk mengecut dan makin hari makin terasa seketul keras di bahagian ari- ari. * urutkan perlahan2 naikkan ke pusat time by time ( boleh tahu kedudukkan peranakkan di mana)

Tindak balas bila uollss amalkan JAMU AKU DARA:
1- Miss V akn rapat tanpa lendir.
2- Miss V menjadi hangat
3- Miss B berdenyut – denyut
4- Bumper berdenyut – denyut

Ape yg En. Somi uollss akn rasa:
1- Terasa sempit, lembab dan hangat dlm Miss V
2- X Memerlukan foreplay yang panjang untuk menghasilkan air mazi atau pelincir semulajadi.
3- Mengalami kegelian maksima diseluruh bahagian.
Kelebihan if uollss amalkan JAMU AKU DARA ni:

  • Menjimatkan tenaga untuk kemutan.
  • Miss B yg kendur akan tegang dan montok
  • “Bumper” yg menggeleber & jatuh akan tegang dan naik.
  • Miss V bersih dan sehat
  • Rahim subur.

Cara penggunaan:
1- Serius – 2 biji pagi 2 biji malam ( 1 botol untuk 10 hari)
2- Biasa – 2 biji sehari selepas makan ( 1 botol untuk 20 hari)
3- Maintain atau penjagaan harian – 1 biji 1 hari ( 1 botol 40 hari)
**dimakan selepas perut diisi**

AWAS!! Tindak balas herba NEGATIF akan d alami sekiranya digunakan oleh wanita tidak bermasalah seperti dinyatakan diatas dimana Miss V akn terlalu sakit, Kesat dan menpercepatkan monopos.

 

JAMU AKU DARA ini TIDAK sesuai dimakan oleh:
1- Uollss yang minom arak
2- Uollss yg pregnant
3- Uollss yg still mengamalkan minum air batu

 

PANTANG LARANG:

  • Jamu- jamu brand lain
  • Herba-herba asli/Produk-produk mengandungi herba
  • Produk menguruskan badan
  • Air kelapa, ais, air gas, alkohol
  • Madu asli, durian

 

**Period kena teruskan makan JAMU AKU DARA jika ada masalah period (cth: period tak datang berbulan2, tak teratur, ada senggugut). Kalau period dah normal, tak makan pun xpe..tapi kalau makan pun, ia akan kurangkan letih dan moody semasa period datang.

 

Amacam?? TERBAIK ke TERBAIK JAMU AKU DARA?

PENTING!!: SILA MEMBELI DAN DAPATKAN FREE CONSULTATION MASALAH YANG DIHADAPI TERLEBIH DAHULU, UNTUK KAMI BANTU MENYELESAIKAN PERMASALAHAN YANG DIALAMI PUAN2..DAN CARA PENGGUNAAN YANG SEBAIK-BAIKNYA DARIPADA AGEN/PENGEDAR/STOKIS YANG TERLATIH DAN BERDAFTAR JSD..YANG SEMESTINYA CONSULTATION INI TIADA DI KEDAI2 JAMU BIASA/PASAR MALAM/PASARAYA..

 

HARGA: RM48/40BIJI (TIDAK TERMASUK KOS POSLAJU)

jamu susuk dara

testimoni jamu aku dara jsd

 

SILA DAPATKAN RUNDINGAN TERLEBIH DAHULU SEBELUM MEMBELI..SMS/WASSAP/TELEGRAM SAYA DI TALIAN 0135024135

(SAFURA – PENGEDAR SAH JSD) >> (PANGGILAN TELEFON TIDAK DIGALAKKAN)

ATAU DAPATKAN RUNDINGAN DARIPADA AGEN2 TERLATIH SAYA TERLEBIH DAHULU..SENARAI AGEN SILA KLIK <<DI SINI>>

**AMARAN!! PLZ DAPATKAN CONSULTATION DENGAN AGEN/PENGEDAR/STOKIS YANG SAH DAN BERDAFTAR SAHAJA SEBELUM MENGGUNAKAN DAN MEMBUAT PEMBELIAN PRODUK2 JAMU SUSUK DARA..PLZZZ..INI UNTUK MEMASTIKAN PRODUK TERSEBUT SESUAI ATAU TIDAK DENGAN PENGGUNA..DEMI KESIHATAN PENGGUNA..PASTIKAN PRODUK YANG DIBELI ADALAH ORIGINAL YANG DIJUAL OLEH AGEN/PENGEDAR/STOKIS YANG SAH SAHAJA!**

>> NAK ORDER? MEH ISI BORANG PESANAN <<DI SINI>> p/s: selepas isi borang, jika saya masih tidak reply, sila tgk kat dalam spam pada email anda atau leh terus sms/wassap/telegram saya di talian 0135024135 utk memastikan stok

Collagen Delimalicious White Jsd

[AWET MUDA//KULIT LICIN BAK TELUR DIKUPAS//SHAPE BADAN BIOLA]

Pstt..korang suka makan jamu2 x?? ok hakak tau korang memang ada yg kaki jamu..ada yg nak
cun bergetah tapi xberani berjamu2..ini ada barang baikk punyee..TERBAIK DARI LADANG kata nyerr..
X biasa berjamu tapi nak awet muda, kulit licin bersilau2 dari jauh, gebu gebas macam kapas, luar
dalam mantopp, body shape macam biola?? NAK TAU APA YANG TERBAIKK SANGAT2 TU?? SEKALI DAH PEKENA
MESTI TERBAYANG2 SIANG DAN MALAM..DAHLAA SEDAP GILA!!

>>apa yang BEST sangat2 tu?? meh kita berCOLLAGEN DELIMALICIOUS WHITE..collagen thorrbaikk keluaran susuk dara..
bukan setakat collagen biasa tapi collagen yg sgt2 HEBAT!!..apa tidak nye, dahla banyakkk khasiat yg mampu membantu
uols cantik luar dan dalam..pengambilan pun xperlu
bancuh..hanya koyak sachet dan bancuh jer..rasakan kehebatan Collagen Delimalicious White Jsd!
– kulit yg kusam >> berubah menjadi glowing2 pinkish2
– kulit yg berjerawat/jeragat >> berubah menjadi licin,lembut berseri
– kulit yg gelap >> berubah lebih cerah dan sihat
– kulit berparut >> parut pudar sedikit demi sedikit
– kulit menggeleber >> menjadi anjal, pejal dan lebih firm
– kulit berkedut >> menjadi lebih remaja..so nampak awet muda
– badan montel/perut buncit >> menjadi lebih fit, tak terlalu kurus tapi slim dan ada shape
– badan letih lemau >> berubah cergas bertenaga
– breast dan punggung leper jatuh >> berubah lbh push up dan montok
– rambut kerap gugur >> menjadi lebih kuat, lebat dan bersinar
– kuku mudah patah >> menjadi lebih kuat, sihat dan bersinar
– cengkaman miss v kureng menyengat >> berubah lebih mencengkam nikmat
– kureng nafsu melayan suami >> berubah menjadi aktif bertenaga
– period kurang stabil >> menjadi lebih stabil dan cycle pun normal
– rahim kurang subur >> menjadi lebih subur, kalo ada rezeki inshaaALLAH mudah lekat baby

sebenarnya ada banyakkk lagi kelebihan Collagen Delimalicious White Jsd ni taw..nak tau khasiat2 nya jom cuba..sekali dah cuba
pasti terbayang-bayang dan rasa tak best tak pekena Collagen Delimalicious White Jsd..dgn campuran astaxanthin yg sgt2 bagus utk
sistem tubuh badan kita, apalah sgt harga rm100 sekotak tu kalo dibanding dgn khasiat ALL IN ONE
Collagen Delimalicious White Jsd ni..yg paling BEST, now ada promosi dgn belian 2 kotak dapat FREE 1 kotak!! rm200 = 3kotak Collagen Delimalicious White Jsd+FREE keahlian JSD+ DISKAUN 20% – 25% bagi setiap pembelian produk2 JSD..BEST KE BEST??

>> JOM DAPATKAN SEGERA SELAGI PROMOSI MASIH ADA!!

jamu susuk dara

promosi collagen delimalicious white jsd

 

APA KELEBIHAN LAIN COLLAGEN DELIMALICIOUS WHITE? <<KLIK SINI>>

Testimoni Jamu Aku Dara ~ Berat badan menurun

jamu susuk dara

testimoni jamu aku dara – jamu susuk dara

 

[TESTIMONI JAMU AKU DARA]

Memang thorrbaikk..JAMU AKU DARA ni! customer ni baru makan dalam 10 hari, berat badan makin menurun 2kg..banyakk gak tu taw..lum smpai sebulan lagi..then breast dan punggung pun tegang jer..

JAMU AKU DARA memang antara jamu terbaik keluaran JSD ni..tapi siapa yg sesuai makan JAMU AKU DARA ni ye? Meh baca:-

~~~~~******~~~~~~~******~~~~~~******~~~~~~~******~~~~~~

JAMU AKU DARA RM48/40BIJI

Ciri2:

 ●kapsul berwarna coklat tua

●Ramuan herba: manjakani , akar serapat , belimbing bukit ,  garam supit , nenas bukit , kacip Fatimah , bunga pakma , rempah ratus , halia putih , halia bara

Siapa yg boleh n patut amalkannya??

â– Wanita muda atau tua

â– Wanita yg Miss V ternganga berlendir & berair

â– Wanita yg mengalami keputihan

â– Wanita yg kerap “game” & En. Somi slalu melepaskan “peluru” kat dlm Miss V

■Wanita sehabis berpantang bersalin  

â– Wanita yg mengalami gatal2 dlm Miss V

â– Wanita yg Miss V nya berbau

â– Wanita yg kerap minum air batu

â– Wanita yg belom berkahwin

â– Wanita yg piyed x teratur

â– Wanita yg sentiasa sibuk @ workaholic

â– Wanita yg rasa becak atau basah dlm Miss V

â– Wanita yg bentan, sejuk2 or menggigil-gigil

 ■Wanita yg pusingan haid tidak normal

â– Wanita yg x peknen tp x piyed

â– Wanita yg Miss B nya kendur

â– Wanita yg “bumper”nya jatuh

>>Kenape eh uollss yg tersenarai lam mslh kat atas ni perlukan produk ini??

1- mengecutkan rahim

2- mengecut Miss V secara perlahan – lahan dari masa ke semasa

3- memanaskan Rahim. Jadi darah – darah beku atau lendir – lendir beku akan mencair dan akan menitis dari mulut Rahim jatuh kedalam Miss V Perlahan – lahan lendir dan cecair turun ke permukaan Miss V

4- Penggunaan yang berterusan membuatkan Rahim menjadi sehat.

5- Berhenti makan ketika haid jika Rahim sudah sehat dan Miss V dh bersih.

6- Consume JAD ms piyed if uollss alami senggugut teruk @ darah beku, pusingan piyed x teratur & slalu xdtg piyed ealopun x peknen

 >>Tindakan balas POSITIF kepada pengguna:

1- Dalam tempoh lebih dari 2 hari Miss V akan terasa becak

2- Lendir2 akan mula keluar berselirat. Bergantung pada situasi pengguna dari warna pekat keperangan, perang tua, bercampur darah, kehijauan, kekuningan, keputihan sehingga lendir tiada warna dan air yang tiada warna.

3- Terasa denyutan di ari –ari atau dalam Rahim

4- Terasa denyutan di Miss V

5- Terasa hangat dalam Miss V

6- Dinding kanan dan kiri Miss V bertembung secara perlahan–lahan dari masa ke semasa

7- Seluar dalam basah akibat air bukan kencing

8- Seluar dalam berwarna kuning atau hijau

9- Bila penggunaan berterusan semua kesan – kesan di atas hilang.

10- Miss B tegang dan pejal.

11- “Bumper” tegang dan pejal.

12-Jika rahim kembang akan terasa denyutan untuk mengecut dan makin hari makin terasa seketul keras di bahagian ari- ari. * urutkan perlahan2 naikkan ke pusat time by time ( boleh tahu kedudukkan peranakkan di mana)

 >>Tindak balas bila uollss amalkan JAD:

1- Miss V akn rapat tanpa lendir.

2- Miss V menjadi hangat

3- Miss B berdenyut – denyut

4- Bumper berdenyut – denyut

>>Ape yg En. Somi uollss akn rs:

1- Terasa sempit, lembab dan hangat dlm Miss V

2- X Memerlukan foreplay yang panjang untuk menghasilkan air mazi atau pelincir semulajadi.

3- Mengalami kegelian maksima diseluruh bahagian.

>>Kelebihan if uollss amalkan JAD ni:

  • Menjimatkan tenaga untuk kemutan.
  • Miss B yg kendur akan tegang dan montok
  • “Bumper” yg menggeleber & jatuh akan tegang dan naik.
  • Miss V bersih dan sehat
  • Rahim subur.

>>Cara penggunaan:

1- Serius – 2 biji pagi 2 biji malam ( 1 botol untuk 10 hari)

 2- Biasa – 2 biji sehari selepas makan ( 1 botol untuk 20 hari)

3- Maintain atau penjagaan harian – 1 biji 1 hari ( 1 botol 40 hari)

◆◆dimakan selepas perut diisi◆◆

 

AWAS!! Tindak balas herba NEGATIF akan d alami sekiranya digunakan oleh wanita tidak bermasalah seperti dinyatakan diatas dimanaMiss V akn terlalu sakit, Kesat dan menpercepatkan monopos.

 

JAMU AKU DARA ini tidak sesuai dmakan oleh:

1- Uollss yang minom arak

2- Uollss yg pregnant

3- Uollss yg still mengamalkan minum air batu

 

==========================================================================================

SILA DAPATKAN RUNDINGAN TERLEBIH DAHULU SEBELUM MEMBELI..SMS/WASSAP SAYA DI TALIAN 0135024135

(SAFURA – PENGEDAR SAH JSD) >> (NO CALLING2 PLZ..HARAP FAHAM)

ATAU DAPATKAN RUNDINGAN DARIPADA AGEN2 TERLATIH SAYA TERLEBIH DAHULU..SENARAI AGEN SILA KLIK <<DI SINI>>

**AMARAN!! PLZ DAPATKAN CONSULTATION DENGAN AGEN/PENGEDAR/STOKIS YANG SAH DAN BERDAFTAR SAHAJA SEBELUM MENGGUNAKAN DAN MEMBUAT PEMBELIAN PRODUK2 JAMU SUSUK DARA..PLZZZ..INI UNTUK MEMASTIKAN PRODUK TERSEBUT SESUAI ATAU TIDAK DENGAN PENGGUNA..DEMI KESIHATAN PENGGUNA..PASTIKAN PRODUK YANG DIBELI ADALAH ORIGINAL YANG DIJUAL OLEH AGEN/PENGEDAR/STOKIS YANG SAH SAHAJA!**

>> NAK ORDER? MEH ISI BORANG PESANAN <<DI SINI>> p/s: selepas isi borang, jika saya masih tidak reply, sila tgk kat dalam spam pada email anda atau leh terus sms saya di talian 0135024135 utk memastikan stok

==========================================================================================

Khasiat Jamu Jalinan Cinta (Jamu Bersalin) – Jamu Susuk Dara

Jamu Susuk Dara

Khasiat Jamu Jalinan Cinta – Jamu Susuk Dara

Jamu Jalinan Cinta mempunyai banyak khasiat terutamanya utk ibu-ibu dalam pantang bersalin. Namun begitu, Jamu Jalinan Cinta  ini bukan sahaja sangat baik utk ibu-ibu yg sedang menjalani tempoh berpantang, tetapi juga sangat baik untuk yang bukan dalam tempoh berpantang, yang masih belum mempunyai anak dan anak-anak dara yang masih belum berkahwin.

Khasiat Jamu Jalinan Cinta:-
– mengeluarkan darah2 kotor dalam badan spt darah nifas,
– membuang angin dari dalam badan
– bersifat melancarkan peredaran darah,
– membanyakkan air susu untuk ibu-ibu yang menyusukan anak
– mencepatkan luka2 kering dan sembuh
– mencegah daripada terjadinya sel-sel kanser dengan mematikan kuman-kuman dan unsur-unsur penyebab kanser
– menyembuhkan luka2, kudis/bisul, jerawat, kayap, dan nanah
– memperbaiki tisu-tisu dalam badan dan menggantikan sel-sel darah baru
– membantu masalah haid yang berpanjangan akibat masalah hormon
– menyuburkan rahim dan membantu mematangkan sel-sel telur di dalam ovari

khasiat dalam ramuan jamu jalinan cinta:-
>> Gamat
gamat mengandungi protein, karbohidrat, zat galian dan asid lemak yang tinggi. EPA dan DHA adalah asid lemak yang mampu melambatkan proses degenerasi sel dan mengurangkan kerosakan sel. Kajian saintis membuktikan gamat penawar alternatif untuk penyakit kencing manis, jantung, darah tinggi, artritis, kulit, resdung dan jangkitan virus. Gamat juga kaya dengan `cell growth factor’ yang mempercepatkan pertumbuhan sel baru yang rosak. Kolagen di dalam gamat adalah tinggi sebanyak 92% untuk memerangi kesan penuaan dan kemerosotan prestasi sel di dalam badan manusia.

>> Madu
Membantu meningkatkan kadar serapan kalsium dalam badan, meningkatkan hemoglobin serta mencegah dari serangan anemia. Madu juga mempercepatkan lagi proses penyembuhan dan merupakan sumber tenaga yang hebat dan semulajadi tidak seperti gula pasir yang memudaratkan Madu didapati kaya dengan sumber mineral dan vitamin yang memberikan khasiat penting dalam tubuh manusia, oleh kerana itu madu dapat memberikan kekuatan dan keseimbangan kepada tubuh badan kita, memulihkan sel-sel urat besar, membantu melancarkan perjalanan di mana darah2 beku dapat dipulihkan semula, membersihkan lapisan darah, menghilangkan rasa kebas-kebas, mengurangkan tekanan darah tinggi serta memulihkan dan meransang kembali tenaga batin bagi yg mempunyai masalah tersebut.Selain itu, madu mempunyai khasiat dalam memudahkan proses penghadaman, memberikan berat badan yang seimbang dan juga sangat baik untuk wanita selepas melahirkan dan ketika datang haid.

>> Belut
Mengandungi protein, sodium, omega-3, omega-6, vitamin A,C,E (Alpha Tocopherol), Thiamin, Niacin, Vitamin B6,Folate, Vitamin B12, Zat besi, magnesium, potassium, Zinc, Mangan dan Selenium. Belut mempunyai khasiat dalam memberikan stamina, meningkatkan kolestrol baik dalam badan,mengurangkan tekanan darah dan cegah risiko arthritis. Ia juga bermanfaat dalam memperbaiki penglihatan, perkembangan fungsi saraf pusat, menormalkan tekanan darah pada otak, dan mengurangkan risiko diabetis jenis 2. Dengan kandungan omega-3, belut dapat menghalang peningkatan tahap glukos dalam badan. Ia juga mampu memberikan kesihatan pada jantung dan mengurangkan risiko penyakit jantung serta mengelakkan berlakunya penyempitan pada pembuluh darah. Jika kerap memakan belut, ia dikatakan boleh menguatkan daya tahan tubuh, menormalkan tekanan darah, menghaluskan kulit, mencegah penyakit mata dan menguatkan daya ingatan.

>> Ikan haruan
Daripada penyelidikan, ikan haruan merupakan satu sumber protein yang baik, kira-kira 60-70 peratus. Ia mengandungi lemak yang rendah,  hanya kira-kira 20 peratus daripada beratnya berbanding dengan ikan air tawar lain serta daging, kambing, ayam dan makanan laut. Haruan mengandungi sejumlah besar Vitamin A. Manakala kehadiran logam berat seperti kalsium, magnesium, tembaga, besi, mangan, nikel, plumbum dan zink adalah lebih rendah daripada paras toksik yang dibenarkan untuk badan manusia. Khasiat ikan haruan adalah antaranya untuk menyembuhkan luka-luka dalaman, mengandungi antiseptik bagi pencegahan pembiakan bakteria, mengurangkan rasa sakit selepas pembedahan, mengubati penyakit gastrik, mengandungi sejumlah besar Vitamin A yang membantu menambah daya penglihatan, melembapkan kulit dan bertindak sebagai anti oksidan yang melambatkan proses penuaan.
Ikan haruan juga mengandungi kolagen yang tinggi yang membantu mencantikkan kulit

>> Manjakani
Terdapat 1001 khasiat yg terdapar di dalam sebiji manjakani. Antara khasiatnya ialah untuk awet muda, di mana ia mengandungi anti oksida yang baik bagi mencegah penuaan pada kulit, mengandungi asid galik untuk pencegahan kencing manis dan semput, mampu mencegah barah payudara dan rahim, bersifat astringen iaitu berupaya membasmi bakteria dan kuman yang mencetuskan bau kurang enak pada faraj, memberikan penglihatan yang jelas kerana ia mengecutkan tisu-tisu pada mata, memontokkan payudara, mengawal kulit kering dan berminyak, mempunyai serat makanan yg dapat melawaskan pembuangan air besar, Vitamin dan zat galian serta karbohidrat dan protein boleh menambah kesihatan, mampu menegangkan semula otot-otot dalam faraj dan sekali gus merapatkan bahagian yang longgar, lemah atau kendur. Manjakani juga didapati sangat baik untuk menyerap lendir dan lelehan faraj, berupaya mengecutkan semula tisu-tisu di dalam faraj terutamanya selepas bersalin, mencantikkan kulit dan mencegah jerawat, mengandungi kalsium yg membantu menguatkan gigi dan tulang, mempunyai astringen yg mengekalkan kebersihan mulut dan merawat ulser.

>> Lempoyang
Digunakan secara tradisional utk membersih dan mencantikkan kulit wajah iaitu dgn cara meminum air perahan kulit ubinya yg dikikis dan dicampur bersama sedikit madu.
*Selain itu khasiatnya juga dapat mengubati kurang nafsu makan, sesak nafas dan bau badan. Merawat penyakit kanser serviks (pangkal rahim) serta dapat juga memperbanyakkan air susu badan.
***Mengikut laporan kajian yang dibuat oleh UPM Serdang;
“Hasil penyelidikan selama lapan tahun, enam penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya menghasilkan bahan semula jadi berasaskan tumbuhan herba, lempoyang bagi merawat dan mencegah kanser pangkal rahim tanpa sebarang kesan sampingan. Tidak seperti ubat sintetik biasa, hasil penyelidikan mereka membuktikan bahan berkenaan yang dipercayai antara produk terawal seumpamanya di dunia itu hanya membunuh sel kanser secara
khusus tanpa mengganggu sel dan tisu normal lain”.

>> Kacip fatimah
Bersifat anti-kanser, anti-kulat dan anti-radang, disamping khasiatnya yang merangsang estrogen. Membantu mengembalikan peredaran Haid yang mungkin terganggu kerana faktor-faktor seperti tekanan, penyakit atau apabila pengambilan pil perancang keluarga tidak diteruskan. Mencegah kekejangan, pembendungan air dan kerengsaan yang dihadapi oleh mereka yang merasa sakit semasa datang haid. Mengimbangi,membina dan mengharmonikan sistem rahim wanita untuk merangsang kehamilan yang sihat. Menyihatkan serta merapatkan bahagian faraj serta mencegah kegatalan di faraj dan mencegah keputihan. Mengatasi kelesuan,keletihan,melegakan tanda putus haid, disamping menenagkan perasaan. Melancarkan pembuangan air besar dan air kecil serta membuang angin dalaman tubuh

Untuk wanita yang baru bersalin, KACIP FATIMAH membantu mempercepatkan penyembuhan rahim dan salur peranakan. Otot faraj yang lemah dibentuk dan diperkuatkan untuk menghalang terjadinya gelinciran pundi kencing dan pembuangan air kecil yang tidak disengajakan. Ia membaiki peredaran darah untuk meningkatkan perasaan dan keseronokan hubungan kelamin. KACIP FATIMAH juga mujarab untuk mengatasi kembung yang sering dialami oleh wanita yang bersalin, mempercepatkan sembuh selepas bersalin disamping meransang merapatkan faraj.

Ia mengandungi elemen antioxidan dan phytoestrogen yang mana kedua-dua elemen ini memberi manfaat kepada lelaki dan wanita dari segi mencegah pembiakkan sel prakanser, memantapkan tisu yang  memerlukan hormon estrogen, mengukuhkan struktur tulang melalui penyerapan jisim tulang dan melewatkan proses penuaan.

>> Kunyit putih
Berkhasiat bagi membersihkan organ-organ peranakan wanita selain dapat menyembuhkan luka dgn cepat & menghentikan pendarahan. Sifat antioksidan nya juga dapat menahan zat radikal bebas  penyebab tumbuhnya sel kanser, anti inflamasi (keradangan) serta dapat meningkatkan sel darah merah. Berfungsi sbg anti-kanser, menyihatkan dan mengetatkan bahagian vagina, meningkatkan nafsu, mengatasi keputihan. Terdapat beberapa pendapat yang menyatakan kunyit putih tidak mempunyai khasiat sbg anti-kanser tetapi lebih kepada mengawal kanser daripada terjadi dgn cara mengatasi berlakunya pembengkakan (anti-inflamasi) dan meningkatkan system kekebalan tubuh badan serta sebagai anti-oksidan

Antara khasiat lain kunyit putih adalah seperti;
-Membantu membuang angin dlm badan.
-Menyembuhkan sakit perut dan senggugut ketika haid
-Menyembuhkan ketumbuhan
-mencegah mual-mual dan muntah,
-Mencegah kerosakan sel2 dlm badan
-Membantu mengurangkan berat badan, buang lemak
-Meningkatkan nafsu makan,
-Melancar air kencing
-Menyembuhkan asma dan sesak nafas (bronkitis).
-Mampu menghentikan pendarahan,
-Menyegarkan kulit dan mencegah timbulnya jerawat,
-Menghilangkan toksin dalam badan
-Memberikan stamina
-Menyembuhkan gangguan pencernaan dlm badan

Testimoni Jamu Aku Dara

testi JAD10

======================***~~~~***~~~***======================

TESTIMONI JAMU AKU DARA

~ Punggung pejal lepas makan JAMU AKU DARA..makan hanya sebiji sehari je sebab nak maintain..memang TERBAIKK!!~

======================***~~~~***~~~***======================

~ JAMU AKU DARA (JAD) = RM48 (BELUM TERMASUK KOS POSLAJU) <<KLIK SINI UTK INFO>>

 SILA DAPATKAN RUNDINGAN TERLEBIH DAHULU SEBELUM MEMBELI..SMS/WASSAP SAYA DI TALIAN 0135024135

(SAFURA – PENGEDAR SAH JSD) >> (NO CALLING2 PLZ..HARAP FAHAM)

ATAU DAPATKAN RUNDINGAN DARIPADA AGEN2 TERLATIH SAYA TERLEBIH DAHULU..SENARAI AGEN SILA KLIK <<DI SINI>>

**AMARAN!! PLZ DAPATKAN CONSULTATION DENGAN AGEN/PENGEDAR/STOKIS YANG SAH DAN BERDAFTAR SAHAJA SEBELUM MENGGUNAKAN DAN MEMBUAT PEMBELIAN PRODUK2 JAMU SUSUK DARA..PLZZZ..INI UNTUK MEMASTIKAN PRODUK TERSEBUT SESUAI ATAU TIDAK DENGAN PENGGUNA..DEMI KESIHATAN PENGGUNA..PASTIKAN PRODUK YANG DIBELI ADALAH ORIGINAL YANG DIJUAL OLEH AGEN/PENGEDAR/STOKIS YANG SAH SAHAJA!**

>> NAK ORDER? MEH ISI BORANG PESANAN <<DI SINI>> p/s: selepas isi borang, jika saya masih tidak reply, sila tgk kat dalam spam pada email anda atau leh terus sms saya di talian 0135024135 utk memastikan stok

Collagen Delimalicious White dengan Astaxanthin

JAMU SUSUK DARA

COLLAGEN DELIMALICIOUS WHITE – JAMU SUSUK DARA

 

 

TAHUKAH ANDA?
COLLAGEN DELIMALICIOUS WHITE (CDW) MENGANDUNGI ASTAXANTHIN

APA ITU ASTAXANTHIN??

Astaxanthin adalah penemuan antioksida terbaru ahli-ahli sains pada abad ini.
Astaxanthin berpotensi menjadi sumber terbaik, terkuat dan unik untuk kesihatan
tubuh manusia. Astaxanthin ialah pigmen merah yang terjadi secara semulajadi
dalam pelbagai organisma hidup. Contohnya seperti ikan salmon, udang dan ketam.

KELEBIHAN ASTAXANTHIN

6000 X lebih kuat dari Vitamin C
500 hingga 1000 X lebih kuat dari Vitamin E
800 X lebih kuat dari Co Q10
550 X lebih kuat dari EGCG Green Tea
75 X lebih kuat dari Alpha Lipoic Acid (ALA)
40 X lebih kuat dari Beta Karoten
17 X lebih kuat dari Grape Seed

Kebaikan Astaxanthin

  • Meningkatkan kualiti kulit. Astaxanthin bukan sahaja menghalang kerosakan akibat sinaran matahari UV daripada berlaku, tetapi sebenarnya boleh membantu menterbalikkan tanda-tanda luar penuaan dari luar dalam.
  • Mengurangkan kedut dan tompok penuaan, meningkatkan tahap kelembapan, keanjalan dan kelancaran, dan untuk memberi kulit anda yang cantik, bersinar sihat.
  • Antioksidan semulajadi yang dikenali. Ia telah diukur jauh lebih kuat daripada mana-mana antioksidan terkenal: vitamin E atau vitamin C, beta-karotena, lutein atau Pycnogenol.
  • Pemakanan tambahan untuk kulit kelihatan muda, cantik, dan mungkin yang terbaik untuk mengambil untuk penglihatan.
  • Penawar yang amat berkesan untuk semua jenis siku tendon, sendi dan sakit otot, artritis dan tenis.
  • Astaxanthin boleh sampai ke setiap bahagian sel, di dalam dan keluar.
  • Astaxanthin boleh melintasi rintangan darah-otak untuk melindungi otak dan sistem saraf.
  • Astaxanthin boleh melintasi halangan darah retina dan membawa perlindungan kepada mata.
  • Astaxanthin berfungsi di setiap bahagian badan, organ-organ dan kulit.
  • Astaxanthin boleh membantu mengurangkan kesakitan dan keradangan tendon, sendi dan otot.
  • Merangsang sistem imuniti
  • Membantu mencegah serangan jantung
  • Membantu mencegah permulaan sel-sel kanser
  • Membantu mencegah Alzheimer dan Parkinson
  • Menormalkan tekanan darah
  • Melegakan masalah prostat
  • Memberikan ketahanan yang lebih baik untuk selsema
  • Mencegah dan mengurangkan kencing manis
  • Mencegah penyakit gusi
  • Meningkatkan kesihatan reproduktif
  • Melindungi semua bahagian sel-sel daripada kerosakan oksidatif, makanan tambahan utama untuk kesihatan mata dan mencegah kebutaan seperti:

Katarak ,degenerasi makular,makular edema cystoid,retinopati diabetik,glaukoma dan lain-lain lagi

COLLAGEN DELIMALICIOUS WHITE DGN KANDUNGAN ASTAXANTHIN MEMBANTU:-
~ masalah jerawat
~ masalah kulit muka berminyak
~ masalah kulit kering
~ masalah tona kulit tak sekata
~ masalah keguguran rambut
~ masalah keputihan
~ masalah kitaran haid yg tidak menentu
~ masalah sukar tidur
~ masalah kelesuan, kepenatan dan moody
~ masalah hormon
~ masalah tiada mood melayan suami
~ membantu mengetatkan vagina

COLLAGEN DELIMALICIOUS WHITE (CDW) = RM100 SEKOTAK (BELUM TERMASUK POS)
**PROMOSI!! RM150 UTK DUA KOTAK FREE POSTAGE!!** PROMOSI SEHINGGA 27HB MAC 2014 INI SAHAJA!!

SMS/WASSAP KE 0135024135 (SAFURA) UNTUK INFO LANJUT~