Testimoni Collagen Herbarium Jsd

jamu susuk dara

testimoni collagen herbarium JSD

MINUM COLLAGEN HERBARIUM PUN BOLEH PREGNANT??

Alhamdulillah dengan izin Allah s.w.t juga. Penggunaan yang konsisten membantu juga untuk memudahkan proses persenyawaan seterusnya berjaya hamil. Bukan setakat bantu mencantikkan kulit, menurunkan berat badan je tau. Banyak jugak khasiat lain COLLAGEN HERBARIUM SUSUK DARA ni sebenarnya. Belum cuba belum tahu. Apa kata cuba sekarang!!

Antara kandungan di dalam COLLAGEN HERBARIUM termasuklah Glutathione, 5 juta mg Fresh Collagen, Delima, Lemon, Halia, Roselle.

>> NAK CANTIK?

>> NAK PUTIH?

>> NAK SLIM?

>> NAK ASET PUSH UP?

===>> JOM BER COLLAGEN HERBARIUM!!

 

APA KHASIAT COLLAGEN HERBARIUM??<< KLIK SINI>>

HARGA: RM78 / 1 BOX (TIDAK TERMASUK KOS POSLAJU)

>>BEST OFFER!!: RM125 UTK 2 BOXES +FREE POSTAGE!! +FREE KEAHLIAN JSD+ 25% DISKAUN UNTUK HERBARIUM SETERUSNYA (TIDAK TERMASUK POS) +20% DISKAUN UNTUK SEMUA PRODUK JSD YANG LAIN WALAUPUN HANYA BELIAN 1 UNIT (TIDAK TERMASUK POS) +KEAHLIAN SEUMUR HIDUP!! OFFER TERHAD!!

**HANYA SAH DENGAN BELIAN DARIPADA PENGEDAR/STOKIS JSD YANG BERDAFTAR SAHAJA!!

>>BAGAIMANA NAK DAPATKANNYA?? SMS/WASSAP/TELEGRAM SAYA DI TALIAN 0135024135 (SAFURA – PENGEDAR SAH JSD)

>>(PANGGILAN TELEFON TIDAK DIGALAKKAN)

Testimoni Collagen Herbarium Jsd

jamu susuk dara

testimoni collagen herbarium JSD

“Muka nampak cerah dan bersih lepas ber HERBARIUM..baru masuk kotak kedua dah nampak kesannya!! boleh membantu mengenyangkan lak tu..kulit pun dah tak kering lagi..”

>> WOW!! BEST BETUL LAH!! ITU ANTARA FEEDBACK YANG KAMI DAPAT DARIPADA PENGGUNA COLLAGEN HERBARIUM SUSUK DARA..

>> APA HEBATNYA COLLAGEN HERBARIUM NI?

– mencantikkan, mencerahkan kulit dari dalam.

– peratusan pemutihan yg lebih tinggi daripada collagen lain.

– membantu kulit tampak lebih muda remaja.

– menegangkan kembali aset wanita (breast, punggung, miss v).

– membantu agar rasa kenyang lebih lama..so boleh bantu menurunkan berat badan juga.

– membentuk shape badan yang lebih menarik.

– membantu mengurangkan ketagihan caffein/rokok bagi yang tegar.

APA KHASIAT COLLAGEN HERBARIUM??<< KLIK SINI>>

HARGA: RM78 / 1 BOX (TIDAK TERMASUK KOS POSLAJU)

>>BEST OFFER!!: RM125 UTK 2 BOXES +FREE POSTAGE!! +FREE KEAHLIAN JSD+ 25% DISKAUN UNTUK HERBARIUM SETERUSNYA (TIDAK TERMASUK POS) +20% DISKAUN UNTUK SEMUA PRODUK JSD YANG LAIN WALAUPUN HANYA BELIAN 1 UNIT (TIDAK TERMASUK POS) +KEAHLIAN SEUMUR HIDUP!! OFFER TERHAD!!

**HANYA SAH DENGAN BELIAN DARIPADA PENGEDAR/STOKIS JSD YANG BERDAFTAR SAHAJA!!

>>BAGAIMANA NAK DAPATKANNYA?? SMS/WASSAP/TELEGRAM SAYA DI TALIAN 0135024135 (SAFURA – PENGEDAR SAH JSD)

>>(PANGGILAN TELEFON TIDAK DIGALAKKAN)

 

Collagen Delimalicious White Jsd

[AWET MUDA//KULIT LICIN BAK TELUR DIKUPAS//SHAPE BADAN BIOLA]

Pstt..korang suka makan jamu2 x?? ok hakak tau korang memang ada yg kaki jamu..ada yg nak
cun bergetah tapi xberani berjamu2..ini ada barang baikk punyee..TERBAIK DARI LADANG kata nyerr..
X biasa berjamu tapi nak awet muda, kulit licin bersilau2 dari jauh, gebu gebas macam kapas, luar
dalam mantopp, body shape macam biola?? NAK TAU APA YANG TERBAIKK SANGAT2 TU?? SEKALI DAH PEKENA
MESTI TERBAYANG2 SIANG DAN MALAM..DAHLAA SEDAP GILA!!

>>apa yang BEST sangat2 tu?? meh kita berCOLLAGEN DELIMALICIOUS WHITE..collagen thorrbaikk keluaran susuk dara..
bukan setakat collagen biasa tapi collagen yg sgt2 HEBAT!!..apa tidak nye, dahla banyakkk khasiat yg mampu membantu
uols cantik luar dan dalam..pengambilan pun xperlu
bancuh..hanya koyak sachet dan bancuh jer..rasakan kehebatan Collagen Delimalicious White Jsd!
– kulit yg kusam >> berubah menjadi glowing2 pinkish2
– kulit yg berjerawat/jeragat >> berubah menjadi licin,lembut berseri
– kulit yg gelap >> berubah lebih cerah dan sihat
– kulit berparut >> parut pudar sedikit demi sedikit
– kulit menggeleber >> menjadi anjal, pejal dan lebih firm
– kulit berkedut >> menjadi lebih remaja..so nampak awet muda
– badan montel/perut buncit >> menjadi lebih fit, tak terlalu kurus tapi slim dan ada shape
– badan letih lemau >> berubah cergas bertenaga
– breast dan punggung leper jatuh >> berubah lbh push up dan montok
– rambut kerap gugur >> menjadi lebih kuat, lebat dan bersinar
– kuku mudah patah >> menjadi lebih kuat, sihat dan bersinar
– cengkaman miss v kureng menyengat >> berubah lebih mencengkam nikmat
– kureng nafsu melayan suami >> berubah menjadi aktif bertenaga
– period kurang stabil >> menjadi lebih stabil dan cycle pun normal
– rahim kurang subur >> menjadi lebih subur, kalo ada rezeki inshaaALLAH mudah lekat baby

sebenarnya ada banyakkk lagi kelebihan Collagen Delimalicious White Jsd ni taw..nak tau khasiat2 nya jom cuba..sekali dah cuba
pasti terbayang-bayang dan rasa tak best tak pekena Collagen Delimalicious White Jsd..dgn campuran astaxanthin yg sgt2 bagus utk
sistem tubuh badan kita, apalah sgt harga rm100 sekotak tu kalo dibanding dgn khasiat ALL IN ONE
Collagen Delimalicious White Jsd ni..yg paling BEST, now ada promosi dgn belian 2 kotak dapat FREE 1 kotak!! rm200 = 3kotak Collagen Delimalicious White Jsd+FREE keahlian JSD+ DISKAUN 20% – 25% bagi setiap pembelian produk2 JSD..BEST KE BEST??

>> JOM DAPATKAN SEGERA SELAGI PROMOSI MASIH ADA!!

jamu susuk dara

promosi collagen delimalicious white jsd

 

APA KELEBIHAN LAIN COLLAGEN DELIMALICIOUS WHITE? <<KLIK SINI>>

Cara Penyediaan, Lagi Koleksi Testimoni Collagen Herbarium U-white Jsd

jamu susuk dara

cara penyediaan collagen herbarium

[CARA PENYEDIAAN HERBARIUM]

ni nak share cara penyediaan COLLAGEN HERBARIUM nih..cara-caranya:-
1. Koyakkan sachet COLLAGEN HERBARIUM, then tuang masuk serbuk collagen tu ke dalam gelas or shaker.
2. Masukkan air sejuk/suhu bilik ke dalam gelas lbh kurang 150ml macam tu la..jangan tuang air panas pulak ye..hilang khasiat collagen tu nanti!
3. Kacau perlahan2, or kalo yg masukkan dalam shaker tu leh shake shake shake laa..
4. Perahkan satu hirisan lemon ke dalam air biru tu tadi..kacau2 lagi smpai sebati..
5. Then tunggu apa lagi? minum ler..baca bismillah dulu yeee..
p/s: bole juga tambah ketul ais ckit..tapi jgn selalu2 buat ye..ais xelok sgt utk peranakan wanita..

Hasilnya?? kulit lebih putih, cerah, lembap, berseri-seri dari dalam..badan semakin slim ada shape dan bertenaga sepanjang hari..insyaAllah!

jamu susuk dara

testimoni herbarium jsd

 

jamu susuk dara

testimoni herbarium jsd

 

jamu susuk dara

testimoni herbarium jsd

Bagi ibu-ibu yang sedang hamil dilarang minum collagen ni ye..tapi walau bagaimanapun, collagen HERBARIUM ini bole dibuat masker pada muka..caranya, tuang sedikit serbuk collagen (lebih kurang sesudu besar) kemudian campur dengan bedak sejuk yang anda ada (atau campur bersama-sama Bedak Seri Cahaya keluaran JSD)..campur sikit air (agak-agak tak likat, tak terlalu cair) dan sapu pada wajah..tunggu sehingga kering lebih kurang tempoh 30minit, dan bilas. Hasilnya kulit lebih tegang, lembut dan cerah sekata!! Amalkan 2-3 seminggu untuk kulit bermasalah..yang tak hamil pun boleh guna tips ini..ditambah dengan minum collagen, lagi la cepat kesannya!

jamu susuk dara

testimoni herbarium jsd

 

jamu susuk dara

testimoni herbarium jsd

 

jamu susuk dara

testimoni herbarium jsd

 

jamu susuk dara

testimoni herbarium jsd

 

 

jamu susuk dara

testimoni herbarium jsd

 

[KOLEKSI TESTIMONI COLLAGEN HERBARIUM]

Antara koleksi testimoni selepas penggunaan COLLAGEN HERBARIUM..nak kulit putih gebu? nak slim? nak awet muda? meh cuba COLLAGEN HERBARIUM dgn 5,000,000mg fresh sea collagen peratus pemutihan lebih tinggi daripada collagen biasa.

Normal price >> rm78 sekotak tidak termasuk kos poslaju.

Promosi Gempakk >> rm125 untuk 2 kotak termasuk kos poslaju seluruh Malaysia 

SMS/WASSAP ONLY : 0135024135 (SAFURA) UNTUK INFO LANJUT

Collagen Herbarium U-white – collagen memutihkan kulit

jamu susuk dara

wajah baru collagen herbarium jsd

 

jamu susuk dara

collagen herbarium susuk dara

jamu susuk dara

collagen herbarium susuk dara

COLLAGEN HERBARIUM U-WHITE (RM78)

Collagen yang sangat efektif membantu memutihkan kulit

GABUNGAN COLLAGEN,GLUTATHIONE,BLUEBERRY, POMEGRANATE, BERRIES, ROSELLE, GINGER DAN LEMON UNTUK
MENCANTIKKAN KULIT,MENGENYANGKAN,MENGURANGKAN BERAT BADAN.HERBA BERTINDAK UNTUK ANTI KANSER&ANTI RADANG.
IANYA JUGA UNTUK MENGURANGKAN RASA KETAGIHAN PEROKOK DAN PENCINTA COFFEE.

FOKUS YG MAKSIMUM KESAN YG LEBIH CEPAT UNTUK MENCANTIKKAN DAN MEMUTIHKAN KULIT DARI DALAM!!

BERIKUT RINGKASAN KEBAIKAN DI DALAM KANDUNGAN COLLAGEN HERBARIUM INI:

1. RINGKASAN KEBAIKAN COLLAGEN>> membantu melambatkan penuaan, memberi tenaga kepada tubuh badan, mengekalkan berat badan ideal, membantu mengurangkan sakit sendi, memberi kebaikan terhadap kulit, tulang, otot dan salur darah

2. RINGKASAN KEBAIKAN GLUTATHIONE>> Meningkatkan kecerahan warna kulit (memutihkan) seluruh badan. Ini kerana kesan pemutihan terjadi dengan sangat baik, Melembutkan dan menghaluskan tekstur kulit (glowing), Kulit menjadi kenyal dan anjal, Memelihara kesihatan rambut & kuku.

3. RINGKASAN KEBAIKAN BLUEBERRY (BERI BIRU) >> Merawat Jerawat, Melindungi kulit, Mencegah kedutan, Mencegah infeksi saluran kencing, Menurunkan Kolesterol Jahat, Menjaga Fungsi Otak, Meningkatkan sistem imun tubuh, Menjaga penglihatan dan kesihatan mata, Mencegah sembelit dan gangguan pencernaan, Melindungi tubuh dari kanser.

4. RINGKASAN KEBAIKAN POMEGRANATE (DELIMA) >> bersifat anti-aging. Kandungan senyawa di dalamnya mampu melindungi tubuh dari radikal bebas, melindungi organ ginjal, hati, mencegah serangan jantung, memiliki kemampuan dalam mensintesis kolesterol dan kemudian menghancurkan zat radikal bebas yang ada di dalam sistem vascular kita, mengelakkan kanser terutamanya kanser kulit dan payudara, sifat anti-oksidan yang ada di dalam buah delima mampu melindungi komponen genetika tubuh manusia, mencegah tekanan darah naik, mencegah diabetes di mana delima mampu menyeimbangkan kadar gula di dalam darah sekaligus meningkatkan kepekaan tubuh terhadap keberadaan insulin, mengoptimalkan kesan ubat-ubatan yang dimakan ini kerana pati buah delima sendiri diketahui mampu meningkatkan kesan kebaikan ubat-ubatan.

5. RINGKASAN KEBAIKAN BERRIES (BUAH-BUAH BERI) >> antioksida yang tinggi, kaya dengan sumber fiber untuk membantu sistem penghadaman yang sihat serta Vitamin C yang bukan sahaja membantu meningkatkan sistem imunisasi, malah membuatkan kulit sihat berseri, mampu meningkatkan tahap tenaga, kesihatan mental dan sistem imunisasi. Ia juga membantu menambahbaik penghadaman, peredaran darah dan tidur di samping membantu mengurangkan berat badan dan menjana jantung yang sihat, melindungi daripada gejala penyakit berkaitan usia seperti kabur penglihatan dan hilang daya ingatan jangka pendek, membersihkan darah dan hati, menguatkan buah pinggang serta pendengaran, membantu memperlahankan proses penghadaman dan mengekalkan kadar metabolisme yang tinggi dan seterusnya membantu tubuh membakar lemak, juga terkenal dengan khasiat anti-kanser yang handal. Buah ini juga membantu merawat serangan asma, mengurangkan kolestrol dan melindungi otak daripada kerosakan saraf berkaitan dengan usia.

6. RINGKASAN KEBAIKAN ROSELLE >> Anti Penuaan. Roselle mempunyai Vitamin C yang tinggi dan berserat akan melambatkan proses penuaan dan mencegah berlakunya penyakit kronik. Keupayaannya meminimakan kerosakan yang dimusnahkan oleh radikal bebas merupakan sebab utama seseorang yang mengamalkan Roselle akan kelihatan muda dan berseri wajahnya. Pencegah Penyakit Kardiovaskular, di mana pengamalan Roselle akan membantu mencegah ketebalan LDL di arteri dan sekaligus mengelakkan dari terjadinya penyakit tekanan darah tinggi, Mencegah kanser, Mengubati demam panas/selesema, resdung (alergi) dan lelah (asma), mengurangkan masalah stress / sukar tidur. Bagi mereka yang menghadapi masalah stress dicadangkan mengambil Roselle dimana ia akan bertindak menurunkan suhu dan mempengaruhi mood pesakit. Roselle juga amat baik untuk masalah dengkur semasa tidur. Amat baik untuk mereka yang menghadapi luka luar dan dalam, kecederaan, mengatasi masalah penyakit kulit, penenang dan sebagainya.

7. RINGKASAN KEBAIKAN GINGER (HALIA) >> mengandungi air, karbohidrat, serat, kalium, fosforus, kalsium, tenaga, protein, gentian, niasin, asid amino, gingerols, oleoresin, pati minyak, vitamin A, B dan C, lemak dan asid organik. Ia dikatakan dapat merawat penyakit banyak angin dalam badan, sakit kepala, sistem pencernaan bermasalah, sakit jantung, muntah, cirit-birit, disentri, asma, sakit perut, reumatisme, pengaliran darah bermasalah, mati pucuk, lemah tenaga batin, keracunan udang, badan kesejukan, sakit pinggang, urat saraf lemah, mabuk kenderaan, batuk kering, kejang, buang air berlendir dan darah haid berbau hamis, berupaya memanaskan tubuh, membantu proses pencernaan, melembutkan dinding perut, membuka saluran hati yang tersumbat akibat hawa dingin dan lembap. Halia juga meningkatkan kekuatan seks dan mengatasi angin duduk yang berlaku pada usus dan perut juga berfungsi sebagai julap dan boleh membebaskan tubuh dari toksin yang berbahaya. Halia juga amat berkesan untuk melarutkan lendir dalam badan.

8. RINGKASAN KEBAIKAN LEMON>> Lemon kaya dengan antioksidan yang menyahaktifkan radikal bebas dan menghalang pelbagai penyakit berbahaya seperti strok, penyakit kardiovaskular dan kanser, membantu menurunkan tekanan darah dan meningkatkan paras kolesterol baik (HDL), membersihkan sistem penghadaman dan hati, meningkatkan produksi antibodi di dalam darah untuk menentang pelbagai jangkitan dan serangan mikroorganisma, merendahkan risiko kanser kolon, prostat dan payudara. Ia turut mencegah kerosakan metabolisme dalam sel yang akan menukarnya menjadi karsinogenik, membantu mengurangkan masalah sakit colic dan gastric, mengubati asma. mencegah dehidrasi dan kesan diarea. Ia juga membantu memberikan cahaya keserian wajah, mengatasi inflamasi lidah, stomatitis atau gingivitis di dalam mulut. Berkumur dengan jus lemon juga dapat menyingkirkan plak, memutihkan dan menguatkan enamel gigi. Ia juga mengubati jangkitan tekak dan bagus untuk rawatan diphtheria.

Minuman khas untuk mereka yang selalu tak sempat nak sarapan ….
Rata2 pengguna yang sudah mencuba minuman ini memberi komen
yang mereka tak perlu nak bersarapan pagi dan
kekal kenyang hingga tengah hari …JOM CUBA SEKARANG!!

————————————————————————————————————-

>>Mana nak dapatkannya??

==>> Whatsapp: 0135024135 (Safura)

==>> Fb: https://www.facebook.com/safurajsd

==>> Page: https://www.facebook.com/agentsyafura.jamususukdara

==>> Senarai agen berdekatan <<KLIK SINI>>

====================================

====================================

***AWAS!! Produk tiruan semakin berleluasa..sila dapatkan produk-produk JSD melalui agen/stokis sah dan berdaftar sahaja!!

***PLZ DAPATKAN CONSULTATION DENGAN AGEN/STOKIS YANG SAH DAN BERDAFTAR SAHAJA SEBELUM MENGGUNAKAN DAN MEMBUAT PEMBELIAN PRODUK2 JAMU SUSUK DARA..PLZZZ..INI UNTUK MEMASTIKAN PRODUK TERSEBUT SESUAI ATAU TIDAK DENGAN PENGGUNA..DEMI KESIHATAN PENGGUNA..PASTIKAN PRODUK YANG DIBELI ADALAH ORIGINAL YANG DIJUAL OLEH AGEN/STOKIS YANG SAH !

====================================

Collagen Delimalicious White dengan Astaxanthin

JAMU SUSUK DARA

COLLAGEN DELIMALICIOUS WHITE – JAMU SUSUK DARA

 

 

TAHUKAH ANDA?
COLLAGEN DELIMALICIOUS WHITE (CDW) MENGANDUNGI ASTAXANTHIN

APA ITU ASTAXANTHIN??

Astaxanthin adalah penemuan antioksida terbaru ahli-ahli sains pada abad ini.
Astaxanthin berpotensi menjadi sumber terbaik, terkuat dan unik untuk kesihatan
tubuh manusia. Astaxanthin ialah pigmen merah yang terjadi secara semulajadi
dalam pelbagai organisma hidup. Contohnya seperti ikan salmon, udang dan ketam.

KELEBIHAN ASTAXANTHIN

6000 X lebih kuat dari Vitamin C
500 hingga 1000 X lebih kuat dari Vitamin E
800 X lebih kuat dari Co Q10
550 X lebih kuat dari EGCG Green Tea
75 X lebih kuat dari Alpha Lipoic Acid (ALA)
40 X lebih kuat dari Beta Karoten
17 X lebih kuat dari Grape Seed

Kebaikan Astaxanthin

  • Meningkatkan kualiti kulit. Astaxanthin bukan sahaja menghalang kerosakan akibat sinaran matahari UV daripada berlaku, tetapi sebenarnya boleh membantu menterbalikkan tanda-tanda luar penuaan dari luar dalam.
  • Mengurangkan kedut dan tompok penuaan, meningkatkan tahap kelembapan, keanjalan dan kelancaran, dan untuk memberi kulit anda yang cantik, bersinar sihat.
  • Antioksidan semulajadi yang dikenali. Ia telah diukur jauh lebih kuat daripada mana-mana antioksidan terkenal: vitamin E atau vitamin C, beta-karotena, lutein atau Pycnogenol.
  • Pemakanan tambahan untuk kulit kelihatan muda, cantik, dan mungkin yang terbaik untuk mengambil untuk penglihatan.
  • Penawar yang amat berkesan untuk semua jenis siku tendon, sendi dan sakit otot, artritis dan tenis.
  • Astaxanthin boleh sampai ke setiap bahagian sel, di dalam dan keluar.
  • Astaxanthin boleh melintasi rintangan darah-otak untuk melindungi otak dan sistem saraf.
  • Astaxanthin boleh melintasi halangan darah retina dan membawa perlindungan kepada mata.
  • Astaxanthin berfungsi di setiap bahagian badan, organ-organ dan kulit.
  • Astaxanthin boleh membantu mengurangkan kesakitan dan keradangan tendon, sendi dan otot.
  • Merangsang sistem imuniti
  • Membantu mencegah serangan jantung
  • Membantu mencegah permulaan sel-sel kanser
  • Membantu mencegah Alzheimer dan Parkinson
  • Menormalkan tekanan darah
  • Melegakan masalah prostat
  • Memberikan ketahanan yang lebih baik untuk selsema
  • Mencegah dan mengurangkan kencing manis
  • Mencegah penyakit gusi
  • Meningkatkan kesihatan reproduktif
  • Melindungi semua bahagian sel-sel daripada kerosakan oksidatif, makanan tambahan utama untuk kesihatan mata dan mencegah kebutaan seperti:

Katarak ,degenerasi makular,makular edema cystoid,retinopati diabetik,glaukoma dan lain-lain lagi

COLLAGEN DELIMALICIOUS WHITE DGN KANDUNGAN ASTAXANTHIN MEMBANTU:-
~ masalah jerawat
~ masalah kulit muka berminyak
~ masalah kulit kering
~ masalah tona kulit tak sekata
~ masalah keguguran rambut
~ masalah keputihan
~ masalah kitaran haid yg tidak menentu
~ masalah sukar tidur
~ masalah kelesuan, kepenatan dan moody
~ masalah hormon
~ masalah tiada mood melayan suami
~ membantu mengetatkan vagina

COLLAGEN DELIMALICIOUS WHITE (CDW) = RM100 SEKOTAK (BELUM TERMASUK POS)
**PROMOSI!! RM150 UTK DUA KOTAK FREE POSTAGE!!** PROMOSI SEHINGGA 27HB MAC 2014 INI SAHAJA!!

SMS/WASSAP KE 0135024135 (SAFURA) UNTUK INFO LANJUT~