Keistimewaan masker vagina untuk satu family

jamu susuk dara

masker vagina

 

KENAPA MASKER VAGINA NI BEST??
>> sbb dia bykkk sgt khasiatnyaa..apa khasiat nya? meh nak citer..
1. masker vagina utk miss v:-
>> merapatkan lubang vagina, menjadikan permukaan vagina halus
>> menghilangkan gatal2 pada vagina
>> menarik keluar keputihan
>> menegangkan vagina, penggunaan berterusan akan mencerahkan kws vagina dan mengembalikan warna pink sebenar
>> Area sensitif faraj akan kembali membukit tegang dan akan meningkatkan kemahuan syahwat

2. Masker vagina untuk kulit:
>> menghilangkan rasa gatal2 pada mana2 bhg kulit
>> mengecutkan dan mengeringkan luka2 dan kudis pada kulit dan sel2 kulit mati akan tertanggal setelah kulit kering
>> menghaluskan bhg kulit yg berparut

3. Masker vagina utk celah2 yg gelap:-
>> mencerahkan bahagian yg gelap seperti di bwh lengan, pelipat bwh lutut, celah peha, leher

4. Masker vagina utk kanak-kanak:-
>> menghilangkan ruam lampin
>> menghilangkan kesan gatal digigit nyamuk
>> memulihkan eczema pada kulit

5. Kegunaan lain:-

>> mengecutkan buasir
>> memudarkan panau

HARGA: RM25/5gram >> TIDAK TERMASUK KOS POSLAJU

 

==========================================================================================

 

SILA DAPATKAN RUNDINGAN TERLEBIH DAHULU SEBELUM MEMBELI..SMS/WASSAP SAYA DI TALIAN 0135024135

 

(SAFURA – PENGEDAR SAH JSD) >> (NO CALLING2 PLZ..HARAP FAHAM)

 

ATAU DAPATKAN RUNDINGAN DARIPADA AGEN2 TERLATIH SAYA TERLEBIH DAHULU..SENARAI AGEN SILA KLIK <<DI SINI>>

 

**AMARAN!! PLZ DAPATKAN CONSULTATION DENGAN AGEN/PENGEDAR/STOKIS YANG SAH DAN BERDAFTAR SAHAJA SEBELUM MENGGUNAKAN DAN MEMBUAT PEMBELIAN PRODUK2 JAMU SUSUK DARA..PLZZZ..INI UNTUK MEMASTIKAN PRODUK TERSEBUT SESUAI ATAU TIDAK DENGAN PENGGUNA..DEMI KESIHATAN PENGGUNA..PASTIKAN PRODUK YANG DIBELI ADALAH ORIGINAL YANG DIJUAL OLEH AGEN/PENGEDAR/STOKIS YANG SAH SAHAJA!**

>> NAK ORDER? MEH ISI BORANG PESANAN <<DI SINI>> p/s: selepas isi borang, jika saya masih tidak reply, sila tgk kat dalam spam pada email anda atau leh terus sms saya di talian 0135024135 utk memastikan stok

 

==========================================================================================

Magic Body Slim Soap Jamu Susuk Dara

testimoni jamu susuk dara

testimoni jamu susuk dara – magic body slim soap

PUASA DAH NAK DEKAT..RAYA PUN SEMAKIN MENGHAMPIRI..XNAK KE KULIT BADAN TU LEMBUT, LICIN, FIRM, XGELEBEH SANA SINI EVEN BADAN DH SLIM? MAGIC BODY SLIM SOAP ADA PENYELESAIANNYA!!

Bukan sahaja perempuan yg menggunakan slim soap.. lelaki pun boleh juga.. menghilangkan sel2 kulit mati di wajah dan juga badan.. xpercaya??? guna dulu baru tau keberkesanan nya
Magical Bodyslim Soap~Menghilangkan Parut lama dan Baru
Penggunaan tumbuhan, buahan dan sayuran membantu melancarkan peredaran darah dan sebagai satu bahan anti bakteria dan kulat. Penggelupasan perlahan dan penggantian kulit semulajadi serta menghasilkan kulit tubuh yang cantik, gebu, tegang, licin dan lembap serta membantu menghilangkan kesan parut seperti rekahan selepas beranak, kekotoran seperti kerak dan daki yang terpendam. Lebih effect digunakan setiap kali mandi untuk shape dan kulit yang anda ingini.
—————————————-
Tahukah anda dalam Magic Body Slim Soap Susuk Dara ada seaweed atau lebih di kenali sebagai rumpai laut..mari kita tgk kebaikkan seaweed ni..
~ memberi tenaga n menguatkan sistem tubuh
~ menguatkan tulang dan sendi
~ meningkatkan sel rawan n otot
~ merawat penyakit gaut
~ mencegah kanser
~ anti bakteria / kulat
~ menurunkan kolestrol dalam tubuh
~ menyerap lebihan garam dalam tubuh
~ melicinkan dan menegangkan kulit anti penuaan
~ memulihkan sel-sel kulit mati cth jerawat
~ mempercepatkan penyembuhan kuka
~ memberi kekenyangan – diet
~ melancarkan sistem metabolisma
~ memulihara usus kecil – sembelit

Cara-cara penggunaan Magic Body Slim Soap

1. Scrub ditempat2 yg banyak lemak, tapak kaki, tumit pecah, selulit
2. Biarkan beberapa minit untuk sabun tu meresap pada kulit, supaya sel kulit mati keluar, lemak tepu mencair dan juga parut kudis2 lama boleh hilang.
3.Kemudian baru bilas dgn air bersih.
—————————————–
Meh nk sembang ckit pasal kebagusan magical slimming soap nih, korg ada pigmentasi ngandung x? hitam2 kat leher n celah2 pelipat peha ka, lengan ka,ni ade testimoni cust :

da guna habes sebiji, semua hitam2 d leher n celah lengan hilang dan semakin reduce, yg lagi best skin jd lembut. d tegur oleh suami ty guna lotion apa? sebb lembut jer…

yg tak tahan tuh, suami kata, nampak gebu jer… suka lah ngan sabun nih… kak sy nk order 2 tau.. nk hilangkn kesan orenge pulak… TQ kak sebb jual kat sy sabun yg magic nih… memg MAGIC pun ^____^

******************************
TESTIMONI 1:
Ehem..ehem.. pengumuman.. testimoni Medicated Body Scrub Soap..testimoni aimarl sendiri yek..dah lama dapat tapi baru berkesempatan guna..masa mula2 guna rasa biasa jek.. tapi bab mengurangkan kudis dan melembutkan tumit merekah tu memang lah terasa walaupun baru guna sehari …

bila dah guna 3-4 kali terasa mcm perut dah kecik sikit sbb dulu ada satu seluar jeans tu tak leh nak zip sbb dah put on weight and pewut muncit….huhuhuhu…ingatkan perasan sendiri je.. tapi kebetulan ada lah makcik datang melawat ayah kat umah ari tu… tiba2 dia cakap eh.. badan ko dan cantik dah skg.. pewut tu dah kecik .. mcm ne jaga…. huhuhuu.. koyak suar dalam bila dengar org cakap dah kecik (walaupun tak lah kecik mana.. tapi yg penting ada lah perubahan owg nampak.. )

kalau you ols guna sabun tu kan you ols akan rasa kulit semakin lembut dan licin.. kulit pun semakin mencerah.. tapi bukan cerah guna bleaching produk yek.. pas tu kuku pun jadi berkilat tau..kalau tak caya cuba lah guna.. pas tu jgn lupa gosok2kan buih2 sabun tu kat kuku.. tegok lah hasilnye.. kulit jadi berkilat you……ni dah nak habis dah satu sabun tu nak guna yang kedua pulak..

jom pakat beli dan guna.. tak mahal pun.. RM36 jek…

******************************

TESTIMONI 2:
Akk taw x MSS tu cik abg siap pkai buat sbun cuci muka lagi taw.. Bgus sgt.. Muka dah x brminyak dah.. Byk kgunaan sbun tu.. hihi
******************************

TESTIMONI 3:
1. sabun ni memang boleh hilangkn lemak2 dekat badan.. pas tau pasal sabun tu kn.. mule2 pakai maca tak percaya berkesan.. sekarang baru 3minggu gune.. baju semua dah longgar2.. mulenye memang la tak perasan yang baju semua dah longgar, sebb saya perasan gelang yang saya pakai ni longgar sgt2.. lepas perasan gelang yang kat tgan jadi longgar
tu yang pergi bongkar balik baju yang lama-lama. sekali try.. alamak.. boleh pakai balik dah. suka sgt2. now semua baju dah boleh pakai da, yang lagi lawaknye, saya pergi kenduri kawin. pakai la baju yang mase pergi konvo tu. sekali.. dah macam pakai baju pinjam. longgar sgt2.

2. saya ad parut kt kaki. bekas kena kaca.. parut tu dah lama. dari zaman kecik2 lagi. hari tu mandi. tgh gosok2 ni.. baru perasan yang parut tu semakin tengelam n makin pudar. sabun ni memang best. sekarang sentiasa pantau perubahan. dah tak macam dulu buat tak tau je. sebb seronok sgt ni.
nnti gaji ingt nk amek lagi sabun tu..
******************************

TESTIMONI 4:
Tidak hanya berfungsi utk melangsingkan badan…sekiranya anda mempunyai tompok2 hitam di bahagian badan, parut bersalin, parut sebab nyamuk ke..pendek kata TONA tak SEKATA..cuba amalkan penggunaan sabun ini…ketika mandi ulit tubuh ada..gosok keseluruh badan dan sental bahagian2 bermasalah itu..insyaAllah kulit anda akan gebu semula di samping dapat menghilangkan lemak badan..kalau tak percaya mak saya yg berumur 50thn pun dah dapat manfaatnya…saya sendiri pun perasan kulit kakinya dah kurang pecah…kakinya yg sentiasa bengkak (sebab kaki x dapat tampung berat badan so bila banyak berjalan dan buat kerja, kaki akan bengkak dan x surut2) pun dah kecut dan dah boleh solat tanpa rasa sakit…side effect guna sabun ni dia sentiasa buang angin…..alhamdulillah saya bersyukur……sebab dgn penemuan sabun ni masalah sakit lutut dan sakit kaki mak saya dapat di kurangkan jadi dia semakin kurang bergantung dgn ubat. Lepas raya haji mak saya order lagi 2 buku sabun ni supaya bekalan dia tak putus…Saya harap anda semua juga dapat manfaat dgn perkongsian ini…
******************************

TESTIMONI 5:
tweett…tweettt..tweeet….sms masuk inbox lagi……
kak Putri, Sha nak kongsi ceta lagi ni…pagi tadi pasal MDHL [medicated deep heat lotion] yg kaw kaw rasanya tu…ini pula pasal sabun ni…Kak Puteri, serioussss Sha ckp kt akk ni…Sha tak sangka kak..dlm tempoh kurang dari 72 jam/3 hari guna sabun ni masa mandi, wash n sental kulit kat bdn ni..mana2 kwsn parut kudis, gatal-gatal yg ade kt bdn ni..semua Sha sental dgn sabun ni kak…yg Sha nak habaq kt kak ialah…sabun ni mmg buat Magic ea kak…sesuaiii dgn nama dia kan kak…sebab ape??? sebab Sha dpt rasa n nampak perubahan yg berlaku kak……

Parut dan Bekas2 kesan kudis gatal- gatal yg sya garu sbb alergik gigitan nyamuk dan miang serangga dah mengering dan menjadi keruping lah…jdnya, bila saya kuis-kuis sikit dan tarik kuping2 yg kering tu…dah nmpk nipis dan ade yg dah hilang parutnya…
Ya Allah kak…syukur sangat kak…sbb kesannya cukup baik bg org2 yg punya alergik kulit mcm Sha ni…dpt hilangkan parut pd kulit dgn cepat dan takde lagi kesan2 kudis/benjoi-benjoi kutil…Alhamdulillah kak…nnt nak suggest kt kawan Sha pulak lah…
******************************

>> TESTIMONI DI ATAS YG DAH BERJAYA DAPATKAN KULIT YG BERSIH, FIRM, TIADA GATAL2, TONA SEKATA DAN SEBAGAINYA..UOLSS CAMNE? NAK ORDER? MEH PM ME @ FB <<KLIK SINI>> ATAU SMS/WHATSAPP 0135024135 (safura)

>> CONFIRM NAK ORDER? MEH ISI BORANG PESANAN KAT SINI <<KLIK SINI>>

Ada masalah ini??

~FARAJ LONGGAR
~GATAL2 MISS V
~KETIAK HITAM..CELAH PAHA HITAM
~BUASIR
~KETIAK BUSUK HANGIT… (^__^)
kenapa kita panggil dia MAGIC POWDER masker vagina?

bila kita tak rasa gatal2. rutin harian kita entah berapa kali masuk tandas buat urusan kecil dan besar. selesai sahaja. bedakkan miss v kita. diseluruh permukaan miss v. keselesaan sepanjang hari dan rasa kering dan tidak melekit. bau tak ada.

~ bila mandi tu ambil masa srub balik bedak2 yg kita sapu. terdapat banyak daki2 akan keluar. itu semua sel2 kulit mati kat miss v kiita. mcm bibir. bila dah scrub kita lap dengan kain bersih kita boleh rasa halus, lembut dan licin. kalau kita kerap buat mcm tu setiap hari. Miss v kita tak ada la lebam….fresh pink kalau kita guna dari peringkat awal. kalau baru nak guna jadikan amalan kena sabar sikit la. sbb nak repair miss v tu bukan sekejap. kena rajin dan tidak putus asa.

kenapa harus kita bedakkan miss v kita

~ kalau dah kawin lama2 berjimak.. bunga2 yang segar pon makin layu. adat benda hidup mcm tu la. tapi…kalau kita bedakkan miss v …percaya tak ianya kembali tegang . bayangkan tu baru sekali. kalau hari2.

~ pada masa yg sama bila bedak disapu pada lubang miss v….automatikly terus rapat. lubang tersebut tertutup. tak ke magic tu namanye.

kenapa orang mengandung boleh pakai?
~ orang mengandung makin lama baby makin besar dalam rahim. jadi banyak lebihan – lebihan lendir karung baby tolak. jadi no wonder dengan tekanan tu..banyak lendir akan keluar ketika mengandung terutamanya dari masa kesemasa faktor baby membesar. time tu ibu – ibu mengandung sangat susah hati…panties basah, gatal2 semua serba tak kena. so wanita2 mengandung simpan magic powder dalam poket kemana2 u pergi.

~MASKER V RM25~

Jamu Susuk Dara

Masker Vagina – Jamu Susuk Dara

 

NAK TAU INFO LANJUT TENTANG MASKER VAGINA DAN CARA PENGGUNAANNYA??

>>KLIK DI SINI

=========================================================================================

SILA DAPATKAN RUNDINGAN TERLEBIH DAHULU SEBELUM MEMBELI..SMS/WASSAP SAYA DI TALIAN 0135024135

(SAFURA – PENGEDAR SAH JSD) >> (NO CALLING2 PLZ..HARAP FAHAM)

ATAU DAPATKAN RUNDINGAN DARIPADA AGEN2 TERLATIH SAYA TERLEBIH DAHULU..SENARAI AGEN SILA KLIK <<DI SINI>>

**AMARAN!! PLZ DAPATKAN CONSULTATION DENGAN AGEN/PENGEDAR/STOKIS YANG SAH DAN BERDAFTAR SAHAJA SEBELUM MENGGUNAKAN DAN MEMBUAT PEMBELIAN PRODUK2 JAMU SUSUK DARA..PLZZZ..INI UNTUK MEMASTIKAN PRODUK TERSEBUT SESUAI ATAU TIDAK DENGAN PENGGUNA..DEMI KESIHATAN PENGGUNA..PASTIKAN PRODUK YANG DIBELI ADALAH ORIGINAL YANG DIJUAL OLEH AGEN/PENGEDAR/STOKIS YANG SAH SAHAJA!**

>> NAK ORDER? MEH ISI BORANG PESANAN <<DI SINI>> p/s: selepas isi borang, jika saya masih tidak reply, sila tgk kat dalam spam pada email anda atau leh terus sms saya di talian 0135024135 utk memastikan stok

=========================================================================================

ANGGUN PESONA SOAP (Magic Body Slim Soap Susuk Dara)

 

 

jamu susuk dara

wajah baru! Anggun Pesona Soap

 

jamu susuk dara

magic soap susuk dara

 

ANGGUN PESONA SOAP (MAGIC SLIM SOAP)

Harga: RM46/bar

Digunakan diseluruh tubuh terutama digosok ke paha dan punggung yg berselulit, pangkal tangan iaitu antara lengan dan permulaan bahu, perut, pinggang,pinggul dan mana-mana bahagian yg berlemak, besar dan menggeleber. Penting juga digosok kepada bahagian berparut , celah kekotoran degil , badan berjerawat batu dan berbiji akibat lemak keras dan kesan luka.
Semasa penggunaan kulit akan berasa segar dan naturally dingin. Liang-liang kulit akan terbuka dan ini membantu penyerapan oleh satu bahan pelembab yang boleh melarutkan air dan lemak dibawah lapisan kulit . Penggunaan tumbuhan, buahan dan sayuran membantu melancarkan peredaran darah dan sebagai satu bahan anti bakteria dan kulat. Penggelupasan perlahan dan penggantian kulit semulajadi serta menghasilkan kulit tubuh yang cantik, tegang , licin dan lembap serta membantu menghilangkan kesan parut seperti rekahan selepas beranak , kekotoran seperti kerak dan daki yang terpendam .

Lebih effect digunakan setiap kali mandi untuk shape dan kulit yang anda ingini.

Harga RM46 lulus KKM dan selamat digunakan

——————————————————————————————————————————-

KELEBIHAN LAIN ANGGUN PESONA SOAP

Selain dari bahan2 aktif untuk memecahkan lemak di lapisan bawah kulit, sabun ini mengandungi banyak khasiat. Ia mengandungi vitamin dari daun pegaga, seaweed, scrub beras dan bahan aktif untuk melembut dan melembapkan kulit. thats why kulit2 mati bekas2 kudis akan mengembang secara proses yg lembut semulajadi, mengering menjadi kuping dan tanggal apabila discrub tanpa meninggalkan parut. Vitamin dr pegaga n seaweed akan membentuk sel2 baru lalu menyubur, menyihatkan dan memutihkan kulit dan menghalang pembentukan parut. elok juga diguna pada perut yang pecah2 akibat regangan semasa mengandung.

———————————————————————————————————————

INFO

Bukan sahaja perempuan yg menggunakan slim soap.. lelaki pun boleh juga.. menghilangkan sel2 kulit mati di wajah dan juga badan.. xpercaya??? guna dulu baru tau keberkesanan nya

ANGGUN PESONA SOAP (Magic Bodyslim Soap)~Menghilangkan Parut lama dan Baru

Penggunaan tumbuhan, buahan dan sayuran membantu melancarkan peredaran darah dan sebagai satu bahan anti bakteria dan kulat. Penggelupasan perlahan dan penggantian kulit semulajadi serta menghasilkan kulit tubuh yang cantik, gebu, tegang, licin dan lembap serta membantu menghilangkan kesan parut seperti rekahan selepas beranak, kekotoran seperti kerak dan daki yang terpendam. Lebih effect digunakan setiap kali mandi untuk shape dan kulit yang anda ingini.

 

Susuk Dara Masker Vagina

 

jamu susuk dara

susuk dara masker vagina

Susuk Dara Masker Vagina
Uolsss..nampak tak gambar kat atas ni? mesti uols yg tak tau tu tertanya-tanya apa mende ni ye? Ok saya explain ye uols..yang kat atas ni bukan rempah kari, bukan sachet minuman malah jauh sekali serbuk kunyit ye..yang dalam paket-paket tu dinamakan sebagai Susuk Dara Masker Vagina..Kenapa namanya macam tu?
Heee..

Ok meh nak explain lagi (copy paste from bos besar kami, sis Hanni Borhan)..

~kenapa namanya camgitueh?????????? MAGIC nye POWDER ni hanya si pemakai yang tahu. Rasa gatal – gatal di put put ( vagina wanita ) tak kira masa kadang2 kat opis tengah buat kerja. kadang2 tgh tengok wayang, kadang2 tengah belajar,tengah masak, tengah relax2, tgh layan fesbuk. ok lah..kalau dalam bilik sorang2 boleh la layan terkorek2, tergaru2…jenis sebelah ada owang, tepi ada owang sedang memerhati..macam mana nak buat eh… lagi2 kalau nak tido malam adoi…..memang tak boleh tido. gosok la dengan kain ke,dengan tisu, garu ke…cuci lah 160 kali dgn air suam pon tak boleh nak baik gatal2 tu..merenyam.sengsara nya hidup.

~ situasi gatal2 ni boleh terjadi kepada semua wanita baik dewasa atau pon kanak- kanak lebih – lebih lagi sering menghantui wanita – wanita mengandung.
~ orang dulu2 akan cebuk atau cuci put put dengan air cengkih atau air sireh mahupon air manjakani.sekarang ni dengan peredaran masa dan pengetahuan wanita2 moden. kita sudah memudahkan pengguna dengan Susuk Dara Masker Vagina

~ terdiri daripada daun sireh,cengkih, manjakani, bunga rose putih dan serapat yang di jemur selama 2 minggu kemudian digiling dijadikan serbuk. dipacking kecil2 untuk memudahkan penggunaan kita semua. MAGIC nye POWDER ni. kalau gatal2 sapukan sahaja di put put anda. sure kita kira sampai 10. gatal2 miang tu terus hilang sekelip mata. tu sbb hani panggil dia magic powder. kenapa kita panggil dia masker vagina? bila kita tak rasa gatal2. rutin harian kita entah berapa kali masuk tandas buat urusan kecil dan besar. selesai sahaja.bedakkan put put kita. diseluruh kelopak kelopak bunga indah yg ada pada kita. keselesaan sepanjang hari dan rasa kering dan tidak melekit. bau put put tak ada.

~ bila mandi tu ambil masa srub balik bedak2 yg kita sapu. terdapat banyak daki2 akan keluar. itu semua sel2 kulit mati kat put2 kita. mcm bibir. bila dah scrub kita lap dengan kain bersih kita boleh rasa kelopak2 bunga kita halus, lembut dan licin. kalau kita kerap buat mcm tu setiap hari. put put kita tak ada la lebam…. fresh pink kalau kita guna dari peringkat awal. kalau baru nak guna jadikan amalan kena sabar sikit la. sbb nak repair kelopak2 bunga tu bukan sekejap. kena rajin dan tidak putus asa.
kenapa harus kita bedakkan bunga2 kelopak cinta ( miss v ) kita tu?

~ kalau dah kawin lama2 berjimak dah berpuluh ratus ribu kali. bunga2 yang segar pon makin layu. adat benda hidup mcm tu la. tapi…kalau kita bedakkan kelopak2 bunga cinta tu …percaya tak ianya kembali tegang dan membukit. bayangkan tu baru sekali. kalau hari2.

~ pada masa yg sama bila bedak disapu pada lubang put put ….automatikly terus rapat.lubang tersebut tertutup. tak ke magic tu namanye.
kenapa orang mengandung boleh pakai?

~ orang mengandung makin lama baby makin besar dalam rahim. jadi banyak lebihan – lebihan lendir karung baby tolak. jadi no wonder dengan tekanan tu..banyak lendir akan keluar ketika mengandung terutamanya dari masa kesemasa faktor baby membesar. time tu ibu – ibu mengandung sangat susah hati…panties basah, gatal2 semua serba tak kena. so wanita2 mengandung simpan magic powder dalam poket kemana2 u pergi. just sapukan seperti bedak tenang jiwa kamu.
kenapa kanak- kanak pon boleh pakai?

~ ibu2 sekalian..anak2 kita masih kecil. baru nak belajar cuci kencing sendiri. sometimes kanak2 ni ambil mudah. kita tak tahu dia cuci dengan betol atau tidak. tahu2 satu masa menangis,merengek..put put kita sakit. putput kita sakit. mulalah ibu2 suspen..apa sudah jadi dgn anak aku. relax ibu2 itu semua jangkitan kuman kencing. cuci tak bersih atau tandas kotor ataupun seluar dalam dah kotor.

~ jadi ibu2 boleh ajar anak utk cuci kemudian tu lap sehingga kering put put dia. pastu suruh dia bedakkan put put dgn magic powder. anak ibu2 mesti senyum n say thank u pada ibu2.HEBATNYA SERBUK INI KAN…so setiap wanita kita galakkan simpan sepeket dalam poket.emengenci masuk tandas..letak je terus. kita ikhtiar untuk keselesaan dan kecantikkan kita.apa2 pon Allah maha menentukan.

Harga: RM25/1paket (satu kotak hanya ada satu paket yee) tidak termasuk kos poslaju
MAGIC POWDER – SUSUK DARA MASKER VAGINA (RM25)
– Digunakan selepas setiap kali faraj dibersihkan DAN DISAPU sebagai bedak.
– Dengan menggunakan jari sapukan keseluruhan permukaan faraj yang lembab
– Setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki-daki yang melekat di permukaan faraj setelah bersih sapukan kembali Susuk Dara Masker Vagina.
– Hendaklah di sapu keseluruhan termasuk area pipi kanan dan kiri

Cara penggunaan:-
disapukan seperti bedak dikelopak2 faraj dan lubang faraj sahaja. untuk menutup lubang faraj, melegakan gatal2 dan rasa tidak selesa jika emegency ~ jika digunakan berterusan akan membuang daki2 sel mati di faraj mengakibatkan faraj kembali cerah seperti sedia kala…masker ni bole juga digunakan utk remaja yg ada masalah gatal2
**cara penggunaan yang lebih terperinci utk kesan yang lebih baik, bole dapatkan daripada agen/stokis jsd yang terlatih dan berdaftar selepas membuat pembelian drp mereka sahaja.

Khasiatnya:
– Permukaan faraj akan menjadi tegang dan halus
– Lubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup
– Bibir faraj yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang
– Penggunaan yang berterusan dan kerap akan mengembalikan warna pink sebenar di permukaan Faraj
– Area sensitif faraj akan kembali membukit tegang dan akan meningkatkan kemahuan syahwat
**Susuk Dara Masker Vagina tu kalo ada mkn jamu2 brand lain/herba/ubt2 utk slim xleh guna pada miss v..even hny sapu luaran, tp dia 100% herbs..teksturnya yg halus bole meresap ke dlm kulit dan seterusnya ke dlm sel2 drh..kalo ada mkn jamu/herba/ubt diet, tkt ada pertmbungn herba dlm bdn yg mybe mybbkn effect x baik kt bdn..

1001 KEGUNAAN SUSUK DARA MASKER VAGINA:
SELAIN DRPD MEGECILKAN LUBANG MISS V DAN MENGAWET MUDAKAN MISS V KITA…MASKER INI JUGA BOLEH DIGUNAKAN SEPERTI BERIKUT :
Ada antara kita pompuan ni,ketiak dia hitam.puncanya—lama sgt pakai deodorant.Hitam tu sebenarnya kesan sel kulit mati yg bertepek xmau jatuh.Nak hilangkan senang je.Sental je dengan masker vagina tu.hihi putih berseri mcm rendam klorox uolss!!
Tempat miss v tu kalau disental lembut setiap hari akan menjadi cerah n pinkish
Masker ni juga boleh digunakan kepada kulit yg gatal2…seperti ruam n geli gata..(sumpah puntianak org dolu2 kata). Ada juga yg gunakannya tuk kecutkan jerawat.
bukan sekadar masker vagina…tapi segala powder…apa tidak..
+ boleh rapatkan bibir fajar
+ boleh merawat gatal2 di bahagian faraj
+ boleh serap keluar keputihan
+ boleh mencerahkan kulit di bahagian faraj
+ menyamankan faraj
+ boleh merawat masalah ruam di bahagian lain
+ boleh jd pengganti deodorant
+ merawat buasir
+ merawat luka kecil

————————————————————————————————————-

>>Mana nak dapatkannya??

==>> Whatsapp: 0135024135 (Safura)

==>> Fb: https://www.facebook.com/safurajsd

==>> Page: https://www.facebook.com/agentsyafura.jamususukdara

==>> Senarai agen berdekatan <<KLIK SINI>>

====================================

====================================

***AWAS!! Produk tiruan semakin berleluasa..sila dapatkan produk-produk JSD melalui agen/stokis sah dan berdaftar sahaja!!

***PLZ DAPATKAN CONSULTATION DENGAN AGEN/STOKIS YANG SAH DAN BERDAFTAR SAHAJA SEBELUM MENGGUNAKAN DAN MEMBUAT PEMBELIAN PRODUK2 JAMU SUSUK DARA..PLZZZ..INI UNTUK MEMASTIKAN PRODUK TERSEBUT SESUAI ATAU TIDAK DENGAN PENGGUNA..DEMI KESIHATAN PENGGUNA..PASTIKAN PRODUK YANG DIBELI ADALAH ORIGINAL YANG DIJUAL OLEH AGEN/STOKIS YANG SAH !

====================================