Khasiat Collagen Delimalicious White Jsd

jamu susuk dara

wajah baru collagen delimalicious white jsd

 

jamu susuk dara

collagen delimalicious white susuk dara

Jom mencuba COLLAGEN DELIMALICIOUS WHITE SUSUK DARA

Mesti ramai yg tertanya2 apa hebatnya collagen ni?

Collagen ni ada pelbagai herba seperti
1. Manjakani
2. Halia
3. Sireh
4. Kacip Fatimah
5. Pegaga dan pelbagai herba lain

Rasanya sedap dan mmg mudah telan..

Selain untuk kecantikkan kulit ia juga berfungsi untuk:

  • mengetatkan vagina
  • menguatkan cengkaman otot vagina
  • mencegah keputihan
  • mengencangkan payudara
  • menaikkan punggung
  • menyihatkan kuku dan rambut
  • menguatkan otot sendi
  • melewatkan penuaan
  • menghilangkan lingkaran gelap di bawah mata
  • menutup liang pori terbuka
  • Melaraskn berat badan & hormon
  • Menggebukn kulit
  • Anti Bakteria dn pmecatan toksin
  • Menghilangkn sembelit
  • Mngurngkn tekanan drh tggi
  • Anti PENUAAN
  • Memelihara kulit dr (jerawat)
  • Memelihara Rmbut
  • Kurangkn Kedutan,tmpt htm&selulit
  • Menegangkan breast,kulit dan miss v
  • Menormalkn fungsi kelenjar tiroid
  • Membantu meningkatkan metabolisma
  • Memberi kekuatan pada saluarn darah
  • Mengurangkan penyakit sendi
  • Mengurangakn kecacatan kollagen
  • Meningkatkan peredaran darah
  • Mencegah SAKIT BAHU dan JERAGAT
  • Slim up abdomen & puggung anda
  • Melembutkan kulit
  • Mengurangkan sakit pinggang
  • Mencegah ANEMIA
  • Mengisi rawan antara sendi
  • Menguatkan tulang sinews dan ligamen
  • Mengurangkan sakit belakang

*sesuai untuk lelaki, wanita & remaja
*tidak sesuai untuk ibu mengandung
*dilarang pengambilan ketika datang haid
1 kotak ada 12 sachet

Tak biasa makan jamu???!! Dapatkan khasiat herba traditional di dalam suplemen collagen anda. Kulit menjadi putih bersinar, dalaman mantap ketat dan padat!!! MODEN, MODEN JUGA. JANGAN DIKETEPIKAN RAWATAN TRADISIONAL. COLLAGEN DELIMALICIOUS WHITE ADALAH RUMUSAN TERKINI COLLAGEN+HERBA TRADISIONAL UNTUK PENAMPILAN LUARAN DAN PENJAGAAN DALAMAN WANITA!! CUBALAH HARI INI UNTUK KESAN YANG MENAKJUBKAN!!

————————————————————————————————————-

>>Mana nak dapatkannya??

==>> Whatsapp: 0135024135 (Safura)

==>> Fb: https://www.facebook.com/safurajsd

==>> Page: https://www.facebook.com/agentsyafura.jamususukdara

==>> Senarai agen berdekatan <<KLIK SINI>>

====================================

====================================

***AWAS!! Produk tiruan semakin berleluasa..sila dapatkan produk-produk JSD melalui agen/stokis sah dan berdaftar sahaja!!

***PLZ DAPATKAN CONSULTATION DENGAN AGEN/STOKIS YANG SAH DAN BERDAFTAR SAHAJA SEBELUM MENGGUNAKAN DAN MEMBUAT PEMBELIAN PRODUK2 JAMU SUSUK DARA..PLZZZ..INI UNTUK MEMASTIKAN PRODUK TERSEBUT SESUAI ATAU TIDAK DENGAN PENGGUNA..DEMI KESIHATAN PENGGUNA..PASTIKAN PRODUK YANG DIBELI ADALAH ORIGINAL YANG DIJUAL OLEH AGEN/STOKIS YANG SAH !

====================================

 

Magic Body Slim Soap Jamu Susuk Dara

testimoni jamu susuk dara

testimoni jamu susuk dara – magic body slim soap

PUASA DAH NAK DEKAT..RAYA PUN SEMAKIN MENGHAMPIRI..XNAK KE KULIT BADAN TU LEMBUT, LICIN, FIRM, XGELEBEH SANA SINI EVEN BADAN DH SLIM? MAGIC BODY SLIM SOAP ADA PENYELESAIANNYA!!

Bukan sahaja perempuan yg menggunakan slim soap.. lelaki pun boleh juga.. menghilangkan sel2 kulit mati di wajah dan juga badan.. xpercaya??? guna dulu baru tau keberkesanan nya
Magical Bodyslim Soap~Menghilangkan Parut lama dan Baru
Penggunaan tumbuhan, buahan dan sayuran membantu melancarkan peredaran darah dan sebagai satu bahan anti bakteria dan kulat. Penggelupasan perlahan dan penggantian kulit semulajadi serta menghasilkan kulit tubuh yang cantik, gebu, tegang, licin dan lembap serta membantu menghilangkan kesan parut seperti rekahan selepas beranak, kekotoran seperti kerak dan daki yang terpendam. Lebih effect digunakan setiap kali mandi untuk shape dan kulit yang anda ingini.
—————————————-
Tahukah anda dalam Magic Body Slim Soap Susuk Dara ada seaweed atau lebih di kenali sebagai rumpai laut..mari kita tgk kebaikkan seaweed ni..
~ memberi tenaga n menguatkan sistem tubuh
~ menguatkan tulang dan sendi
~ meningkatkan sel rawan n otot
~ merawat penyakit gaut
~ mencegah kanser
~ anti bakteria / kulat
~ menurunkan kolestrol dalam tubuh
~ menyerap lebihan garam dalam tubuh
~ melicinkan dan menegangkan kulit anti penuaan
~ memulihkan sel-sel kulit mati cth jerawat
~ mempercepatkan penyembuhan kuka
~ memberi kekenyangan – diet
~ melancarkan sistem metabolisma
~ memulihara usus kecil – sembelit

Cara-cara penggunaan Magic Body Slim Soap

1. Scrub ditempat2 yg banyak lemak, tapak kaki, tumit pecah, selulit
2. Biarkan beberapa minit untuk sabun tu meresap pada kulit, supaya sel kulit mati keluar, lemak tepu mencair dan juga parut kudis2 lama boleh hilang.
3.Kemudian baru bilas dgn air bersih.
—————————————–
Meh nk sembang ckit pasal kebagusan magical slimming soap nih, korg ada pigmentasi ngandung x? hitam2 kat leher n celah2 pelipat peha ka, lengan ka,ni ade testimoni cust :

da guna habes sebiji, semua hitam2 d leher n celah lengan hilang dan semakin reduce, yg lagi best skin jd lembut. d tegur oleh suami ty guna lotion apa? sebb lembut jer…

yg tak tahan tuh, suami kata, nampak gebu jer… suka lah ngan sabun nih… kak sy nk order 2 tau.. nk hilangkn kesan orenge pulak… TQ kak sebb jual kat sy sabun yg magic nih… memg MAGIC pun ^____^

******************************
TESTIMONI 1:
Ehem..ehem.. pengumuman.. testimoni Medicated Body Scrub Soap..testimoni aimarl sendiri yek..dah lama dapat tapi baru berkesempatan guna..masa mula2 guna rasa biasa jek.. tapi bab mengurangkan kudis dan melembutkan tumit merekah tu memang lah terasa walaupun baru guna sehari …

bila dah guna 3-4 kali terasa mcm perut dah kecik sikit sbb dulu ada satu seluar jeans tu tak leh nak zip sbb dah put on weight and pewut muncit….huhuhuhu…ingatkan perasan sendiri je.. tapi kebetulan ada lah makcik datang melawat ayah kat umah ari tu… tiba2 dia cakap eh.. badan ko dan cantik dah skg.. pewut tu dah kecik .. mcm ne jaga…. huhuhuu.. koyak suar dalam bila dengar org cakap dah kecik (walaupun tak lah kecik mana.. tapi yg penting ada lah perubahan owg nampak.. )

kalau you ols guna sabun tu kan you ols akan rasa kulit semakin lembut dan licin.. kulit pun semakin mencerah.. tapi bukan cerah guna bleaching produk yek.. pas tu kuku pun jadi berkilat tau..kalau tak caya cuba lah guna.. pas tu jgn lupa gosok2kan buih2 sabun tu kat kuku.. tegok lah hasilnye.. kulit jadi berkilat you……ni dah nak habis dah satu sabun tu nak guna yang kedua pulak..

jom pakat beli dan guna.. tak mahal pun.. RM36 jek…

******************************

TESTIMONI 2:
Akk taw x MSS tu cik abg siap pkai buat sbun cuci muka lagi taw.. Bgus sgt.. Muka dah x brminyak dah.. Byk kgunaan sbun tu.. hihi
******************************

TESTIMONI 3:
1. sabun ni memang boleh hilangkn lemak2 dekat badan.. pas tau pasal sabun tu kn.. mule2 pakai maca tak percaya berkesan.. sekarang baru 3minggu gune.. baju semua dah longgar2.. mulenye memang la tak perasan yang baju semua dah longgar, sebb saya perasan gelang yang saya pakai ni longgar sgt2.. lepas perasan gelang yang kat tgan jadi longgar
tu yang pergi bongkar balik baju yang lama-lama. sekali try.. alamak.. boleh pakai balik dah. suka sgt2. now semua baju dah boleh pakai da, yang lagi lawaknye, saya pergi kenduri kawin. pakai la baju yang mase pergi konvo tu. sekali.. dah macam pakai baju pinjam. longgar sgt2.

2. saya ad parut kt kaki. bekas kena kaca.. parut tu dah lama. dari zaman kecik2 lagi. hari tu mandi. tgh gosok2 ni.. baru perasan yang parut tu semakin tengelam n makin pudar. sabun ni memang best. sekarang sentiasa pantau perubahan. dah tak macam dulu buat tak tau je. sebb seronok sgt ni.
nnti gaji ingt nk amek lagi sabun tu..
******************************

TESTIMONI 4:
Tidak hanya berfungsi utk melangsingkan badan…sekiranya anda mempunyai tompok2 hitam di bahagian badan, parut bersalin, parut sebab nyamuk ke..pendek kata TONA tak SEKATA..cuba amalkan penggunaan sabun ini…ketika mandi ulit tubuh ada..gosok keseluruh badan dan sental bahagian2 bermasalah itu..insyaAllah kulit anda akan gebu semula di samping dapat menghilangkan lemak badan..kalau tak percaya mak saya yg berumur 50thn pun dah dapat manfaatnya…saya sendiri pun perasan kulit kakinya dah kurang pecah…kakinya yg sentiasa bengkak (sebab kaki x dapat tampung berat badan so bila banyak berjalan dan buat kerja, kaki akan bengkak dan x surut2) pun dah kecut dan dah boleh solat tanpa rasa sakit…side effect guna sabun ni dia sentiasa buang angin…..alhamdulillah saya bersyukur……sebab dgn penemuan sabun ni masalah sakit lutut dan sakit kaki mak saya dapat di kurangkan jadi dia semakin kurang bergantung dgn ubat. Lepas raya haji mak saya order lagi 2 buku sabun ni supaya bekalan dia tak putus…Saya harap anda semua juga dapat manfaat dgn perkongsian ini…
******************************

TESTIMONI 5:
tweett…tweettt..tweeet….sms masuk inbox lagi……
kak Putri, Sha nak kongsi ceta lagi ni…pagi tadi pasal MDHL [medicated deep heat lotion] yg kaw kaw rasanya tu…ini pula pasal sabun ni…Kak Puteri, serioussss Sha ckp kt akk ni…Sha tak sangka kak..dlm tempoh kurang dari 72 jam/3 hari guna sabun ni masa mandi, wash n sental kulit kat bdn ni..mana2 kwsn parut kudis, gatal-gatal yg ade kt bdn ni..semua Sha sental dgn sabun ni kak…yg Sha nak habaq kt kak ialah…sabun ni mmg buat Magic ea kak…sesuaiii dgn nama dia kan kak…sebab ape??? sebab Sha dpt rasa n nampak perubahan yg berlaku kak……

Parut dan Bekas2 kesan kudis gatal- gatal yg sya garu sbb alergik gigitan nyamuk dan miang serangga dah mengering dan menjadi keruping lah…jdnya, bila saya kuis-kuis sikit dan tarik kuping2 yg kering tu…dah nmpk nipis dan ade yg dah hilang parutnya…
Ya Allah kak…syukur sangat kak…sbb kesannya cukup baik bg org2 yg punya alergik kulit mcm Sha ni…dpt hilangkan parut pd kulit dgn cepat dan takde lagi kesan2 kudis/benjoi-benjoi kutil…Alhamdulillah kak…nnt nak suggest kt kawan Sha pulak lah…
******************************

>> TESTIMONI DI ATAS YG DAH BERJAYA DAPATKAN KULIT YG BERSIH, FIRM, TIADA GATAL2, TONA SEKATA DAN SEBAGAINYA..UOLSS CAMNE? NAK ORDER? MEH PM ME @ FB <<KLIK SINI>> ATAU SMS/WHATSAPP 0135024135 (safura)

>> CONFIRM NAK ORDER? MEH ISI BORANG PESANAN KAT SINI <<KLIK SINI>>

Testimoni Jamu Susuk Dara~Magic Body Slim Soap – Eczema

Eczema….
Anak yana mengalami eczema dari usia 8 bulan, mula dengan kulit mengelupas 1 badan hingga menjadi kudis akibat alah pada makanan terutama pada seafood & ayam….
bila tersalah makan @ terpakai bedak @ lotion badan mula meradang kemerahan & timbul bintik2 air bisa & kemudian menjadi nanah & berkudis… luluh hati ibu & ayah melihat puteri kesayangan begini ;'(….
mula mencari ikhtiar pergi ke klinik, berjumpa pakar di hospital serta berubat secara tradisional… eczema yang dialami tiada juga kesudahan… on & off…
bulan oct 2012 tawakal menggunakn magic body slim JSD… mula pakai kulit yang berkudis nampak kering & mengelupas…. mula risau imgatkn tak sesuai @ alahan… tapi dlm masa y sama teruskn juga pakai MBSS sampai la hari ini..
Alhamdulillah kulit baby dah sembuh dari eczema… makan pon dah macam ank2 yang lain… Terima kasih pada Aim Shoppe Stokis Jsd yang banyak bagi galakkan serta terima kasih pada pengasas JSD Honeydew Hanni kerana menghasilkn produk magic ni…
yang masih ragu2 dengan Produk JSD ape tunggu lagi… 😉

magic body slim soap

TESTIMONI ECZEMA – MENGGUNAKAN MAGIC SLIM SOAP

 

SILA BACA INFO MAGIC SLIM SOAP

>>DI SINI