Susuk Dara Masker Vagina

 

jamu susuk dara

susuk dara masker vagina

Susuk Dara Masker Vagina
Uolsss..nampak tak gambar kat atas ni? mesti uols yg tak tau tu tertanya-tanya apa mende ni ye? Ok saya explain ye uols..yang kat atas ni bukan rempah kari, bukan sachet minuman malah jauh sekali serbuk kunyit ye..yang dalam paket-paket tu dinamakan sebagai Susuk Dara Masker Vagina..Kenapa namanya macam tu?
Heee..

Ok meh nak explain lagi (copy paste from bos besar kami, sis Hanni Borhan)..

~kenapa namanya camgitueh?????????? MAGIC nye POWDER ni hanya si pemakai yang tahu. Rasa gatal – gatal di put put ( vagina wanita ) tak kira masa kadang2 kat opis tengah buat kerja. kadang2 tgh tengok wayang, kadang2 tengah belajar,tengah masak, tengah relax2, tgh layan fesbuk. ok lah..kalau dalam bilik sorang2 boleh la layan terkorek2, tergaru2…jenis sebelah ada owang, tepi ada owang sedang memerhati..macam mana nak buat eh… lagi2 kalau nak tido malam adoi…..memang tak boleh tido. gosok la dengan kain ke,dengan tisu, garu ke…cuci lah 160 kali dgn air suam pon tak boleh nak baik gatal2 tu..merenyam.sengsara nya hidup.

~ situasi gatal2 ni boleh terjadi kepada semua wanita baik dewasa atau pon kanak- kanak lebih – lebih lagi sering menghantui wanita – wanita mengandung.
~ orang dulu2 akan cebuk atau cuci put put dengan air cengkih atau air sireh mahupon air manjakani.sekarang ni dengan peredaran masa dan pengetahuan wanita2 moden. kita sudah memudahkan pengguna dengan Susuk Dara Masker Vagina

~ terdiri daripada daun sireh,cengkih, manjakani, bunga rose putih dan serapat yang di jemur selama 2 minggu kemudian digiling dijadikan serbuk. dipacking kecil2 untuk memudahkan penggunaan kita semua. MAGIC nye POWDER ni. kalau gatal2 sapukan sahaja di put put anda. sure kita kira sampai 10. gatal2 miang tu terus hilang sekelip mata. tu sbb hani panggil dia magic powder. kenapa kita panggil dia masker vagina? bila kita tak rasa gatal2. rutin harian kita entah berapa kali masuk tandas buat urusan kecil dan besar. selesai sahaja.bedakkan put put kita. diseluruh kelopak kelopak bunga indah yg ada pada kita. keselesaan sepanjang hari dan rasa kering dan tidak melekit. bau put put tak ada.

~ bila mandi tu ambil masa srub balik bedak2 yg kita sapu. terdapat banyak daki2 akan keluar. itu semua sel2 kulit mati kat put2 kita. mcm bibir. bila dah scrub kita lap dengan kain bersih kita boleh rasa kelopak2 bunga kita halus, lembut dan licin. kalau kita kerap buat mcm tu setiap hari. put put kita tak ada la lebam…. fresh pink kalau kita guna dari peringkat awal. kalau baru nak guna jadikan amalan kena sabar sikit la. sbb nak repair kelopak2 bunga tu bukan sekejap. kena rajin dan tidak putus asa.
kenapa harus kita bedakkan bunga2 kelopak cinta ( miss v ) kita tu?

~ kalau dah kawin lama2 berjimak dah berpuluh ratus ribu kali. bunga2 yang segar pon makin layu. adat benda hidup mcm tu la. tapi…kalau kita bedakkan kelopak2 bunga cinta tu …percaya tak ianya kembali tegang dan membukit. bayangkan tu baru sekali. kalau hari2.

~ pada masa yg sama bila bedak disapu pada lubang put put ….automatikly terus rapat.lubang tersebut tertutup. tak ke magic tu namanye.
kenapa orang mengandung boleh pakai?

~ orang mengandung makin lama baby makin besar dalam rahim. jadi banyak lebihan – lebihan lendir karung baby tolak. jadi no wonder dengan tekanan tu..banyak lendir akan keluar ketika mengandung terutamanya dari masa kesemasa faktor baby membesar. time tu ibu – ibu mengandung sangat susah hati…panties basah, gatal2 semua serba tak kena. so wanita2 mengandung simpan magic powder dalam poket kemana2 u pergi. just sapukan seperti bedak tenang jiwa kamu.
kenapa kanak- kanak pon boleh pakai?

~ ibu2 sekalian..anak2 kita masih kecil. baru nak belajar cuci kencing sendiri. sometimes kanak2 ni ambil mudah. kita tak tahu dia cuci dengan betol atau tidak. tahu2 satu masa menangis,merengek..put put kita sakit. putput kita sakit. mulalah ibu2 suspen..apa sudah jadi dgn anak aku. relax ibu2 itu semua jangkitan kuman kencing. cuci tak bersih atau tandas kotor ataupun seluar dalam dah kotor.

~ jadi ibu2 boleh ajar anak utk cuci kemudian tu lap sehingga kering put put dia. pastu suruh dia bedakkan put put dgn magic powder. anak ibu2 mesti senyum n say thank u pada ibu2.HEBATNYA SERBUK INI KAN…so setiap wanita kita galakkan simpan sepeket dalam poket.emengenci masuk tandas..letak je terus. kita ikhtiar untuk keselesaan dan kecantikkan kita.apa2 pon Allah maha menentukan.

Harga: RM25/1paket (satu kotak hanya ada satu paket yee) tidak termasuk kos poslaju
MAGIC POWDER – SUSUK DARA MASKER VAGINA (RM25)
– Digunakan selepas setiap kali faraj dibersihkan DAN DISAPU sebagai bedak.
– Dengan menggunakan jari sapukan keseluruhan permukaan faraj yang lembab
– Setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki-daki yang melekat di permukaan faraj setelah bersih sapukan kembali Susuk Dara Masker Vagina.
– Hendaklah di sapu keseluruhan termasuk area pipi kanan dan kiri

Cara penggunaan:-
disapukan seperti bedak dikelopak2 faraj dan lubang faraj sahaja. untuk menutup lubang faraj, melegakan gatal2 dan rasa tidak selesa jika emegency ~ jika digunakan berterusan akan membuang daki2 sel mati di faraj mengakibatkan faraj kembali cerah seperti sedia kala…masker ni bole juga digunakan utk remaja yg ada masalah gatal2
**cara penggunaan yang lebih terperinci utk kesan yang lebih baik, bole dapatkan daripada agen/stokis jsd yang terlatih dan berdaftar selepas membuat pembelian drp mereka sahaja.

Khasiatnya:
– Permukaan faraj akan menjadi tegang dan halus
– Lubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup
– Bibir faraj yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang
– Penggunaan yang berterusan dan kerap akan mengembalikan warna pink sebenar di permukaan Faraj
– Area sensitif faraj akan kembali membukit tegang dan akan meningkatkan kemahuan syahwat
**Susuk Dara Masker Vagina tu kalo ada mkn jamu2 brand lain/herba/ubt2 utk slim xleh guna pada miss v..even hny sapu luaran, tp dia 100% herbs..teksturnya yg halus bole meresap ke dlm kulit dan seterusnya ke dlm sel2 drh..kalo ada mkn jamu/herba/ubt diet, tkt ada pertmbungn herba dlm bdn yg mybe mybbkn effect x baik kt bdn..

1001 KEGUNAAN SUSUK DARA MASKER VAGINA:
SELAIN DRPD MEGECILKAN LUBANG MISS V DAN MENGAWET MUDAKAN MISS V KITA…MASKER INI JUGA BOLEH DIGUNAKAN SEPERTI BERIKUT :
Ada antara kita pompuan ni,ketiak dia hitam.puncanya—lama sgt pakai deodorant.Hitam tu sebenarnya kesan sel kulit mati yg bertepek xmau jatuh.Nak hilangkan senang je.Sental je dengan masker vagina tu.hihi putih berseri mcm rendam klorox uolss!!
Tempat miss v tu kalau disental lembut setiap hari akan menjadi cerah n pinkish
Masker ni juga boleh digunakan kepada kulit yg gatal2…seperti ruam n geli gata..(sumpah puntianak org dolu2 kata). Ada juga yg gunakannya tuk kecutkan jerawat.
bukan sekadar masker vagina…tapi segala powder…apa tidak..
+ boleh rapatkan bibir fajar
+ boleh merawat gatal2 di bahagian faraj
+ boleh serap keluar keputihan
+ boleh mencerahkan kulit di bahagian faraj
+ menyamankan faraj
+ boleh merawat masalah ruam di bahagian lain
+ boleh jd pengganti deodorant
+ merawat buasir
+ merawat luka kecil

————————————————————————————————————-

>>Mana nak dapatkannya??

==>> Whatsapp: 0135024135 (Safura)

==>> Fb: https://www.facebook.com/safurajsd

==>> Page: https://www.facebook.com/agentsyafura.jamususukdara

==>> Senarai agen berdekatan <<KLIK SINI>>

====================================

====================================

***AWAS!! Produk tiruan semakin berleluasa..sila dapatkan produk-produk JSD melalui agen/stokis sah dan berdaftar sahaja!!

***PLZ DAPATKAN CONSULTATION DENGAN AGEN/STOKIS YANG SAH DAN BERDAFTAR SAHAJA SEBELUM MENGGUNAKAN DAN MEMBUAT PEMBELIAN PRODUK2 JAMU SUSUK DARA..PLZZZ..INI UNTUK MEMASTIKAN PRODUK TERSEBUT SESUAI ATAU TIDAK DENGAN PENGGUNA..DEMI KESIHATAN PENGGUNA..PASTIKAN PRODUK YANG DIBELI ADALAH ORIGINAL YANG DIJUAL OLEH AGEN/STOKIS YANG SAH !

====================================

 

3 thoughts on “Susuk Dara Masker Vagina

  1. Sy dr Spore nk mencuba dan berminat nk jd reseller. Tp bagaimana n pe syarat2 nye? Ni num sy utk sms atau wsapp: +6590366332

  2. Pingback: Testimoni Jamu Susuk Dara 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.