Jimat dengan Jamu Susuk Dara

jamu susuk dara

jamu susuk dara

Situasi ini banyak terjadi sepanjang saya consult & follow up customer..

Ada yg bertanya..

A: “Kak, kenapa saya makan jamu ni takde kesan?”

Saya: ” Dah berapa lama amalkan makan jamu ni?”

A: “Baru habis sebotol”

Saya: “Sis, untuk nak dapatkan kesan, at least kene consume jamu2 ni 3 bulan ke atas..sebab jamu2 ni daripada herba asli yg tiada campuran bahan kimia..ia perlukan masa untuk bertindakbalas dgn badan sis. Untuk nak pastikan jamu ni betul2 serasi or tak dgn badan sis, sis perlu amalkan berterusan sekurang-kurangnya 3 bulan.. beserta pengambilan air masak yg mencukupi (3liter ke atas). Pantang larang JSD pun sis kene ikut btol2..elak minum ais, air kelapa, herba lain/jamu2 produk lain/ubat2 diet..kalau tak, rugi je sis berjamu.

A: “Owh..tapi kak, saya tak cukup bajet la nak beli jamu2 ni selalu..”

Saya: “Sis, kesihatan dalaman tu penting..kalau sis tak rawat betul2, nanti ia akan melarat..macam2 penyakit keintiman sis boleh dpt contohnya keputihan yg dijangkiti kuman & lebih serius lagi, kanser serviks..tentang harga, sis boleh je join ahli/agen jsd..sis bole dapat potongan 20%-30% daripada harga sebenar produk walaupun sis beli 1 barang je selepas berdaftar. Untung tau..sebabnya, banyak beza harga tu..jadi ahli pun takde paksaan utk sis menjual..untuk kegunaan sendiri pun bole.”

A: “Ok kak, saya nak jadi ahli la kalo macam tu..bole jimat sebab saya pun nak amalkan produk2 jsd ni.”

===========
Anda dah baca situasi di atas ni? Kalau dah,
1. Dapatkan hp/smartphone anda.
2. Save no ni..0135024135
3. Buka aplikasi whatsapp.
4. Taip “AGEN” & send ke 0135024135.

Bertindak segera!! Saya tgh buat promosi hebat ni..sekaligus melayakkan anda jadi ahli/agen.

==>> Whatsapp: 0135024135 (Safura)

==>> Fb: https://www.facebook.com/safurajsd

==>> Page: https://www.facebook.com/agentsyafura.jamususukdara

==>> Instagram: www.instagram.com/jamususukdara_stokis

==>> Senarai agen berdekatan <<KLIK SINI>>

====================================

***AWAS!! Produk tiruan semakin berleluasa..sila dapatkan produk-produk JSD melalui agen/stokis sah dan berdaftar sahaja!!

***PLZ DAPATKAN CONSULTATION DENGAN AGEN/STOKIS YANG SAH DAN BERDAFTAR SAHAJA SEBELUM MENGGUNAKAN DAN MEMBUAT PEMBELIAN PRODUK2 JAMU SUSUK DARA..PLZZZ..INI UNTUK MEMASTIKAN PRODUK TERSEBUT SESUAI ATAU TIDAK DENGAN PENGGUNA..DEMI KESIHATAN PENGGUNA..PASTIKAN PRODUK YANG DIBELI ADALAH ORIGINAL YANG DIJUAL OLEH AGEN/STOKIS YANG SAH !

====================================

 

One thought on “Jimat dengan Jamu Susuk Dara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.