Feminine Wash Tidak Elok Digunakan

Pengakuan Rina, dari Shah Alam.

 

Saya pernah guna feminine wash yg dijual kat pasaraya..
Murah je..bawah rm10 pun ada..
Macam2 bau ada dan semestinya semua menjanjikan kebersihan intim..
Ye, memang betul..guna feminine wash memang tujuan utk bersihkan
Cik V kita tu.

Tapi..ada yang kata feminine wash ni tak elok digunakan selalu..
Akan mematikan bakteria baik dan cecair semulajadi cik v katanya..
Ye, memang betul..pakai feminine wash tu memang mengeringkan cik v..
Pedih dan merah-merah jadinya cik v kita..

Menyesal pulak guna!

Tapi..satu hari tu, tengah syok scroll status update kawan2 dlm muka buku,
terpandanglah satu post iklan..
Feminine Wash JSD!
Erm..malas lah nak ambik port..nanti jadi macam dulu lagi!

Tapi, disebabkan terrr..baca testimoni2 hebat dari JSD ni, terrr..minat la pulak nak teruskan membaca..tapi, hati ni masih belum terbuka untuk membeli.

Baca punya baca, biasalah..mesti nak survey harga..RM56?? Perghh
Mahal kot!! Saya pun terus hentikan baca testimoni-testimoni pasal Feminine Wash JSD ni..

alah..sama je feminine wash mana-mana pun!

Terfikir jugak..kenapa mahal sangat eh? Mesti pengasas dia saje2
nak cari keuntungan lebih ni..padahal sama je pun!

Tapi kan..satu hari tu, masa dalam toilet ofis, ternampaklah kawan
ni usung feminine wash..ringan pulak mulut ni nak bertanya..

“Ko pakai jenama apa ni, Siti? Tengok ko setiap kali pergi toilet je
duk usung feminine wash ko ni..bukan ke tak elok guna kerap-kerap?”

Siti senyum simpul je dan tunjukkan feminine wash kat tangan dia..
“Aku guna Feminine Wash JSD la..best tau fw ni..dah lama aku guna,
lebih 2 tahun dah tau! Berkesan sangat untuk aku. Tak pandang dah
pencuci lain ni semua. Tak la mahal pun kalau dibandingkan dengan kesannya..clear habis tau keputihan aku!

Yang paling best, boleh digunakan sekerap mungkin..tak merengsakan cik v, sebab pH
fw JSD ni sangat hampir dgn pH cik v kita tu..”

Saya antara percaya dengan tak je masa Siti bagitau live testimoni
dia tentang Feminine Wash JSD ni. Betul ke berkesan?? Takde
pulak si Siti ni offer nak bagi saya cuba guna sikit fw dia tu..ciss!!

Takpelah, saya pun ringankan mulut lagi bertanya Siti, mana dia
beli Feminine Wash JSD tu?
Siti bagi nombor seller ni utk whatsapp : 0135024135 (safura).

Saya mula-mula tu berkira-kira juga nak whatsapp ke tak seller ni..dalam hati berbelah bahagi..tapi, disebabkan perasaan ingin tahu tu membuak-buak, kebetulan pula cik v saya ni dalam seminggu dua ni gatal-gatal sangat, sampai kerap la ke toilet..kerja asyik nak menggaru!

Oklah, saya tawakkal je whatsapp seller tu..Tak sangka, akhirnya terjebak jugak beli Feminine Wash JSD..yang buat saya tambah terjebak, seller tu bagi BEST OFFER kat saya. Nak diskaun punya pasal, saya join ahli..dapat harga jauh murah..seronok betul saya!

Perghh..best betul la Feminine Wash JSD ni..baru seminggu guna, hilang
segala gatal-gatal dan bau-bau tak best pada cik v. Serius memang sangat berbeza berbanding feminine wash jenama lain yg saya pernah guna.

Tak pedih, tak keringkan cik v saya pun..yang bestnya, cik v rasa macam kene air cond..sejukkk!! Memang selesa lah!

Betul segala testimoni yang baca sebelum ni..

Terima kasih Siti, sebab berjaya pengaruh saya dlm tak sedar utk beli
fw JSD.

Terima kasih pengasas JSD sebab formulasikan feminine wash terbaik
ni! Menyesal saya kata pengasas ni nak kaut keuntungan je semata-mata..

Rupa-rupanya harga memang sepadan dengan kesannya! Tahan lama
pulak tu..1-2 bulan penggunaan..jimat, kan?

Cer korang save nombor ni..0135024135.
Ingat tau, dah save tu whatsapp la 0135024135.

>>Mana nak dapatkannya??

==>> Whatsapp: 0135024135 (Safura)

==>> Fb: https://www.facebook.com/safurajsd

==>> Page: https://www.facebook.com/agentsyafura.jamususukdara

==>> Instagram: www.instagram.com/jamususukdara_stokis

==>> Senarai agen berdekatan <<KLIK SINI>>

====================================

***AWAS!! Produk tiruan semakin berleluasa..sila dapatkan produk-produk JSD melalui agen/stokis sah dan berdaftar sahaja!!

***PLZ DAPATKAN CONSULTATION DENGAN AGEN/STOKIS YANG SAH DAN BERDAFTAR SAHAJA SEBELUM MENGGUNAKAN DAN MEMBUAT PEMBELIAN PRODUK2 JAMU SUSUK DARA..PLZZZ..INI UNTUK MEMASTIKAN PRODUK TERSEBUT SESUAI ATAU TIDAK DENGAN PENGGUNA..DEMI KESIHATAN PENGGUNA..PASTIKAN PRODUK YANG DIBELI ADALAH ORIGINAL YANG DIJUAL OLEH AGEN/STOKIS YANG SAH !

====================================

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.