Deep Heat Lotion JSD – lotion kurus

jamu susuk dara

wajah baru deep heat lotion jsd

 

 

jamu susuk dara

medicated deep heat lotion susuk dara

Harga: RM48, 110ml

CARA PENGGUNAAN MEDICATE DEEP HEAT LOTION :~

picitkan sebesar duit 50sen. sapukan ditempat berlemak. gosok dalam pusingan lawan arah jam. setiap gosokkan pada satu tempat hendaklah minimum 10 kali pusingan. baru pindah tempat lain.
lebih kurang 5 minit akan terasa hot n warm dari dalam bukan atas kulit ye 🙂 lama kelamaan tempat berlemak tersebut akan terasa gatal – gatal seperti kena gigit semut banyak2.
Banyakkn minum air kosong utk flush keluar lemak2 yg dah cair.. kalau lemak tepu mgkin makan masa sikit.. kalau yang kurang berlemak tindak balasnya agak kurang berkesan..
***Pastikan slps menyapu lotion.. basuh tgn dgn sabun MAGIC SOAP atau dettol UTK HILANGKN BAKI2 LOTION DI TANGAN sbb takut nn trkena muka atau baby. Panass…

1- sapu ditempat yg berlemak sahaja. * tak ada lemak tiada tindak balas.

2- mesti sapu ketika relax. * contoh ketika menonton tv, sedang berfb, ketika baca surat khabar.

AMARAN KERAS: tidak boleh digunakan ketika menjalankan kerja2 berat seperti mengemas, sedang bersenam.

AMARAN KERAS: tidak boleh disapukan dipipi kerana pipi adalah otot.

 

REKEMEN UNTUK TEMPAT – TEMPAT BERLEMAK:
1- BAWAH DAGU
2- PERUT
3- PINGGANG
4- PEHA
5- LENGAN

TINDAK BALAS DAN HERBA BERFUNGSI:

  • serta merta selepas losyen menyerap RASA PANAS SUAM DARI DALAM bukan DIATAS KULIT.
  • akan terasa sedikit gatal2.
  • seterusnya rasa berpeluh yang keterlaluan.
  • peluh yang luar biasa.
  • lagi banyak lemak lagi banyak peluh yang akan keluar.
  • REKEMEN lebih effectif bila di wrapping ditempat berlemak selepas sapuan.

JAMINAN KESELAMATAN:
lulus lesen kkm dan selamat digunakan.

KELEBIHAN:
boleh buat services SLIMMING CENTRE DIRUMAH kerana losyen yang SUSUK DARA RESOURCES keluarkan bermutu tinggi dan setanding losyen yang digunakan dislimming centre terkemuka didalam malaysia

——————————————————————————————————————————-

PERHATIAANNN!!!

Kepada semua yang baru ingin mencuba MEDICATED DEEP HEAT LOTION... letak sedikit sahaja ye… dan ratakan seluruh kawasan yang perlu… dan if waktu mula2 gosok tu rasa sejuk berangin dan tak rasa panas, anda jangan gopoh2 terus tambah losyen lagi yek… sebab beberapa minit kemudian..akan terasa sangat HOT.. memang tak sangka kuantiti sedikit je dah boleh panas macam tu.. memang sangat berkualiti… tak perlu picit banyak2 pun…. insyaAllah….. jom cubeee (^___^)

——————————————————————————————————————————-

Medicate Deep heat lotion

semerbaknya bau…sampai je dah ada yg membeli….kalu org lepas bersalin pun best pakai medicated deep heat lotion ni….pastu sabun dgn magic slim body soap….pakai pulak feminine wash atau masker…mkn maajun coklat habibi….wah…mesti tip top u…hihihi…sapa2 yg dlm pantang or nak berpantang ke pm me k…

Pakej utk langsing + cantik + kulit yg mulus

Medicate Deep heat lotion rm48

Magical bodyslim soap rm36

Dapatkan hari ini!!

———————————————————————————————————————

MDHL + MAGIC SOAP

Penggunaan Hot Lotion bersama magic Soap memberi kesan yang terbaik kerana:-

1-Sbb hot lotion ni keluaran hampir setanding dgn slimming centre terkemuka kat msia ni..
2-Soap dkeluarkan bersama utk melegakan rs kesan panas n rs pedih/panas n gatal hot lotion..
3-Fungsi magic soap ini utk memberikan kesan segar dan semulajadi dingin..

Soalan:  kenapa tak boleh lakukan aktiviti berat n kena relaks sbb nyer mudah sahaja?

>>Lotion n soap ni berkonsepkan seperti di spa.. Kat spa ape yg u all buat? Relaks..

Take note:
* jgn bengkung / pakai korset.
* guna semasa waktu santai

HARGA 1 SET : RM 90.00 SAHAJA TERMASUK POS

———————————————————————————————————————

Siapa kata Medicated Deep Heat Lotion dari JSD ni sekadar memecahkan lemak~~~.

Ramai sudah pengguna kami bersetuju ia mampu merawat masalah sakit sendi, lenguh2 badan, bengkak..hanya sapu sedikit dibahagian yg sakit, anda akan merasai kehangatan dan kesakitan itu beransur pulih…
Ada yg sapu di bahagian bahu kala lenguh2 memandu kereta lama2..ada yg sapu bahagian bengkak spt bahagian kaki dan tangan…
Macam sy, sering jdkan lotion ni utk sapu tapak kaki dek kerna berdiri lama dan berjalan….

Jom dapatkan sekarang, sambil badan kelihatan ramping..sakit2 pun hilang…

——————————————————————————————————————————————

Q & A(Ejen n stokis jsd)

Q-Salam,nk tanya,napa sy pakai lotion hari ni,esok bru terasa hangat,adakah sy tiada lemak???atau adakah lemak sy degil???

A- Kakyu – Boleh jd bhg tu tiada lemak dan boleh jd juga peredaran darah badan tak lancar. Masa kami dlm testing dulu perut hani trus rasa panas n gatal2, kakyu lgsung tak rasa apa smpai doktor tu letak di tgh2 tengkuk sbb di situ ada salur darah besar n kwsn sensitif, still kakyu tak rasa apa. Conclusion ialah perjalanan darah kakyu mnurut doktor tidak lancar. Mmg betul sbb masa tu kakyu dlm proses pemulihan dari sakit. Kakyu adalah bahan eksperimen atau living testimoni kebanyakan produk jsd. Alhamdulilah dgn jsd kakyu semakin sihat n ceria.

————————————————————————————————————-

>>Mana nak dapatkannya??

==>> Whatsapp: 0135024135 (Safura)

==>> Fb: https://www.facebook.com/safurajsd

==>> Page: https://www.facebook.com/agentsyafura.jamususukdara

==>> Senarai agen berdekatan <<KLIK SINI>>

====================================

====================================

***AWAS!! Produk tiruan semakin berleluasa..sila dapatkan produk-produk JSD melalui agen/stokis sah dan berdaftar sahaja!!

***PLZ DAPATKAN CONSULTATION DENGAN AGEN/STOKIS YANG SAH DAN BERDAFTAR SAHAJA SEBELUM MENGGUNAKAN DAN MEMBUAT PEMBELIAN PRODUK2 JAMU SUSUK DARA..PLZZZ..INI UNTUK MEMASTIKAN PRODUK TERSEBUT SESUAI ATAU TIDAK DENGAN PENGGUNA..DEMI KESIHATAN PENGGUNA..PASTIKAN PRODUK YANG DIBELI ADALAH ORIGINAL YANG DIJUAL OLEH AGEN/STOKIS YANG SAH !

====================================

 

 

5 thoughts on “Deep Heat Lotion JSD – lotion kurus

  1. Pingback: Anda ada masalah sembelit?

  2. Pingback: Kurus dalam pantang

  3. Pingback: Lotion Panas Terhebat dari JSD

  4. Pingback: Set Kurus Jamu Susuk Dara

  5. Pingback: PROMOSI PRODUK-PRODUK JSD SEMPENA AIDILFITRI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.