Testimoni Jamu Susuk Dara – Minyak Ikat Kasih – nipple makin cerah!

testimoni jamu susuk dara

testimoni jamu susuk dara – minyak ikat kasih

 

TESTIMONI MINYAK IKAT KASIH RM65

~ fuyooo..nipple pun jadi cerah uolss..camne? hebat x?? hehe..padahal customer ni x sapu pun kat situ..sapu keliling je..tp leh effect gak..mmg terbaikk kesannya!!~

CARA PENGGUNAAN MINYAK IKAT KASIH:

sebenarnya bila guna minyak ikat kasih ni lepas sapu dkt breast tu cuma urut arah masuk ke dalam dn ke atas jer.. x yah ikut step mengurut pon x per.  selalu sapu2 minyak then tolak2 naik n masuk ke dlm jer  menjadi dahhh…
mcm ni.. letak kedua2 tapak tgn dgn ibu jari d bwh kedua2 ketiak.. pastu tolak breast arah ke jantung dgn 4 jari lain.. ulang 10x camtu.. pastu lbh kurg sama.. letak tpk tgn dgn ibu jari hampir bwh ketiak.. lain2 jari bwh breast.. pastu tolak breast arah atas arah ke dagu guna 4 jari lain.. ulang gak 10x.. wat cmtu jer. sbb pg2 nk siap g keja mana smpat nk urut lelama.. pastu baki2 minyak ikat kasih tu.. sapu kt montot… dua2 belah yer.. kang besar sebelah.. akkakkaaa.

**harga yang dipaparkan TIDAK TERMASUK CAJ POSLAJU ye..

>> NAK ORDER? MEH ISI BORANG PESANAN <<DI SINI>>

>> PERLUKAN RUNDINGAN ATAU PERTANYAAN? MEH SMS 0135024135 (SMS ONLY!!) – safura ATAU LEH INBOX KAT FB PROFILE <<DI SINI>>

 

Testimoni Jamu Susuk Dara – Minyak Ikat Kasih – payudara semakin besar dan tegang

TESTIMONI MINYAK IKAT KASIH RM65

testimoni jamu susuk dara

testimoni jamu susuk dara – minyak ikat kasih

~Cik B smakin membesar n tegang..en hubby pun suka n sponsor beli lagi kasi lagi mantop..hahah..best kan?? jom try pakai MIK kasi yg lembik menggeleber tu jadi push up balik cam anak dara..=))

MINYAK IKAT KASIH
DIPERBUAT DARIPADA: – IKAN BELACAK – LINTAH – HABBATUS SAUDA – LADA PAHIT – PINANG MUDA
PENGGUNAAN UNTUK ISTERI
khasiatnya:
1- membesar dan memontokkan payudara dan punggung
2- sebagai baja pembesaran
Sesuai digunakan oleh ibu-ibu yang menyusukan anak untuk menaikkan dan menegangkan kembali payudara yang kendur akibat menyusukan anak

Cara Guna:
1- sapu dua atau tiga titik pada payudara dan urut perlahan-lahan
2- lepas mandi, lap bersih dan keringkan. Kemudian sapu sikit MIK pada payudara dan urut
AWAS!!! JANGAN TERKENA PADA PUTING..

>> NAK TAU INFO LANJUT DAN CARA PENGGUNAAN MINYAK IKAT KASIH? KLIK DI SINI

>> PERLUKAN RUNDINGAN? BOLEH ADD FB SAYA DI SINI ATAU LIKE PAGE SAYA DI SINI..BOLEH JUGA SMS/WHATSAPP KE TALIAN 0135024135 (SAFURA)

>> NAK ORDER?? ISI BORANG PESANAN DI SINI

Testimoni Jamu Susuk Dara~Minyak Ikat Kasih – payudara tegang

Memang benar ape yang di kate..Dah seminggu saya guna MINYAK IKAT KASIH.

urut2 kat breast.. Hari pertama dah rasa sikit kesan dia…

…Cuma rasa denyut2… Hari ke 4 pun same…

Hari ni suami cakap pejal…hehehehe.. best sangat2. mantooppp!!….

saiz bra pun nak kena tukar ni..suka2.. ^___^

=Wanita yang kat luar sana tu apa tunggu lagi…

Cik abang kita tak suka la tengok breast wife dia macam CEKODOK….KECUT…

Walau pun anak dah berderet, breast kene la mantap supaya cik abang kita tak curi pandang kat perempuan lain…

Kalau kita tau mesti sakit hati kan…?

Dari sakit hati lebih baik kita perbaiki apa yang perlu….

Bagi saya buat apa ada rupa paras yang cantik tapi dalamannya huduh…

Biar lah buruk dipandang mata tapi dalamannya elok cantik

…renung2kan sejenak..

minyak ikat kasih

minyak ikat kasih susuk dara

 

SILA BACA INFO MINYAK IKAT KASIH

>>DI SINI