Testimoni Masalah Keletihan dan Kulit Berjerawat

jamu susuk dara

testimoni coklat love habibi dan magic seri cahaya soap susuk dara

 

[TESTIMONI COKLAT LOVE HABIBI DAN MAGIC SERI CAHAYA SOAP]

Alhamdulillah dengan mengamalkan Coklat Love Habibi, tiada lagi masalah sakit tumit dan badan jadi cergas bertenaga. Takde lagi masalah keletihan dan malas-malas badan. Kulit berjerawat dan berminyak pula elok gunakan Magic Seri Cahaya Soap..customer ni bagi feedback kata kulit makin licin jer..Seronok kan?

>> NAK TAU LEBIH LANJUT TENTANG COKLAT LOVE HABIBI? >>KLIK SINI<<

>> NAK TAU LEBIH LANJUT TENTANG MAGIC SERI CAHAYA SOAP? >>KLIK SINI<<

**PROMOSI HEBAT!! >> 3 KOTAK COKLAT LOVE HABIBI = RM100 SAHAJA!! (harga asal satu kotak rm48, rm144 untuk 3 kotak)

>> PENJIMATAN RM44!! SELAGI TAWARAN DAN STOK MASIH ADA!!

>>Mana nak dapatkannya??

==>> Whatsapp/telegram: 0135024135 (Safura)

==>> Fb: https://www.facebook.com/safurajsd

==>> Page: https://www.facebook.com/agentsyafura.jamususukdara

==>> Senarai agen berdekatan <<KLIK SINI>>

====================================

***AWAS!! Produk tiruan semakin berleluasa..sila dapatkan produk-produk JSD melalui agen/pengedar/stokis sah dan berdaftar sahaja!! Bagaimana nak mengenali agen/pengedar/stokis sah dan berdaftar?? Pastikan mereka memakai badge JSD berwarna hijau (stokis), ungu (pengedar) dan pink (agen) pada pic profile di Facebook masing-masing.

jamu susuk dara

badge agen, pengedar dan stokis yang sah dan berdaftar

***PLZ DAPATKAN CONSULTATION DENGAN AGEN/PENGEDAR/STOKIS YANG SAH DAN BERDAFTAR SAHAJA SEBELUM MENGGUNAKAN DAN MEMBUAT PEMBELIAN PRODUK2 JAMU SUSUK DARA..PLZZZ..INI UNTUK MEMASTIKAN PRODUK TERSEBUT SESUAI ATAU TIDAK DENGAN PENGGUNA..DEMI KESIHATAN PENGGUNA..PASTIKAN PRODUK YANG DIBELI ADALAH ORIGINAL YANG DIJUAL OLEH AGEN/PENGEDAR/STOKIS YANG SAH SAHAJA!

====================================

Testimoni Magic Seri Cahaya Soap – jerawat berkurangan

Testimoni Jamu Susuk Dara

Testimoni Jamu Susuk Dara – Magic Seri Cahaya Soap

 

TESTIMONI MAGIC SERI CAHAYA SOAP RM28.90

Semalam sy terjumpa sorang budak kampung saya

yang da beli sabun MAGIC SERI CAHAYA SOAP [RM28.90]

“Kak ..sabun tu O.K lah..dah kurang jerawat saya …

Tapi PELIKLAH …sabun tu tetap besar tu …

Saya pakai dah nak sebulan ..3 kali sehari …

Still besar tu ..JIMATNYE ….”

 

XNAK CUBA TRY KE?

>> MORE INFO TENTANG MAGIC SERI CAHAYA SOAP? KLIK SINI

 

Testimoni Jamu Susuk Dara ~ Magic Seri Cahaya Soap ~ Jerawat, Kulit muka gelap

TESTIMONI PENGEDAR JSD:

Semalam stok sampai…terus je kena serbu…nasib sempat amik 1 sabun cahaya untuk kegunaan sendiri…

Nk kongsinye sabun ni mcm da magic je..,bila sapu buih2 kat muka rsa sejuk je….bila basuh muka terus nampak perubahn….

Pagi tadi guna lagi…memg betul2 da perubahan la kat muka…rsa lain sgt…halus,lembut,kesan gelap kat muka pun mcm nipis je…jerawat yg segar bugar mlm td…bgn pagi ni da kempis da…alhamdulillah…

Kalo xcaya kena la cuba…

testimoni jamu susuk dara

testimoni jamu susuk dara – magic seri cahaya soap

 

NAK TAU INFO LANJUT TENTANG MAGIC SERI CAHAYA NI??

>>KLIK DI SINI

Testimoni Jamu Susuk Dara~ Magic Seri Cahaya Soap ~ muka berminyak

Testimoni agen JSD

~testimoni diri sendiri…sy br guna seri cahaya ni dlm 2mggu..hasil nya mmg memuas kan hati…blik kg pun kakak2 n mak tegur nmpk muka sy bersih n shinning…klo x dlu sikit2 muka mcm berminyak..bgun tidur pun muka berminyak…amat la x selesa…blik kl smlm my hubby pun tegur muka saya nmpk bersih n kurang dah parut2 mna yg ada tu..blackhead kat hidung pun dh kurang…tqsm pd pengasas jsd ada kan sabun ni..now jimat la duit my hubby x pyh bli pencuci muka yg mahal2 utk sy yg kesan nya lmbt..hanya pakai sabun ni je kesan nya memberangsangkan..xplu nk pakai toner ke…foundtion ke..kirim malam siang ke apa..hanya pakai seri cahaya shj..terbaikkkkkkkkkkkk….adik beradik&mak tersyg pun nk try sabun ni…xcuba x tahu…dh cuba br tahu hasil nya…xmahal mn pun RM28.90 je …. ~

testimoni jamu susuk dara

testimoni jamu susuk dara – magic seri cahaya soap

 

NAK TAU INFO LANJUT TENTANG MAGIC SERI CAHAYA SOAP??

>>KLIK DI SINI

Testimoni Jamu Susuk Dara~Magic Seri Cahaya Soap ~ muka jadi semakin putih

1/5/2013

Testimoni sendiri hehe (copy from agen)

Magic soap seri cahaya

Rm28.90

Macam tak percaya, kulit muka yg hitam2 tiba2 berubah putih setelah 2x cuci….biasalah produk baru…mesti tak lepas nak pakai kan….setiap kali ke bilik air mesti cuci muka…..yg bestnye…”tiba2 hubby tegur eh u kenapa muka nampak putih je….baru bt facial ker….” ermm sya senyap je…dlm hati berkata heheh ingatkan syok sendiri tadi tgok muka putih…..yg pasti mmg Magic!!!!……

testimoni jamu susuk dara

testimoni jamu susuk dara – magic seri cahaya soap

 

NAK TAU INFO LANJUT MAGIC SERI CAHAYA SOAP??

>>KLIK SINI