Testimoni Magic Pretty Dara dan Magic Collagen Kiss by Jsd

jamu susuk dara

testimoni magic pretty dara dan magic collagen kiss JSD

jamu susuk dara

testimoni magic pretty dara dan magic collagen kiss JSD

jamu susuk dara

testimoni magic pretty dara dan magic collagen kiss JSD

 

jamu susuk dara

testimoni magic pretty dara dan magic collagen kiss JSD

 

jamu susuk dara

testimoni magic pretty dara dan magic collagen kiss JSD

 

jamu susuk dara

testimoni magic pretty dara dan magic collagen kiss JSD

 

jamu susuk dara

testimoni magic pretty dara dan magic collagen kiss JSD

 

[Testimoni Magic Pretty Dara dan Magic Collagen Kiss by Jsd]

Nak kelihatan natural ketika ber”foundation”? jom cuba long lasting foundation MAGIC PRETTY DARA yang sangat2 bestt ini. Sebab apa best? ia tahan lama, xperlu touch up kerap2, xperlu pakai compact powder or loose powder..pakai dia je pun dah cantik!! natural-look..so xdela nampak macam opera cina kalo pakai banyak pun..cela-cela di wajah dapat ditutup dengan kemas dan rapi. Tak berminyak, tak melekit..pakai seharian pun x rasa macam sapu minyak masak kat muka. Ringan, ringkas..khas utk mereka yang nak bermake up tapi x cukup masa..selain tu, mana-mana jerawat yang ada kat muka dapat dikecutkan dengan penggunaan MAGIC PRETTY DARA..best kan kan kan??

Nak bibir gebu,mungil,lembap dan kemerah-merahan tapi kelihatan natural? jom oles bibir anda dengan lipstik bercollagen MAGIC COLLAGEN KISS..automatik bibir nampak cantik je..warna ikut darah, suhu dan mood anda. Lipstik ni pun tahan lama jugak..bukan je bole disapu pada bibir, tapi bole digunakan sebagai blusher juga utk kelihatan fresh, younger-looking, gojesss!!

#MAGIC PRETTY DARA = RM76 (20gram) (harga ahli rm60.80)

*harga promosi..selepas habis tempoh promosi, harga asal rm128 utk 20gram, rm76 utk 10gram

#MAGIC COLLAGEN KISS = RM25 (harga ahli rm20)

*klik pada link utk info produk