Collagen Delimalicious White dengan Astaxanthin

JAMU SUSUK DARA

COLLAGEN DELIMALICIOUS WHITE – JAMU SUSUK DARA

 

 

TAHUKAH ANDA?
COLLAGEN DELIMALICIOUS WHITE (CDW) MENGANDUNGI ASTAXANTHIN

APA ITU ASTAXANTHIN??

Astaxanthin adalah penemuan antioksida terbaru ahli-ahli sains pada abad ini.
Astaxanthin berpotensi menjadi sumber terbaik, terkuat dan unik untuk kesihatan
tubuh manusia. Astaxanthin ialah pigmen merah yang terjadi secara semulajadi
dalam pelbagai organisma hidup. Contohnya seperti ikan salmon, udang dan ketam.

KELEBIHAN ASTAXANTHIN

6000 X lebih kuat dari Vitamin C
500 hingga 1000 X lebih kuat dari Vitamin E
800 X lebih kuat dari Co Q10
550 X lebih kuat dari EGCG Green Tea
75 X lebih kuat dari Alpha Lipoic Acid (ALA)
40 X lebih kuat dari Beta Karoten
17 X lebih kuat dari Grape Seed

Kebaikan Astaxanthin

  • Meningkatkan kualiti kulit. Astaxanthin bukan sahaja menghalang kerosakan akibat sinaran matahari UV daripada berlaku, tetapi sebenarnya boleh membantu menterbalikkan tanda-tanda luar penuaan dari luar dalam.
  • Mengurangkan kedut dan tompok penuaan, meningkatkan tahap kelembapan, keanjalan dan kelancaran, dan untuk memberi kulit anda yang cantik, bersinar sihat.
  • Antioksidan semulajadi yang dikenali. Ia telah diukur jauh lebih kuat daripada mana-mana antioksidan terkenal: vitamin E atau vitamin C, beta-karotena, lutein atau Pycnogenol.
  • Pemakanan tambahan untuk kulit kelihatan muda, cantik, dan mungkin yang terbaik untuk mengambil untuk penglihatan.
  • Penawar yang amat berkesan untuk semua jenis siku tendon, sendi dan sakit otot, artritis dan tenis.
  • Astaxanthin boleh sampai ke setiap bahagian sel, di dalam dan keluar.
  • Astaxanthin boleh melintasi rintangan darah-otak untuk melindungi otak dan sistem saraf.
  • Astaxanthin boleh melintasi halangan darah retina dan membawa perlindungan kepada mata.
  • Astaxanthin berfungsi di setiap bahagian badan, organ-organ dan kulit.
  • Astaxanthin boleh membantu mengurangkan kesakitan dan keradangan tendon, sendi dan otot.
  • Merangsang sistem imuniti
  • Membantu mencegah serangan jantung
  • Membantu mencegah permulaan sel-sel kanser
  • Membantu mencegah Alzheimer dan Parkinson
  • Menormalkan tekanan darah
  • Melegakan masalah prostat
  • Memberikan ketahanan yang lebih baik untuk selsema
  • Mencegah dan mengurangkan kencing manis
  • Mencegah penyakit gusi
  • Meningkatkan kesihatan reproduktif
  • Melindungi semua bahagian sel-sel daripada kerosakan oksidatif, makanan tambahan utama untuk kesihatan mata dan mencegah kebutaan seperti:

Katarak ,degenerasi makular,makular edema cystoid,retinopati diabetik,glaukoma dan lain-lain lagi

COLLAGEN DELIMALICIOUS WHITE DGN KANDUNGAN ASTAXANTHIN MEMBANTU:-
~ masalah jerawat
~ masalah kulit muka berminyak
~ masalah kulit kering
~ masalah tona kulit tak sekata
~ masalah keguguran rambut
~ masalah keputihan
~ masalah kitaran haid yg tidak menentu
~ masalah sukar tidur
~ masalah kelesuan, kepenatan dan moody
~ masalah hormon
~ masalah tiada mood melayan suami
~ membantu mengetatkan vagina

COLLAGEN DELIMALICIOUS WHITE (CDW) = RM100 SEKOTAK (BELUM TERMASUK POS)
**PROMOSI!! RM150 UTK DUA KOTAK FREE POSTAGE!!** PROMOSI SEHINGGA 27HB MAC 2014 INI SAHAJA!!

SMS/WASSAP KE 0135024135 (SAFURA) UNTUK INFO LANJUT~

Jamu Lelaki Jutawan

jamu susuk dara

jamu lelaki jutawan

[JAMU UNTUK LELAKI]

Haa..jangan ingat produk2 jamu susuk dara ni untuk pompuan aje..lelaki pun adaaa..wife power, husband pun mesti kene sama2 power..nak tau kenapa JAMU LELAKI JUTAWAN ni terbaik utk suami2 uols??

 

JAMU LELAKI JUTAWAN

Harga: RM65/60BIJI

KHAS UNTUK LELAKI BEKERJAYA DAN BERISTERI .

– MENGHILANGKAN KEPENATAN
– MENAMBAH TENAGA
– MENINGKATKAN SYAHWAT SECARA SEMULAJADI

BAHAN-BAHAN TERDIRI DARIPADA:
1- TONGKAT ALI (2 JENIS)
2- HALIA PUTIH
3- LADA PAHIT
4- HABBATUS SAUDA
5- GINSENG
DAN 10 LAGI HERBA KEKUATAN LELAKI TERPILIH.

* TIADA MENGANDUNGI PENGAWET
* TIADA STEROID
* TIADA CAMPURAN KANJI/TEPUNG

BAHAN 100% HERBA ASLI.
GELATIN SUMBER SAYUR-SAYURAN DARI FARMASI HJ ZULI (MELAYU)

TINDAK BALAS DIALAMI LELAKI KETIKA MEMAKAN JAMU LELAKI JUTAWAN:

BADAN TERASA RINGAN KETIKA BANGUN TIDO
SENDAWA & KENTUT UNTUK MEMBUANG ANGIN
BUANG AIR BESAR LAWAS (TIDAK CIRIT BIRIT)
BADAN TERASA PANAS DAN BERPELUH
TUT TUT BERDENYUT-DENYUT
MAMPU MEMENUHI TUNTUTAN SYAHWAT ISTERI WALAUPON PENAT BEKERJA SEHARIAN.

CARA MAKAN:
LELAKI NORMAL – 2 BIJI PAGI 2 BIJI MALAM
LELAKI KENCING MANIS – 4BIJI PAGI 4 BIJI MALAM
======================
Hadiahkan suami2 anda dengan JAMU LELAKI JUTAWAN untuk menambahkan lagi kebahagiaan rumahtangga

======================

TESTIMONI 1:

“saudara samsudin @ digelar parkinson muda (xsilap) tampil share kegembiraan dia..dia dah 10 tahun hidap penyakit thyroid..(kelenjar besar di belakang kepala, tangan shaking mcm parkinson)…berpapan2 ubat hospital dia makan..berat daripada 82kg susut jadi 56kg..orang ingat ambil dadah..tapi tak..sebab penyakit thyroid dia hidapi ni buat dia jadi lesu..terlantar je..tidur tak menetu..suami pengedar Ayu (en. farid) sendiri syorkan JLJ..alhamdullilah baru botol yang pertama kelenjar tu kecut dan dia dapat bergerak aktif semula mcm org biasa…dia pon nampak suka sangat tau..”

TESTIMONI 2:

Alhamdulillah dan syukur ke hadrat Illahi. Dengan keberkatan hari Jumaat, penghulu segala hari. Hajar nak share berita gumbira dgn semua.

Opismate Hajar ni mmg jenis yg jaga kesihatan dalaman, kopi xxxx x penah tinggal.

… Dia keje luar, berhujan panas nak hantar document company. Jadi dia cepat letih dan sakit. tapi still takde kesan walaupun dah minum kopi konon untuk menambahkan tenaga.
Dia ternampak beg jamu dan order listing dari customer Hajar kat meja. pada 14-06-2012 dia pun order la set lelaki untuk kasi POWER, HEBAT dan MEMBERI TENAGA yang mengandungi ABE GAGOH, LELAKI JUTAWAN dan MINYAK IKAT KASIH. Lepas dah faham dgn cara dan penggunaan serta Pantang larangnya, dia pun makan seperti yg disarankan.

Pagi ni 20-7-2012, opismate bawak isteri gi clinic sebab istri tak sihat. isterinya tak sedap badan sejak 2 menjak ni. Dengan izin Allah,rupa2nya, dokter sahkan dia PREGNANT 5 minggu. punya la dia hepi, tersenyum sampai ke telinga je dia pepagi ni.
ALhamdulillah, niat untuk bagi badan bertenaga, tapi lain pulak yang TERLEBIH TENAGA sampai pregnant isteri dia.
yang penting memang POWER ZAHIR dan BATIN, wa cakap lu…Ade brani???

TESTIMONI 3:

Berkesan betul la jamu ni. badan rasa ringan. Walaupun lps jln jauh badan tetap xrasa letih dan mengantuk. klu besukan pun rasa bertenaga walaupun seharian penat bekerja. jamu ni mmg terbaik. nanti dh habis sy order lagi

TESTIMONI 4:

prospek adalah abah yaya sendiri..
abah seorg yg workaholic, so mmg xreti dok diam,

2minggu sebelum raye tu ade berkumpul 1family kat kg buka puasa same2 pastu yaya tunjuk kat abah pasal jamu lelaki jutawan,..
act abah ade darah tinggi, so pesan kat abah mkn sebijik dulu, kalau rase ok baru up dos,pastu bermulalah abah dgn jamu lelaki jutawan dengan hari2 seterusnya..
abah bukan mkn selalu pun, kadang mkn 2 bj, kadang mkn sebiji..
nak di jadikan cerita 2 ari sblm raya aritu yaya da sampai kg, ade tanye abah, mcm mane lps mkn jamu tu? ringan x bdn? ade sakit2 bdn x?
abah kate bagusssss… siap eksen lagi dia, berat badan dia turun 5kg dlm 2minggu..

kalau jamu aku dara bole tolong kaum hawa, jamu lelaki jutawan pulak insyaAllah bole tolong kaum adam untuk pecahkan lemak…

TESTIMONI 5:
testimoni Jamu lelaki jutawan dari seorang agen off9 saya: Alhamdulillah.. terima kasih dear, kerana mengesyorkan papa menggunakan ‘jamu lelaki jutawan’, setelah memakan jamu ini, kesakitan dikaki papa telah berkurangan. hari ni papa tlg hantar ummi ke pj, sh alam dan klang, alhamdulillah kakinya tak bengkak spt selalu, biasanya jika papa drive dr rumah ke klang, kakinya akan membengkak dan dia akan terasa kesakitan disebabkan kemalangan yg menimpanya, almaklumlah kaki dan tangan da ada besi, tapi hari ni nmpknya dia hepi jer, walaupun jalan agak ‘jammed’ tadi, cuma dia kata sejak makan jamu ni, tekak asik kering jer., apapun ummi n papa ucapkan terima kasih pada Ain yg telah memperkenalkan jamu ini, memang berkesan sekali… InsyaAllah ummi akan order lagi… (^_^)
 

======================

 

————————————————————————————————————-

>>Mana nak dapatkannya??

==>> Whatsapp: 0135024135 (Safura)

==>> Fb: https://www.facebook.com/safurajsd

==>> Page: https://www.facebook.com/agentsyafura.jamususukdara

==>> Senarai agen berdekatan <<KLIK SINI>>

====================================

====================================

***AWAS!! Produk tiruan semakin berleluasa..sila dapatkan produk-produk JSD melalui agen/stokis sah dan berdaftar sahaja!!

***PLZ DAPATKAN CONSULTATION DENGAN AGEN/STOKIS YANG SAH DAN BERDAFTAR SAHAJA SEBELUM MENGGUNAKAN DAN MEMBUAT PEMBELIAN PRODUK2 JAMU SUSUK DARA..PLZZZ..INI UNTUK MEMASTIKAN PRODUK TERSEBUT SESUAI ATAU TIDAK DENGAN PENGGUNA..DEMI KESIHATAN PENGGUNA..PASTIKAN PRODUK YANG DIBELI ADALAH ORIGINAL YANG DIJUAL OLEH AGEN/STOKIS YANG SAH !

====================================

 

Promosi Collagen Delimalicious White!!

[BERITA BAIK!!]

PROMOSI TERHEBAT!! DENGAN PEMBELIAN 2 KOTAK COLLAGEN DELIMALICIOUS WHITE (CDW) BERHARGA RM150 FREE POSTAGE (HARGA ASAL RM200 BELUM TERMASUK POS),ANDA LAYAK SERTAI AGEN JSD!!
AGEN2 YANG SEDIA ADA JUGA LAYAK MENDAPATKAN HARGA PROMOSI INI!!
<<PROMOSI SEHINGGA 27HB MAC SAHAJA!!>>

::Untuk pertanyaan lanjut, sila SMS/WASSAP ke 0135024135 (no calling2 plzz)::

jamu susuk dara

promosi collagen delimalicious white