Jamu Pengantin Dara rm65/10 biji

Jamu pengantin dara rm 65.00/10BIJI

20 sebab wanita perlukan jamu pengantin dara?
1- Wanita yang belom monopos.
2- Wanita yang faraj ternganga berlendir dan berair
3- Wanita yang mengalami keputihan kronik sehingga berbau
4- Wanita yang mengalami kemaluan berbau
5- Wanita yang seluar dalamnya basah akibat air dari faraj bukan kencing
6- Wanita yang Rahim kembang lepas bersalin
7- Wanita Rahim kembang selepas period
8- Wanita Rahim kembang yang tidak datang bulan
9- Wanita yang kerap jimak dan suami melepaskan air mani dalam faraj dengan kerap
10- wanita yg sudah mempunyai banyak masalah dalaman
11- wanita yang nak rawat cyst n fibroid
12- wanita yg ingin mencegah dari terjadinye kanser serviks
13- wanita yg peka pada penjagaan diri, faraj n rahim..guna jamu pengantin 3 bulan sekali atau 6 bulan sekali jeee
14- wanita yang ingin sentiasa menjadi DARA utk suami tercinta
15- wanita yang rasa diri kurang sihat akibat masalah dalaman
16- wanita yang ada masalah peranakkan turun / tombong
17- wanita yang rasa suami pandang wanita lain baik cepat2 beli jamu ni.
18- wanita yang ingin merasa nikmat malam pertama..mcm dulu2..
19- wanita yg rasa rendah diri sangat2 tentang hubungan INTIM
20- wanita yg betul2 sygkan ikatan PERKAHWINAN. agar terus mekar n bahagia selalu

 jamu susuk dara

jamu pengantin dara – jamu susuk dara

>> NAK TAU INFO TENTANG JAMU PENGANTIN DARA? KLIK SINI

==========================================================================================

 

SILA DAPATKAN RUNDINGAN TERLEBIH DAHULU SEBELUM MEMBELI..SMS/WASSAP SAYA DI TALIAN 0135024135

 

(SAFURA – PENGEDAR SAH JSD) >> (NO CALLING2 PLZ..HARAP FAHAM)

 

ATAU DAPATKAN RUNDINGAN DARIPADA AGEN2 TERLATIH SAYA TERLEBIH DAHULU..SENARAI AGEN SILA KLIK <<DI SINI>>

 

**AMARAN!! PLZ DAPATKAN CONSULTATION DENGAN AGEN/PENGEDAR/STOKIS YANG SAH DAN BERDAFTAR SAHAJA SEBELUM MENGGUNAKAN DAN MEMBUAT PEMBELIAN PRODUK2 JAMU SUSUK DARA..PLZZZ..INI UNTUK MEMASTIKAN PRODUK TERSEBUT SESUAI ATAU TIDAK DENGAN PENGGUNA..DEMI KESIHATAN PENGGUNA..PASTIKAN PRODUK YANG DIBELI ADALAH ORIGINAL YANG DIJUAL OLEH AGEN/PENGEDAR/STOKIS YANG SAH SAHAJA!**

>> NAK ORDER? MEH ISI BORANG PESANAN <<DI SINI>> p/s: selepas isi borang, jika saya masih tidak reply, sila tgk kat dalam spam pada email anda atau leh terus sms saya di talian 0135024135 utk memastikan stok

 

==========================================================================================

 

Medicated deep heat lotion untuk bakal haji

Medicated hot lotion sangat membantu bagi bakal-bakal haji..
Belikan utk ibu bapa yg ingin menunaikan haji di sana..

★ membantu menghilangkan cramp kaki dan lenguh-lenguh kaki..
★menjadikan anda tenang dan selesa semasa mengerjakan umrah/haji..

Jom berjsd.. sangat berbaloi., hanya sedikit sahaja, anda boleh merasakan kesan yang memuaskan..

jamu susuk dara

medicated deep heat lotion – jamu susuk dara

Harga: RM48, 110ml

CARA PENGGUNAAN MEDICATE DEEP HEAT LOTION SEMASA MENGERJAKAN HAJI :~

picitkan sebesar duit 50sen..(sapu anggaran syiling 5sen dulu sekiranya baru pertama kali menggunakannya), sapukan ditempat yang lenguh-lenguh selepas tawaf dan sa’ei. gosok dalam pusingan lawan arah jam. setiap gosokkan pada satu tempat hendaklah minimum 10 kali pusingan. baru pindah tempat lain.
lebih kurang 5 minit akan terasa hot n warm dari dalam bukan atas kulit ye 🙂
Banyakkn minum air kosong
***Pastikan slps menyapu lotion.. basuh tgn dgn sabun MAGIC SOAP atau dettol UTK HILANGKN BAKI2 LOTION DI TANGAN SEBAB TAKUT TANGAN JADI PIJAR/PANASSS..

sapu dalam keadaan rileks iaitu semasa tempoh berehat daripada melakukan ibadah/sebelum tidur
AMARAN KERAS: tidak boleh digunakan ketika menjalankan kerja2 berat seperti mengemas, sedang bersenam.

AMARAN KERAS: tidak boleh disapukan dipipi kerana pipi adalah otot.
JAMINAN KESELAMATAN:
lulus lesen kkm dan selamat digunakan.
>> NAK TAU INFO LANJUT MEDICATED DEEP HEAT LOTION NI? KLIK SINI

>> NAK ORDER? MEH ISI BORANG PESANAN <<DI SINI>> p/s: selepas isi borang, jika saya masih tidak reply, sila tgk kat dalam spam pada email anda atau leh terus sms saya di talian 0135024135 utk memastikan stok

>> PERLUKAN RUNDINGAN? LEH SMS/WHATSAPP KE 0135024135..(NO CALLING2 PLZZ…HARAP FAHAM)

>> LEH JUGA ADD FB SAYA <<DI SINI>> DAN PM DI INBOX, ATAU LIKE PAGE SAYA <<DI SINI>>DAN INBOX DI PAGE

Jamu Susuk Dara dan Pantang Larangnya..Perlu ke pantang-pantang ni?

***LECEHNYAAA**** # ada pantang pulak nak makan Jamu…. # tapi anda perlu tahu sebabnya

1. AIS

Ais merupakan penyumbang utama masalah rahim kembang, berair, sejuk sekaligus menjadi punca utama masalah keputihan, faraj terlalu becak dan berbau. Bagi lelaki pula, pelancaran darah yg kurang mantap boleh menyebabkan zakar lemah, sperma kurang berkualiti dan air mani mencair. Tak guna jika anda merawat tapi punca utama anda gagal atasi.

2. DURIAN

Bukan langsung tak boleh makan durian. Jangan ambil jamu makan pada hari anda teringin makan durian. Sedia maklum durian boleh memanaskan badan dan begitu juga herba. Risau anda akan terlalu panas.. Nasihat saya,jika teringin nak makan durian pada hari itu, jangan makan jamu. Produk penjagaan luaran dibenarkan.

3. AIR KELAPA

Air kelapa akan meneutralkan herba dalam badan. So no point anda makan jamu tetapi in the same time anda minum air kelapa…rugi je makan jamu mahal-mahal tapi kesannya telah di nutrealkan semula oleh air kelapa tu..so tak dapat apa la kan? Ini merujuk kpd jamu jenis makan je..produk penjagaan luaran ok je nak minum air kelapa pun.

4. ALKOHOL

Alkohol tidak boleh bertembung dgn bahan herba dan akan mengakibatkan komplikasi dalaman. Lagipun tidak baik utk kesihatan dalam masa jangka panjang.

5. PRODUK DIET

NO NO NO…. walau apa pun produk yang berunsurkan slimming atau diet amat tidak dibenarkan utk anda ambil sekali dengan jamu2 makan . Ini kerana supplement2 diet akan membakar kalori dan lemak dan dgn kehadiran jamu, pertembungan bahan akan menyebabkan salah satu produk tidak berfungsi dgn sempurna malah dikhuatiri akan mengakibatkan radangan atau komplikasi yang tidak diingini pada jangkamasa panjang.

6. AIR BERKARBONAT

Kandungan asidnya boleh menolak khasiat herba dalam badan. Tidak digalakkan meminum air karbonat sekali dgn jamu2 makan . Produk penjagaan luaran dibenarkan.

7. IUD KURANG SETAHUN

TIDAK DIBENARKAN hanya utk wanita yang ingin mencuba produk JAMU PENGANTIN DARA SAHAJA!!! Ini kerana jamu pengantin dara akan mengecutkan rahim sekaligus memberi tekanan kpd IUD dan akan menyebabkan luka di dlm rahim dan pasti ini tidak bagus utk mereka!!

8. PRODUK2 YG MEMPUNYAI KANDUNGAN HERBA

Ini kerana ade sesetengah herba tidak boleh bercampur dgn jenis2 herba yang lain. Kami tidak pasti kandungan herba yg digunakan oleh produk lain..Kemungkinan pertembungan antara jenis2 herba dalam produk lain dgn herba dalam produk JSD akan mendatangkan kesan tak baik pada badan. So plz elakkan!!! Kita tak nak produk JSD pula yang disalahkan sekiranya terjadi kesan yang tak sepatutnya.

9. TIDAK DIBENARKAN MENGAMBIL PRODUK JAMU JENIS MAKAN DARIPADA JSD SEKIRANYA  MASIH MENGAMBIL JAMU/HERBA PRODUK LAIN DAN UBAT DIET

Seperti perkara 5 dan 8..Sekiranya masih memerlukan produk JSD, sila rehatkan badan daripada pengambilan produk jamu/herba/ubat diet produk lain tersebut selama

1 BULAN sebelum mencuba produk JSD jenis makan. Produk penjagaan luaran dibenarkan kecuali MASKER VAGINA.

Tentang Jamu Susuk Dara…

As salam..ramai sangat (sangat2 ramai ok..) yang tanya tentang JAMU SUSUK DARA ni..Ada yang kata nak order JAMU SUSUK DARA, nak tanya apa fungsi JAMU SUSUK DARA..hehe..uols..ok nak bagitau kpd yang masih belum kenal tentang JAMU SUSUK DARA ni. JAMU SUSUK DARA ni bukanlah jenis jamu taw..JAMU SUSUK DARA ni nama brand..di bawah syarikat SUSUK DARA RESOURCES milik Puan Hanni Borhan. Di bawah brand JAMU SUSUK DARA terdapat pelbagai produk seperti:-

  • JAMU PENGANTIN DARA (JPD) = RM65/10 BIJI
  • JAMU AKU DARA (JAD) = RM48/40 BIJI –>> yang ni temporarily out of stock ye…harap maklum..sekiranya ada balik, akan diwar-warkan..ramai sangat2 yg menanti kemunculan semula nya..
  • JAMU JALINAN CINTA (JJC) = RM48/40 BIJI
  • JAMU LELAKI JUTAWAN (JLJ) = RM65/60 BIJI –>> yang ni temporarily out of stock ye…harap maklum..sekiranya ada balik, akan diwar-warkan.
  • JAMU EMAS (JE) / JAMU KENCING MANIS = RM65/60 BIJI –>> ada tp sgt limited
  • COKLAT LOVE HABIBI (CLH) = RM48/30g
  • MASKER VAGINA (MV) = RM25/5g
  • FEMININE WASH (FW) = RM48/100ml
  • MEDICATED DEEP HEAT LOTION (MDHL) = RM48/110ml
  • MINYAK IKAT KASIH (MIK) = RM65/20ml
  • INTIM GEL (IG) = RM56/15ml
  • COLLAGEN DELIMALICIOUS WHITE (CDW) = RM100/12sachet
  • MAGIC BODY SLIM SOAR (MSS) = RM36/100g
  • MAGIC CLEAR SINUS SOAP (MCSS) = RM28.90
  • MAGIC SERI CAHAYA SOAP (MSCS) = RM28.90
  • SKINCARE JSD
  • TERBARU! JAMU SERI CAHAYA = RM48/40BIJI
  • TERBARU! BEDAK SERI CAHAYA = RM36/20ml

JAMU SUSUK DARA..kenapa nama dia cam scary mary jer?? huhu..ok sebenarnya perkataan JAMU, SUSUK dan DARA adalah perkataan yang merujuk kpd:-

  • JAMU = HERBA
  • SUSUK = MEMASUKKAN SESUATU
  • DARA = MISS V

Nama susuk dara itu lebih manis daripada susuk herba kemaluan, yang mmg dikenali di kalangan isteri2. Ramuan ini terdiri daripada REMPAH ADUNAN Mbah Roliyah Hj Ali dan ibunya yang telah datang dari tanah jawa sebelom tahun 1850 lagi..beliau merupakan bidan dan dukun sebelom datangnya doktor2 inggeris

JAMU SUSUK DARA ni asalnya herba yang digunakan sejak tahun 1850 utk mengaburi malam pertama di mana masa tu, ramai wanita yang dirogol oleh tentera asing. Untuk menutup aib/malu, mereka menggunakan rempah utk dimasukkan ke dalam miss v utk mengaburi mata suami masing2 supaya mengelakkan diri mereka dihina dan dicerca masyarakat sekeliling walaupun itu bukan kehendak mereka. Jelas x?? tu la sedikit sebanyak yang sy nak jelaskan di sini ye kawan2, puan2, cik adik2 sekalian..

**PERINGATAN!! haaa..uols, saya nak jelas kan sejelas jelas nye lagi kat sini, kami di JAMU SUSUK DARA ni, TAK PERNAH sama sekali untuk membantu/menggalakkan anak dara yang diluar sana yang nama je anak dara tapi dh takde dara lagi atas sebab saje nak menggatal/buat maksiat tu untuk gunakan produk2 kami. Kami hanya membantu golongan yang isteri yang bermasalah dalaman dan golongan yang betol2 telah insaf, yang nak mendirikan rumahtangga dan memilih jalan baru. INGAT! BUKAN UTK MENGGALAKKAN MAKSIAT ye..TAKE NOTE plzzz..Kami TAK AKAN menjual kpd golongan2 gatal gedik tersebut utk MELAKUKAN MAKSIAT. (statement ini merujuk kpd penggunaan JAMU PENGANTIN DARA utk insert ye..)

Bagi produk2 lain, anak dara juga boleh menggunakannya..

 

 

Masalah keputihan..

AWAK,,,

Hari2 awk pakai pantyliner…1 hari tukar 3kali..harga lbih kurg rm4.20 (20 pcs)

Awk ckp ok jer…(xdela mhl sgt..kn)..

Meh sy kira kn utk awk owkey

1hari: 3pcs

1bln: 90pcs

3bln: 270pcs

Duit spent utk 3bulan : 270/20 x RM4.20 : RM56.70

Dan awk kne ingat yg spend money awk sma utk next2 month..

BUT NOW,, IF AWK BELI MASKER V :RM25 TAHAN UTK SEBULAN..

(masa utk merawat kputihan,,gatal2 n bau x nyenangkan)

Next month,, awk beli satu leh thn smp 2, 3 bulan..

AWAK RASA MEMBAZIR KERRR???

TAHUKAH ANDA ???

dengan Masker RM25 nii..

anda dapat ketahui masalah2 tersebut dn selesesaikannye

-faraj longar

-keputihan yg biasa / kronik

-kentut vagina

-bdn anda byk toksid

-bau yg kurang menyenangkan

-produce cecair yang berlebihan

-rahim kembang

-ada masalah tombong

-mempercepatkan luka lepas bersalin

-keluar bisul sekitar vagina

-jerawat timbul di pipi vagina

-bibir faraj rasa mcm kejang je

-pinkishkan n segarkan smula vagina

simple je..kalau rasa nak mulekan yg lain rasa mahal..cube yg murah ni dulu..rm 25 je…dr anda beli brg yg xberapa penting utk diri anda n kesihatan vagina anda…baik anda laburkan sedikit wang utk masker ni.. dah lah hebat magic plak tu…

penah ada 1 testimoni…keluar biji2 jerawat sekitar vagina..sampai suami tegur..nak bersama pun malu..dia pendam kan je mslh ni..sehingga msalah betambah parah..nak jalan pun sakit….suami dh marah2 suh jumpe doktor…tp dia malu…nak xnak dia mesej minta bantuan kat saya mcmana..saya ckp ambil masker rm 25 kalau xcukup duit nk beli yg lain..alhamdulilah..smingu guna..masalah hilang sekelip mata…suami pun terkezutt…hebat n bangga…syukur alhamdulilah dia berani bersuara dgn saya..kalau dia xckp jugak saya pun xtau la apa jadi pada miss v dia…skrg dia menjadi penguna TEGAR masker..rm 25 sbulan spend utk masker je…saya pun tompang bahagia…mau xhappy…mslh selesai….rasa 1 kepuasan bila mslh selesai..bukan hanya tau jual je..tp kene tau nk selesaikan mslh cutomer..

Langkah pemakaian masker vagina bg anak dara atau utk rawat keputihan

1- dapatkan masker vagina “susuk dara”..lap miss v kering

2- celupkan 1 jari anda ke dalam bungkusan

3- pastikan magic powder melekat di jari anda

4- sapukan di seluruh permukaan luar vagina keseluruhannya

5-biarkan n masa mandi nanti baru cuci

Langkah pemakaian masker utk scrub hitam2…

1-sebagai scrub-time mandi tu, dah basahkan faraj, then ambil sedikit dan gosok macam scrub..

2-kemudian bilas..Lepas dah keringkan badan dengan tuala lepas mandi.. sapu semula masker di tempat hitam tersebut n biarkan..masa mandi nanti baru cuci..

TIPS PAKAI UTK MERAWAT BUASIR

apa yang sis Honeydew Hanni ajar sewaktu program JSD di Felda, jerang air panas kemudian letak garam.. bila dah agak2 suam tu, cuci dan jiruskan atau tuangkan di tempat buasir tu.. Kemudian lap kering2, lepas tu ambil masker dlm kuantiti sedikit, sapu di bahagian buasir (mcm ekor tu) kemudian dia akan kecut..insyaAllah.. bila dah kecut, baru selawat dan tolak perlahan2 masuk ke dalam balik.. selepas itu baru boleh duduk dan berjalan2 yek…. insyaAllah (^___^)

~ MASKER VAGINA (MV) = RM25 <<KLIK SINI UTK INFO>>

********************************************

FEMININE WASH  rm 48.00

 PERCAYA ATAU TIDAK? Feminin Wash ini mampu menarik keluar KEPUTIHAN, MENGHILANGKAN GATAL, BAU & MERAPATKAN MISS V anda sehingga 90%..

 Ya, betul! hampir 100% pelanggan kami yang menggunakan Feminin Wash ini amat berpuas hati dan terus menjadi pelanggan tetap kami.

 Sebelum ini…

 Pelanggan ada bagitau, mereka susah untuk mendapatkan pencuci MISS V yang benar-benar dapat menghilangkan gatal, bau dan keputihan mereka..

 Tetapi selepas jumpa “kami”

 Mereka berkata! “Alhamdulillah, inilah yang saya cari selama ini!” selepas menggunakan pencuci MISS V ini, keputihan semakin kurang, bau & gatal juga terus hilang malah mampu merapatkan faraj.

 FUHHHH!!!!! banyak lagi yang mereka kata..

Sesetengah org yg ada alergik bila berpeluh celah peha dan gatal2 amat sesuai menggunakannya. Pada permulaan penggunaan akan ra sa sedikit pedih dan kemudian pedih tu akan hilang. Feminine wash tidak seperti produk lain yang hanya sekadar wangi tetapi tidan berubat dan mencegah keputihan.

 Kandungan:

herba arab,

cengkih,

extrak sireh

manjakani.

 **Testimoni Ibu mengandung

memang bestla feminine wash ni..

kmarin pakai dlm jam 4ptg..smpai ke mlm xda rasa gatal2..then pakai b4 tidur..alhamdulillah bangun subuh ni langung xda gatal..kalau x..tym tidur tu boleh2 tbangun sbb gatal..huhu..lagi2 tym pregnant ni..sampai buruk muka tahan gatal..deeply fall in love with MISS V MEDICATED FEMININE WASH..alhamdulillah jumpa penawar kpada masalah..^

—————————————————————————-

**feminin Wash and Masker Vagina,..

 Serius saya cakap,.. sapa yg dah guna pasti akan repeat oder,.

FW pertama yg benar2 memuaskan hati,.. cejukkkk,.. kering selesa, wangi,.. yg paling penting,,.. BERUBAT!!

 matilah kuman keputihan punca gatal2,..

 —————————————————————————-

**Feminine wash RM 48

 Kalau belum cuba, elok beli sekarang..sbb permintaan tgh meningkat.

 kebanyakkan feminine wash yg dijual di pasaran bila diguna setakat mencuci dan hilang bau sahaja tapi dengan feminin wash keluaran JSD…mmg gempak gi

ler..rasa segar sangat…mmg terasa beranginnya dan cool di Miss V..

Boleh buat kita cergas sepanjang masa.. tak perlu picit banyak sangat…sedikit sahaja sudah menckupi…

 Tak rugi beli dgn RM48, anda dpt kesegaran sepanjang masa, miss v sihat dan bersih malah ianya menghilangkan bau yg kurang menyenangkan..

 tak caya dia mmg COOL?? beli satu tengokkk..

~ FEMININE WASH (FW) = RM48 <<KLIK SINI UTK INFO>>

********************************************

intim gel rm 56.00

 Nota Penting:::::::::::::::

Ig Adalah Untuk Semua Golongan Wanita Yang Belum Berkahwin Dan Telah Berkahwin.

1) Untuk Yg Belum Berkahwin Sapukan Di Sekitar Vagina Untuk Membunuh Kuman Dan Menghilangkan Kegatalan Seterusnya Mengelakkan Keputihan.

 2) Untuk Yg Telah Berkahwin Dan Inginkan Semarak Cinta Di Dalam Hubungan Suami Isteri. Fungsi Utama Ialah Untuk Mengetatkan Vagina, Mencegah Bau Di Tempat Sulit, Mencegah Pengeringan, Membunuh Bakteria Dan Fungus, Mengatasi Masalah Keputihan. Bagi Yg Telah Berkahwin Gel Ini Dimasukkan Ke Dalam Vagina Di Sekitar Dinding Vagina Dan Nikmatilah Kepuasannya!!!!

Rm56/tube bebeh!

**Testimoni pengguna FW dan IG:

akk nak share pengalaman akk pakai intim gel dan feminie wash…

 IG -> kelmarin: gel tu pakai 1 jam b4 besama.. bila pakai mula tu x brp rasa tp bila bersama akk rasa lembab kat ms v kita dan

yang penting abg respon ketat… dan akk pun rasa best..alhamdulillah..suka …

FW -> ptg td: hee..td mandi baru cuba..fw.. berangin.. mcam mentoslah pulak.. mula2 rasa janggal jugak..tp lama2 bestlah pulak..rasa bersih.. sampai kuar tandas pun rasa bersih.. alhamdulillah..akk suka…

 Terima kasih JSD kerana mengeluarkan prod..utk org yg dah stop.. (segan nak cakap meno…).. but still feel good..

  —————————————————————————-

**Alamak testimony lagi hehehe (^__^)

Produk : intim gel rm 56 jeee

saya xde maslah kputihan yg teruk..tp ade jugak ckit..saya guna hari2.n skrg da makin kering tau..mmg ketara sgt..lepas tu miss V tu jd lg selesa la..n bile nak bcinte ngn cik abg tu die tnyela,ade makan jamu ke..hahaha…sbb die tau sy lum mkn jamu pape lg pasl bf baby..tp xde la bocor rahsia kat die psl produk ni lg.. cume rase die smkin mesra n nak manje2 je ngn saya…hikhikhik…so sy rse berbaloi-baloi lah sgt gune produk ni..wlaupun kt bayar lebih..utk keharmonian rmh tgge jgk kan…siapa tak sayang suami kan..hehehe..jom pm saya.. mantop manis penuh rahsia syhhhh…rahsia anda menjd rahsia saya..hehehe

  —————————————————————————-

**!NT!M GEL

‘dik ptg ni abg akk g main badminton…blik t adik singgah umh akk ye….akk nk bli intim gel tu…yg dlu tu dh abis dh….abg akk smpai skrg xtau akk guna ape yg blh jd ketat blik…akk punyer keputihan pn dh xde sejak guna intim gel ni…faraj akk pn rs mcm cool je nyaman plak rs kt bwh tu….bau pn dh xde lg…dlu segan gak nk duduk bersila sbb perasan mcm nti org lain blh bau je..tp skrg ni dh xde mslh dh…ye la sbb keputihan dh xde kn…walaupn dia kecik akk mmg puas ati…abg akk lak ckp dlu kalo time dia nk akk slalu bg alasan penat la xde mood la…kalo bg pn mesti dok dlm bilik air lame2…sbb nk cuci bersih kn…skrg kalo dia bg signal je akk trs on hehehe…….akk mmg xnk bgtau dia pn…rahsia org pompuan kn….yg penting dia rs best n puji2 akk….kalo dia ada umh nti pecah la rahsia akk…jgn lupa tau bw ler brg2 lain gak….mane tau ada yg nk brg lain ke….’

 hah smpai mcm ni la tahap BERAHSIA nyer si isteri semata2 utk bri kepuasan kpd suami….

~ INTIM GEL (IG) = RM56 <<KLIK SINI UTK INFO>>

********************************************

UTK KEPUTIHAN N UTK KETAT PUN ADA…

MASKER VAGINA RM 25

FEMINIM WASH RM 48

INTIM GEL RM 56

SET RAWATAN KEPUTIHAN ANAK DARA / SUDAH BERKAHWIN

1) MEDICATED FEMININE WASH – RM48.00 / 100ML

~ merawat keputihan dan kegatalan

~ membasmi kuman dan fungus

~ nyaman dan memberi keselesaan pd mereka yang kerap berpeluh

~ ia berubat, pekat dan boleh tahan sehingga 2bulan penggunaan

**cara guna… cuci miss v tiap kali mandi..atau boleh di gunakan setiap kali ke bilik air…anda akan rasa lebih segar n berangin…rasa lebih selesa….bila anda siram nanti akan ada keputihan yang mencair keluar…sngt2 membantu

2) MASKER VAGINA – (RM25.00) / sepeket

~ merawat masalah kegatalan di miss V

~ menegangkan dan merapatkan bibir faraj yg menggeleber

menggebukan pipi vagina

~ merawar keputihan

~memberi keselesaan pada mereka yang kerap berpeluh/lebihan lendir/vagina menjadi pinkish

**cara guna.. dapatkan masker vagina “susuk dara”..lap miss v kering , celupkan 1 jari anda ke dalam bungkusan, pastikan masker melekat di jari anda dan sapukan di seluruh permukaan luar vagina keseluruhannya..biarkan n masa mandi nanti baru cuci..nanti keputihan berkeping..boleh lah mencuci hingga bersih.

3) MEDICATED INTIMATE GEL – (RM56.00) / 15ML

~ mengetatkan vagina

~ meningkatkan keghairahan dan nafsu syahwat

~ merawat keputihan dan membasmi kuman

~ memberi kepuasan maksima

~meremajakan dalaman

~merawat masalah kekeringan

~pelincir

~merawat keputihan

**cara guna intimgel Untuk Yg Belum Berkahwin / sudah berkahwin.. Sapukan Di Sekitar Vagina Untuk Membunuh Kuman Dan Menghilangkan Kegatalan Seterusnya Mengelakkan Keputihan. intim gel mengeluarkan keputihan dgn cara gel berubat itu akn mcairkan keputihan dgn mjadikan keputihan spt air dan keluar meleleh dari faraj. penggunaan haruslah berterusan xboleh tinggal baru kesannye lebih maksima

boleh pilih satu-satu atau kesemuanye sekali…xde masalah..

==========================================================================================

 

SILA DAPATKAN RUNDINGAN TERLEBIH DAHULU SEBELUM MEMBELI..SMS/WASSAP SAYA DI TALIAN 0135024135

 

(SAFURA – PENGEDAR SAH JSD) >> (NO CALLING2 PLZ..HARAP FAHAM)

 

ATAU DAPATKAN RUNDINGAN DARIPADA AGEN2 TERLATIH SAYA TERLEBIH DAHULU..SENARAI AGEN SILA KLIK <<DI SINI>>

 

**AMARAN!! PLZ DAPATKAN CONSULTATION DENGAN AGEN/PENGEDAR/STOKIS YANG SAH DAN BERDAFTAR SAHAJA SEBELUM MENGGUNAKAN DAN MEMBUAT PEMBELIAN PRODUK2 JAMU SUSUK DARA..PLZZZ..INI UNTUK MEMASTIKAN PRODUK TERSEBUT SESUAI ATAU TIDAK DENGAN PENGGUNA..DEMI KESIHATAN PENGGUNA..PASTIKAN PRODUK YANG DIBELI ADALAH ORIGINAL YANG DIJUAL OLEH AGEN/PENGEDAR/STOKIS YANG SAH SAHAJA!**

>> NAK ORDER? MEH ISI BORANG PESANAN <<DI SINI>> p/s: selepas isi borang, jika saya masih tidak reply, sila tgk kat dalam spam pada email anda atau leh terus sms saya di talian 0135024135 utk memastikan stok

 

==========================================================================================

Testimoni Jamu Susuk Dara – Magic Clear Sinus Soap – kulit makin licin, gatal di muka dan resdung kurang selepas penggunaan hanya 1 minggu sahaja!

testimoni jamu susuk dara

testimoni jamu susuk dara – magic clear sinus soap

 

TESTIMONI SINUS SOAP DRP CUSTOMER SENDIRI..SEMALAM DIA UPDATE PASAL PERKEMBANGAN GUNA SINUS SOAP NI..MMG TERBAIK LA KATANYA..BARU JE GUNA..BARU SEMINGGU PENGGUNAAN, RESDUNG DH MAKIN KURANG..MULA2 GUNA ADA KUAR LENDIR..YUP TU LA HAMA RESDUNG YG BERSARANG DLM HIDUNG TU..MUKA MAKIN LICIN, XDE DOK GARU2 MUKA LAGI DAH..THUMBS UP!

* MAGIC CLEAR SINUS SOAP = RM28.90 (belum termasuk kos poslaju)<KLIK SINI UTK INFO>

==========================================================================================

 

SILA DAPATKAN RUNDINGAN TERLEBIH DAHULU SEBELUM MEMBELI..SMS/WASSAP SAYA DI TALIAN 0135024135

 

(SAFURA – PENGEDAR SAH JSD) >> (NO CALLING2 PLZ..HARAP FAHAM)

 

ATAU DAPATKAN RUNDINGAN DARIPADA AGEN2 TERLATIH SAYA TERLEBIH DAHULU..SENARAI AGEN SILA KLIK <<DI SINI>>

 

**AMARAN!! PLZ DAPATKAN CONSULTATION DENGAN AGEN/PENGEDAR/STOKIS YANG SAH DAN BERDAFTAR SAHAJA SEBELUM MENGGUNAKAN DAN MEMBUAT PEMBELIAN PRODUK2 JAMU SUSUK DARA..PLZZZ..INI UNTUK MEMASTIKAN PRODUK TERSEBUT SESUAI ATAU TIDAK DENGAN PENGGUNA..DEMI KESIHATAN PENGGUNA..PASTIKAN PRODUK YANG DIBELI ADALAH ORIGINAL YANG DIJUAL OLEH AGEN/PENGEDAR/STOKIS YANG SAH SAHAJA!**

>> NAK ORDER? MEH ISI BORANG PESANAN <<DI SINI>> p/s: selepas isi borang, jika saya masih tidak reply, sila tgk kat dalam spam pada email anda atau leh terus sms saya di talian 0135024135 utk memastikan stok

 

==========================================================================================