Testimoni Jamu Susuk Dara – Jamu Jalinan Cinta – berat turun 12 kilo sebulan!!

testimoni jamu susuk dara

testimoni jamu susuk dara – jamu jalinan cinta

 

TESTIMONI JAMU JALINAN CINTA (JJC) RM48

~ haaa jgn x taw ye..JJC pun leh turunkan berat badan taww..tgk customer ni lps makan JJC turun berat sampai 12kilo uuu..hanya consume 1bln lebih je dah leh turun byk kilo..wowww~ bestnya!! hepi for customer ni..sape nak order?? meh2 pm selagi stok masih adaaa~

>> NAK TAU INFO LANJUT TENTANG JAMU JALINAN CINTA (JJC) <<KLIK SINI>>

==========================================================================================

 

SILA DAPATKAN RUNDINGAN TERLEBIH DAHULU SEBELUM MEMBELI..SMS/WASSAP SAYA DI TALIAN 0135024135

 

(SAFURA – PENGEDAR SAH JSD) >> (NO CALLING2 PLZ..HARAP FAHAM)

 

ATAU DAPATKAN RUNDINGAN DARIPADA AGEN2 TERLATIH SAYA TERLEBIH DAHULU..SENARAI AGEN SILA KLIK <<DI SINI>>

 

**AMARAN!! PLZ DAPATKAN CONSULTATION DENGAN AGEN/PENGEDAR/STOKIS YANG SAH DAN BERDAFTAR SAHAJA SEBELUM MENGGUNAKAN DAN MEMBUAT PEMBELIAN PRODUK2 JAMU SUSUK DARA..PLZZZ..INI UNTUK MEMASTIKAN PRODUK TERSEBUT SESUAI ATAU TIDAK DENGAN PENGGUNA..DEMI KESIHATAN PENGGUNA..PASTIKAN PRODUK YANG DIBELI ADALAH ORIGINAL YANG DIJUAL OLEH AGEN/PENGEDAR/STOKIS YANG SAH SAHAJA!**

>> NAK ORDER? MEH ISI BORANG PESANAN <<DI SINI>> p/s: selepas isi borang, jika saya masih tidak reply, sila tgk kat dalam spam pada email anda atau leh terus sms saya di talian 0135024135 utk memastikan stok

 

==========================================================================================

Petua Cepat Hamil

petua cepat hamil

petua cepat hamil – jamu susuk dara

18SX!!

wajib baca… ilmu untuk cepat hamil disamping ikhtiar yg lain (^_^)

cepat !!

Tips Pertama
30-60 minit sebelum melakukan hubungan intim pastikan anda buang air kecil dahulu dan bersihkan alat kelamin anda sebersihnya.

TIps Kedua
Setelah selesai melakukan seks jangan banyak bergerak atau bangun.sebaiknya terus tidur atau baring dalam masa 30-60 minit untuk memberi ruang kepada sperma untuk berenang ke dalam faraj dan mencari telur ovari.

Tips Ketiga
Jangan sekali-kali membersihkan faraj anda setelah selesai melakukan hubungan intim bersama suami anda.

Tips Keempat
Lakukan persetubuhan pada hari yang subur (biasanya hari ke 14 ) .. boleh juga menggunakan Ovulation Kit Prediction bagi mengesan waktu subur

Tips Kelima
Sebelum ejakulasi pastikan zakar suami betul-betul keras dan masukkan kedalam faraj sedalam yang mugkin dan pancutlah air mani dengan laju.

Tips Keenam
Gunakan teknik dimana ianya memerlukan kedua kaki wanita kengkang keatas dan masukkan zakar yang betul-betul tegang keras padu dan mantap terus kefaraj dari arah depan.

Tips Ketujuh
cuba teknik dengan menggunakan lapik bantal dibawah punggung perempuan.tujuannya bagi memudahkan zakar masuk sedalam-dalamnya ke dalam faraj.teknik puteri saadong juga merupakan teknik yang hampir sama dengan teknik che siti wan kembang.teknik ini telah memberikan peratusan yang tinggi untuk wanita hamil.jadi anda juga boleh mencuba teknik ini.

Tips Kelapan
petua cepat hamil seterusnya ialah apabila anda selesai memancutkan air mani ke dalam faraj biarkan zakar di dalam faraj untuk beberapa minit.apabila zakar anda sudah kecut barulah anda tarik keluar.

>> Untuk rawatan cara JSD, isteri boleh menggunakan JAMU PENGANTIN DARA, COKLAT LOVE HABIBI dan MASKER VAGINA untuk menambahkan peluang benih disemai dgn lebih mudah

Testimoni Jamu Susuk Dara – Jamu Jalinan Cinta – masalah period

testimoni jamu susuk dara

testimoni jamu susuk dara – jamu jalinan cinta

 

JAMU JALINAN CINTA (JJC) = RM48/40BIJI

KHASIAT:-
– tidak bersifat utk merapatkan faraj. tetapi
– mengeluarkan darah2 kotor dalam badan spt darah nifas,
– membuang angin dari dalam badan
– bersifat melancarkan peredaran darah,
– membanyakkan air susu,
– mencepatkan luka2 kering dan sembuh
– mematikan kuman-kuman dan unsur-unsur penyebab kanser
– menyembuhkan luka2, kudis/bisul, jerawat, kayap, dan nanah
————————–
SOALAN:-

JJC bole stopkan period yg berpanjangan ke?

JAWAPAN:-
JJC bole merawat period yg berpanjangan yg disebabkan ketidakstabilan hormon SAHAJA.. pastikan period berpanjangan bukan disebbkan oleh cyst, fibroid, endometriosis atau masalah rahim yg berat..

JJC mempercepatkan darah tu keluar n dan menyembuhkan luka. maybe rahim dia luka tu sbb bleeding.
————————–
INFO!
JJC Bukan utk wanita yg tgh berpantang
je tau!!sesuai juga pada WANITA@
ANAK DARA yg mengalami masalah
berikut :
~ Jerawat Batu
~ Jerawat bernanah
~ Bisul pd wajah atau bdn
~ Kulit muka kasar seakan berpasir
~ Mengalami luka
~ Period yg dtg bpnjgn xbhnti
~ Sakit kulit / kudis
~ angin dlm bdn,
~ pembuangan tak lawas

>> NAK TAU INFO LANJUT TENTANG JAMU JALINAN CINTA? MEH <<KLIK SINI>>

==========================================================================================

 

SILA DAPATKAN RUNDINGAN TERLEBIH DAHULU SEBELUM MEMBELI..SMS/WASSAP SAYA DI TALIAN 0135024135

 

(SAFURA – PENGEDAR SAH JSD) >> (NO CALLING2 PLZ..HARAP FAHAM)

 

ATAU DAPATKAN RUNDINGAN DARIPADA AGEN2 TERLATIH SAYA TERLEBIH DAHULU..SENARAI AGEN SILA KLIK <<DI SINI>>

 

**AMARAN!! PLZ DAPATKAN CONSULTATION DENGAN AGEN/PENGEDAR/STOKIS YANG SAH DAN BERDAFTAR SAHAJA SEBELUM MENGGUNAKAN DAN MEMBUAT PEMBELIAN PRODUK2 JAMU SUSUK DARA..PLZZZ..INI UNTUK MEMASTIKAN PRODUK TERSEBUT SESUAI ATAU TIDAK DENGAN PENGGUNA..DEMI KESIHATAN PENGGUNA..PASTIKAN PRODUK YANG DIBELI ADALAH ORIGINAL YANG DIJUAL OLEH AGEN/PENGEDAR/STOKIS YANG SAH SAHAJA!**

>> NAK ORDER? MEH ISI BORANG PESANAN <<DI SINI>> p/s: selepas isi borang, jika saya masih tidak reply, sila tgk kat dalam spam pada email anda atau leh terus sms saya di talian 0135024135 utk memastikan stok

 

==========================================================================================

Magic Body Slim Soap Jamu Susuk Dara

testimoni jamu susuk dara

testimoni jamu susuk dara – magic body slim soap

PUASA DAH NAK DEKAT..RAYA PUN SEMAKIN MENGHAMPIRI..XNAK KE KULIT BADAN TU LEMBUT, LICIN, FIRM, XGELEBEH SANA SINI EVEN BADAN DH SLIM? MAGIC BODY SLIM SOAP ADA PENYELESAIANNYA!!

Bukan sahaja perempuan yg menggunakan slim soap.. lelaki pun boleh juga.. menghilangkan sel2 kulit mati di wajah dan juga badan.. xpercaya??? guna dulu baru tau keberkesanan nya
Magical Bodyslim Soap~Menghilangkan Parut lama dan Baru
Penggunaan tumbuhan, buahan dan sayuran membantu melancarkan peredaran darah dan sebagai satu bahan anti bakteria dan kulat. Penggelupasan perlahan dan penggantian kulit semulajadi serta menghasilkan kulit tubuh yang cantik, gebu, tegang, licin dan lembap serta membantu menghilangkan kesan parut seperti rekahan selepas beranak, kekotoran seperti kerak dan daki yang terpendam. Lebih effect digunakan setiap kali mandi untuk shape dan kulit yang anda ingini.
—————————————-
Tahukah anda dalam Magic Body Slim Soap Susuk Dara ada seaweed atau lebih di kenali sebagai rumpai laut..mari kita tgk kebaikkan seaweed ni..
~ memberi tenaga n menguatkan sistem tubuh
~ menguatkan tulang dan sendi
~ meningkatkan sel rawan n otot
~ merawat penyakit gaut
~ mencegah kanser
~ anti bakteria / kulat
~ menurunkan kolestrol dalam tubuh
~ menyerap lebihan garam dalam tubuh
~ melicinkan dan menegangkan kulit anti penuaan
~ memulihkan sel-sel kulit mati cth jerawat
~ mempercepatkan penyembuhan kuka
~ memberi kekenyangan – diet
~ melancarkan sistem metabolisma
~ memulihara usus kecil – sembelit

Cara-cara penggunaan Magic Body Slim Soap

1. Scrub ditempat2 yg banyak lemak, tapak kaki, tumit pecah, selulit
2. Biarkan beberapa minit untuk sabun tu meresap pada kulit, supaya sel kulit mati keluar, lemak tepu mencair dan juga parut kudis2 lama boleh hilang.
3.Kemudian baru bilas dgn air bersih.
—————————————–
Meh nk sembang ckit pasal kebagusan magical slimming soap nih, korg ada pigmentasi ngandung x? hitam2 kat leher n celah2 pelipat peha ka, lengan ka,ni ade testimoni cust :

da guna habes sebiji, semua hitam2 d leher n celah lengan hilang dan semakin reduce, yg lagi best skin jd lembut. d tegur oleh suami ty guna lotion apa? sebb lembut jer…

yg tak tahan tuh, suami kata, nampak gebu jer… suka lah ngan sabun nih… kak sy nk order 2 tau.. nk hilangkn kesan orenge pulak… TQ kak sebb jual kat sy sabun yg magic nih… memg MAGIC pun ^____^

******************************
TESTIMONI 1:
Ehem..ehem.. pengumuman.. testimoni Medicated Body Scrub Soap..testimoni aimarl sendiri yek..dah lama dapat tapi baru berkesempatan guna..masa mula2 guna rasa biasa jek.. tapi bab mengurangkan kudis dan melembutkan tumit merekah tu memang lah terasa walaupun baru guna sehari …

bila dah guna 3-4 kali terasa mcm perut dah kecik sikit sbb dulu ada satu seluar jeans tu tak leh nak zip sbb dah put on weight and pewut muncit….huhuhuhu…ingatkan perasan sendiri je.. tapi kebetulan ada lah makcik datang melawat ayah kat umah ari tu… tiba2 dia cakap eh.. badan ko dan cantik dah skg.. pewut tu dah kecik .. mcm ne jaga…. huhuhuu.. koyak suar dalam bila dengar org cakap dah kecik (walaupun tak lah kecik mana.. tapi yg penting ada lah perubahan owg nampak.. )

kalau you ols guna sabun tu kan you ols akan rasa kulit semakin lembut dan licin.. kulit pun semakin mencerah.. tapi bukan cerah guna bleaching produk yek.. pas tu kuku pun jadi berkilat tau..kalau tak caya cuba lah guna.. pas tu jgn lupa gosok2kan buih2 sabun tu kat kuku.. tegok lah hasilnye.. kulit jadi berkilat you……ni dah nak habis dah satu sabun tu nak guna yang kedua pulak..

jom pakat beli dan guna.. tak mahal pun.. RM36 jek…

******************************

TESTIMONI 2:
Akk taw x MSS tu cik abg siap pkai buat sbun cuci muka lagi taw.. Bgus sgt.. Muka dah x brminyak dah.. Byk kgunaan sbun tu.. hihi
******************************

TESTIMONI 3:
1. sabun ni memang boleh hilangkn lemak2 dekat badan.. pas tau pasal sabun tu kn.. mule2 pakai maca tak percaya berkesan.. sekarang baru 3minggu gune.. baju semua dah longgar2.. mulenye memang la tak perasan yang baju semua dah longgar, sebb saya perasan gelang yang saya pakai ni longgar sgt2.. lepas perasan gelang yang kat tgan jadi longgar
tu yang pergi bongkar balik baju yang lama-lama. sekali try.. alamak.. boleh pakai balik dah. suka sgt2. now semua baju dah boleh pakai da, yang lagi lawaknye, saya pergi kenduri kawin. pakai la baju yang mase pergi konvo tu. sekali.. dah macam pakai baju pinjam. longgar sgt2.

2. saya ad parut kt kaki. bekas kena kaca.. parut tu dah lama. dari zaman kecik2 lagi. hari tu mandi. tgh gosok2 ni.. baru perasan yang parut tu semakin tengelam n makin pudar. sabun ni memang best. sekarang sentiasa pantau perubahan. dah tak macam dulu buat tak tau je. sebb seronok sgt ni.
nnti gaji ingt nk amek lagi sabun tu..
******************************

TESTIMONI 4:
Tidak hanya berfungsi utk melangsingkan badan…sekiranya anda mempunyai tompok2 hitam di bahagian badan, parut bersalin, parut sebab nyamuk ke..pendek kata TONA tak SEKATA..cuba amalkan penggunaan sabun ini…ketika mandi ulit tubuh ada..gosok keseluruh badan dan sental bahagian2 bermasalah itu..insyaAllah kulit anda akan gebu semula di samping dapat menghilangkan lemak badan..kalau tak percaya mak saya yg berumur 50thn pun dah dapat manfaatnya…saya sendiri pun perasan kulit kakinya dah kurang pecah…kakinya yg sentiasa bengkak (sebab kaki x dapat tampung berat badan so bila banyak berjalan dan buat kerja, kaki akan bengkak dan x surut2) pun dah kecut dan dah boleh solat tanpa rasa sakit…side effect guna sabun ni dia sentiasa buang angin…..alhamdulillah saya bersyukur……sebab dgn penemuan sabun ni masalah sakit lutut dan sakit kaki mak saya dapat di kurangkan jadi dia semakin kurang bergantung dgn ubat. Lepas raya haji mak saya order lagi 2 buku sabun ni supaya bekalan dia tak putus…Saya harap anda semua juga dapat manfaat dgn perkongsian ini…
******************************

TESTIMONI 5:
tweett…tweettt..tweeet….sms masuk inbox lagi……
kak Putri, Sha nak kongsi ceta lagi ni…pagi tadi pasal MDHL [medicated deep heat lotion] yg kaw kaw rasanya tu…ini pula pasal sabun ni…Kak Puteri, serioussss Sha ckp kt akk ni…Sha tak sangka kak..dlm tempoh kurang dari 72 jam/3 hari guna sabun ni masa mandi, wash n sental kulit kat bdn ni..mana2 kwsn parut kudis, gatal-gatal yg ade kt bdn ni..semua Sha sental dgn sabun ni kak…yg Sha nak habaq kt kak ialah…sabun ni mmg buat Magic ea kak…sesuaiii dgn nama dia kan kak…sebab ape??? sebab Sha dpt rasa n nampak perubahan yg berlaku kak……

Parut dan Bekas2 kesan kudis gatal- gatal yg sya garu sbb alergik gigitan nyamuk dan miang serangga dah mengering dan menjadi keruping lah…jdnya, bila saya kuis-kuis sikit dan tarik kuping2 yg kering tu…dah nmpk nipis dan ade yg dah hilang parutnya…
Ya Allah kak…syukur sangat kak…sbb kesannya cukup baik bg org2 yg punya alergik kulit mcm Sha ni…dpt hilangkan parut pd kulit dgn cepat dan takde lagi kesan2 kudis/benjoi-benjoi kutil…Alhamdulillah kak…nnt nak suggest kt kawan Sha pulak lah…
******************************

>> TESTIMONI DI ATAS YG DAH BERJAYA DAPATKAN KULIT YG BERSIH, FIRM, TIADA GATAL2, TONA SEKATA DAN SEBAGAINYA..UOLSS CAMNE? NAK ORDER? MEH PM ME @ FB <<KLIK SINI>> ATAU SMS/WHATSAPP 0135024135 (safura)

>> CONFIRM NAK ORDER? MEH ISI BORANG PESANAN KAT SINI <<KLIK SINI>>

Berynna + Vit C JSD ~ vitamin untuk anak-anak anda!

jamu susuk dara

wajah baru berynna jsd

 

JAMU SUSUK DARA

BERRYNNA VITC SUSUK DARA

VITAMIN KHAS UNTUK ANAK-ANAK ANDA!! BOLEH DIAMBIL SEAWAL UMUR 6 BULAN..RASANYA SEDAPPP DAN SANGAT BERKHASIAT UNTUK PERKEMBANGAN KANAK-KANAK!. DATANG DALAM 4 WARNA KOTAK YANG BERBEZA DAN MENARIK PERHATIAN KANAK-KANAK..RASANYA MANIS DALAM BENTUK CECAIR..HANYA KOYAKKAN SACHET DAN TERUS HISAP KE DALAM MULUT..CUBALA..ANAK-ANAK PASTI SUKA!!

ANAK ANDA KERAP DEMAM, BATUK, SELSEMA, LELAH, SEMBELIT, KURANG FOKUS DAN CEPAT LETIH??

Mahu anak anda sihat, cerdik, aktif??
Beri anak anda —–> BERYNNA + VIT C

Berfungsi untuk:
– prebiotik
– tenaga aktif
– minda sihat cergas
– kuat daya ingatan
– sel darah yg sihat
– imunisasi badan
– atasi masalah sembelit
– menambah selera makan

Cadangan pengambilan:
1. untuk bayi 6bulan ke atas, berikan hanya hujung sudu sahaja
2. untuk umur 1thn ke atas, berikan 1 sudu the
3. untuk umur 3thn ke atas, berikan 1 sachet
4. untuk remaja dan dewasa, boleh makan sehingga 2 sachet sehari.
Juga sangat dicadangkan untuk ibu-ibu sedang hamil.

 

Terdiri daripada 12 bahan utama. 7 DARIPADANYA ADALAH TERDIRI DARIPADA MAKANAN SUNNAH.

7 yang pertama makanan sunnah ialah:

1- Saffron
fungsinya utk:
* Melancarkan Peredaran darah
*Mencegah peradangan pada saluran kencing dan mencegah pembentukkan batu karang
* meningkatkan stamina dan daya tahan tubuh.
* vitamin C dan serat yang tinggi yg terdapat dalam saffron mampu bertindak sebagai anti oksidan dan sebagai anti kanser.

2- Arabic Gum
fungsinya utk:
* Meningkatkan penyerapan kalsium. ini, seterusnya membawa kepada kepdatan tulang yg lebih baik dan meningkatkan kekuatan tulang.
* meningkatkan hormon darah yang mengurangkan rasa lapar.
* mengurangkan risiko jangkitan usus.
* meningkatkan pengawalaturan usus, pukal dan kelembutan.

3- Madu
fungsinya utk:
* Meningkatkan hemoglobin dan membantu mencegah dari serangan anemia.
* Meningkatkankadar serapan kalsium dalam badan.
* Menjaga dan mengimbangi kekuatan badan.

4- Kismis
fungsinya utk:
* Membantu meningkatkan kecerdasan minda yang lemah dan pelupa
* Membantu utk meningkatkan kesihatan usus besar.
* Kismis juga boleh membantu utk memerangi masalah plak gigi dan penyakit gusi.

5- Buah Tin
fungsinya utk:
* Buah tin kaya dgn kalsium dan potasium juga mengandungi zat benzaldehyde yang bermanfaat melawan sel-sel kanser. Antara khasiat buah tin termasuklah menyingkirkan keracunan ( toksin), mencairkan kahak, mengurangkan batuk yang berpanjangan lantas melapangkan dada. Ia juga berfungsi utk membersihkan hati dan jantung dan membersihkan lendir dalam usus.

6- Habbatus Sawda
fungsinya utk:
* Menguatkan sistem imunisasi dalam badan
* Mengubati reumatik, peradangan serta infeksi.
* Membantu ketika menstruasi dan meningkatkan produksi air susu ibu.

7-Buah DElima
Fungsinya utk:
* Delima mengandungi antioksida yang sangat tinggi. pengambilannya akan dapat membantu mengurangkan risiko kanser dan Alzheimer.
* Selain itu, buah delima mengandungi vitamin dan nutrient yang tinggi yang diperlukan oleh tubuh badan utk membantu mengekalkan tubuh agar sentiasa sehat.

dan campuran lain makanan kesihatan ini adalah:

8- Halia
fungsinya utk:
* Membantu menghadamkan makanan
* Membuang angin yang terdapat didalam usus kecil dan usus besar.

9- Garam Bukit
* Menyumbang tenaga semulajadi yang tersimpan dalam struktur hablur garam dan tubuh dapat menggunakannya selama 24jam.
* Membantu memperseimbangkan kealkalian ? keasidan dalam tubuh dan meneutralkan tekanan darah
* Membantu melarutkan dan menyah mendapatan yang boleh mengakibatkan pembentukan “batu” dan pelbagai jenis rheumatisme seperti artritis.\, batu hempedu dan batu karang.

10- Glukosa
fungsi utk:
* rasa manis tanpa kandungan gula

11- Pegaga
fungsinya utk:
* merawat masalah bau badan akibat peluh dari dalam badan
* Membantu mengawal paras gula dalam darah
* boleh menguruskan badan

12- Cuka Epal
fungsinya utk:
* memecahkan molekul lemak dan secara tidak langsung membantu proses penurunan berat badan
* Merangsang pemecahan lemak
* Melancarkan perjalanan darah
* menguatkan tenaga dalaman
* melawaskan usus besar dan kecil

 

————————————————————————————————————-

>>Mana nak dapatkannya??

==>> Whatsapp: 0135024135 (Safura)

==>> Fb: https://www.facebook.com/safurajsd

==>> Page: https://www.facebook.com/agentsyafura.jamususukdara

==>> Senarai agen berdekatan <<KLIK SINI>>

====================================

====================================

***AWAS!! Produk tiruan semakin berleluasa..sila dapatkan produk-produk JSD melalui agen/stokis sah dan berdaftar sahaja!!

***PLZ DAPATKAN CONSULTATION DENGAN AGEN/STOKIS YANG SAH DAN BERDAFTAR SAHAJA SEBELUM MENGGUNAKAN DAN MEMBUAT PEMBELIAN PRODUK2 JAMU SUSUK DARA..PLZZZ..INI UNTUK MEMASTIKAN PRODUK TERSEBUT SESUAI ATAU TIDAK DENGAN PENGGUNA..DEMI KESIHATAN PENGGUNA..PASTIKAN PRODUK YANG DIBELI ADALAH ORIGINAL YANG DIJUAL OLEH AGEN/STOKIS YANG SAH !

====================================

 

Fakta Tentang Wanita…

 

jamu susuk dara

fakta wanita

FAKTA TENTANG WANITA~~~~

~ WANITA dan bahagian peribadinya tidak boleh dipisahkan. Ia berkaitan dengan fungsi seksual, haid dan reproduktif. Penjagaan alat sulit dan rahim adalah penting utk jangkamasa panjang~

TAHU KAH ANDA???

SUDAH BERKAHWIN ~Bagi wanita yang telah berkahwin, penyakit kelamin menjadi ancaman dalam hidup mereka. Ini kerana aktiviti seks bersama pasangan memerlukan tahap penjagaan organ seks ini lebih tinggi. Jika diabaikan kesihatan ini, mereka boleh mendapat penyakit kelamin yang disebabkan oleh jangkitan virus, kuman, bakteria ataupun kulat. Antara penyakit kelamin yang biasa dihidapi adalah seperti Aids, Herpes, Hepatitis B, Gonorrhoea, jangkitan kulat, ketuat kelamin dan kutu ari-ari.

BELUM BERKHAWIN ~Di kalangan wanita yang belum berkahwin pula, pada kebiasaannya mereka mengalami masalah keputihan. Keputihan adalah cecair atau lendir daripada alat sulit wanita. Keputihan yang normal tidak berbau dan tidak gatal. Tetapi lelehan keputihan yang banyak, berbau, gatal, warna kuning dan ada kalanya kehijauan, ia menandakan berlaku jangkitan bakteria, perasit atau virus.

MASALAH-MASALAH ~ Wanita yang mengalami masalah pada alat sulitnya sering berasa gelisah, runsing dan rasa rendah diri. Ia akan menjejaskan keyakinan diri apabila berhadapan dengan orang ramai. Mereka akan berasa kurang selesa untuk berada lama di tempat awam kerana bau dan kegatalan bahagian peribadinya menyebabkan mereka ingin menjauhkan diri. Sebagai langkah pencegahan, setiap wanita perlu menjaga kebersihan diri terutama bahagian peribadinya. Oleh kerana bahagian peribadi wanita selalu lembap disebabkan berpeluh, lalu bakteria juga mudah membiak dan ia boleh mendatangkan bau yang tidak dikehendaki.

Akhir kata ~ Kesihatan bermula dari kebersihan~

NAK MISS V SENTIASA BERSIH?? JSD ADA JLN PENYELESAIANNYA!

~ MASKER VAGINA (MV) = RM25 <<KLIK SINI UTK INFO>>

~ FEMININE WASH (FW) = RM48 <<KLIK SINI UTK INFO>>